benim 4 yildir devam eden 6 aydir da nisanli oldugum bi iliskimiz var nisanlimin anne ve babasi yok. 4 yil boyunca herkesin imrendigi bi iliskimiz vardi birbirimize hic kotu soz etmeyip kalp kirmaktan korkardik o benim sözumu ben onun sözunu dinlerdim . Ama nisanlandiktan sonra hersey degisti soz dinlemeyen bana karisamazsin diyen geceleri disarda bos bos oturan ve pis arkadas cevresi olan biri geldi zamanla aramizdaki saygi sevgi yok oldu 2 kez yuzzuk atma derecesine geldik ben rahatsizlandim aylarca devam etti 3 4 kere hastaneye gelmek disinda yanimda olmadi piskolojik olarak cokmus durumdayim beklentilerim vardi karsiliyamadi bende umudumu kestim artik biseylerin kavgasini bile etmiyorum nasilsa duzelmiyo annemin beni doldurdugunu dusunuyo ve onlara karsida soguk . bi isi yok daha babamla dugun hakkinda hic bisey konusmadi bile ne zaman olcak belli bile degil hic disari cikip bi cafeye bile gitmiyoruz . Ben bu insanla yuzyuze degilken soguk davraniyorum hatta ayrilmaya karar veriyorum ama yanima gelince kiyamiyorum . örnek olarak dün benim yanima gelcekti isim var diyip gelmedi ve beni gece 1 de aradi bende acmadim konusmadik hic gun boyunca bugunde aramadi aksam ustu aradi bende acmadim telefonlarini ama aksam eve geldi cok bitkin ve hastaydi atesi vardi ve ben ilac verdim uyuttum ben niye bunu yapiyorum ne yaparsa yapsin kotu gununde ona kizamiyorum . ben neden bu insandan vazgecemiyorum Beni sevmedigini kabullenmek istemiyorum bi tarafim yep yeni bi hayat isterken bi tarafim belki duzelir beni seven adam geri gelir diye bekliyo annesi olmadigi icinde bensiz ne yapar duye aciyorum ne yapcam ben ?