kaçıncı tüp bebek denemenizde başardınız?

kaçıncı tüp bebek denemenizde başardınız ve hangi sebepten infertilite tanınız vardı.

• 1. denemede:sebebi açıklanamayandı.

OY: 0 0,0%
  • 2.denemede:erkek kaynaklıydı

• 2.denemede:kadın kaynaklıydı

• 3. denemede:kadın kaynaklıydı

• 3.denemede:kadın+erkek kaynaklıydı

• 3.denemede:sebebi açıklanamayandı

• 4 ve daha fazla denemede:erkek kaynaklıydı

• 4 ve daha fazla denemede:kadın kaynaklıydı

• 4 ve daha fazla denemede:kadın+erkek kaynaklıydı

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
benimde ilk denemede erkek kaynaklıydı. ikinicisi için tekrar başlıyorum. inşallah bu seferde ilkinde tutar. bir kızım var kardeş istiyoruz Allah nasip ederse.

hayırlısıyla tutar inşallah bütün deneyenlerin....

arkadaşlar hadi başarınızı neye borçlusunuz paylaşın bizimle,hem de ankete oy verin lütfeeen

1:transfer sonrası ilk 4 5 gün tutunma gerçekleşene kadar yatmakve mümkünse yola çıkmamak
2:transfer sonrası ananas yemek,mevsimi ise kestane?(kesin değil)
3:anneee anne oluyorum kitabını okumak
4: blastokist tarnsferi(5. günde)
5:her türlü bitkisel çaylardan trasfer sonrası uzk durmak
evet başka önerileriniz neler arkadaşlar,tutmasında etkili olduğunu düşündüğünüz tavsiyeler

hadi ama arkadaşlar tüp bebek ten pozitif sonuç alanları görmek istiyoruz.başka neler yaptınız?

2. denemede sebebi açıklanamayan olup tutan var yani.ümitsiz vaka değilim Allaha çok şükür.tşk kızlar.biraz da tutması için sizin denediğiniz formül var mı onları yazsanız çok memnun kalıcam .

2. denemede sebebi açıklanamayan olup tutan var yani.ümitsiz vaka değilim Allaha çok şükür.tşk kızlar.biraz da tutması için sizin denediğiniz formül var mı onları yazsanız çok memnun kalıcam .

arkadaşlar bebişi kafaya takmamanın yolunu arayıp dururken bu forumda sanırım buldum yolunu düşünmemenin.çünkü bugün eve hırsız girdiğini farkettik.eh bi süre buraya gelmesem de olacak sanırım.çünkü ben bi süreliğine bebek dışında bişey düşünmenin formülünü bulmuş oldum kötü bi olayla bağlantılı olsa da...

4.denemem ve erkek sorunu Allaha şükürler olsun 14 haftalık hamileyim dondurulmuşlarlaa oldu.ilk 3denememde test sonucuna kadar yattım genelde ama son denememde 2 gün anca yattım ve hep pozitif oldum transferden sonra bebeğimle sürekli konuştum sıkı sıkı tutunmasını söyledim hiç ümidimi kaybetmedim diğerlerinde hiç yapmadığım şeylerdi bunlar.

Back
X