• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kacip kurtulmak istiyorum ama kiyamiyorum

Adamın başına gelmeyen kalmamış :KK61:
Bende olsam bocalardım o kadar badireye.
Arkadaş kısmı makara kukara büyük ihtimal.Hayatın zorluklarından sıkıntılardan uzak kaldığı tek ortam.
Nişanlanmaksa artık sorumluluğa,aile olmaya,hayatı göğüslemeye başlamak demektir.
4 yılda hiç tanıyamamış olamazsın ya sevmese hissedersin.Ben yerinde olsam iş bulana kadar beklerim yinede.O zamanda düzelmezse bozarsın nişanı
okadar insanla konustum ilk defa birisi onun acisindan bakti benimde kalbimin bi tarafi bunu söylerken bi tarafimda kendini dusun diyo cunku ben onun yuzunden hastalandim

okadar insanla konustum ilk defa birisi onun acisindan bakti benimde kalbimin bi tarafi bunu söylerken bi tarafimda kendini dusun diyo cunku ben onun yuzunden hastalandim
Aslında ben ikinizinde yerine kendimi koyup düşündüm.Kimse sevmediği biriyle 4 sene geçirmez.Hadi geçirdi nişan yapmaz.
Uğruna hasta olduğum adamı kolay kolay unutamam ben olsam.O kadar olayın üstüne birde seni kaybetsem çok kötü olurum o olsam.
Bazı sorunlar beraberinde daha büyük sıkıntılar da getirir ki işsizlik bunların başında.
Ne kadar iş seçmeye devam edebilir ki
Eninde sonunda çalışacak bu adam.

İşi olmayan insanla nasıl nişanlanıp, evlilik hayalleri kuruyorsunuz?
Her ikinizin de çalışması, birikim yapması gerek değil mi?
Aileniz de bir hoş, işsiz adama kız mı verilir, neyle geçineceksiniz, siz çalışacaksınız o orada burada gezinecek mi?
Önce bir hayatınızı düzene koysaydınız 'yüzzük' kaçmıyor be canım.
Bak daha nice sorunlar eklenmiş, ayrılmak için ne yapması gerek?

Tabi bunları onu sevdiğini düşünerek söyledim.Yok sevgi bitti diyorsan sadece merhamet için evlenilmez.

Annesi yok diye o sizin kıymetinizi bileçek, siz değil..

Kötü bir evliliğiniz olacağı kesin, siz bundan ayrılmazsınız

Konu açarsınız bol bol, biz de size yorum yazarız. Açık ve net yani

Tabi bunları onu sevdiğini düşünerek söyledim.Yok sevgi bitti diyorsan sadece merhamet için evlenilmez.
seviyorum ama bi yerden sonra tahammul kalmiyo o olmadan daha iyi olmuycam eskiden onu hep gormek isterdim artik gorsemde bisey ifade etmiyo eskden o olmayinca yada kotu bisey oldugunda lafami onun gogsune koyup uyumak isterdim simdi onsuz mutlu hayata baslayabilmek istiyorum . hala deli gibi sevmedigimden eminim ama sevgim varmi bilemiyorum

benim 4 yildir devam eden 6 aydir da nisanli oldugum bi iliskimiz var nisanlimin anne ve babasi yok. 4 yil boyunca herkesin imrendigi bi iliskimiz vardi birbirimize hic kotu soz etmeyip kalp kirmaktan korkardik o benim sözumu ben onun sözunu dinlerdim . Ama nisanlandiktan sonra hersey degisti soz dinlemeyen bana karisamazsin diyen geceleri disarda bos bos oturan ve pis arkadas cevresi olan biri geldi zamanla aramizdaki saygi sevgi yok oldu 2 kez yuzzuk atma derecesine geldik ben rahatsizlandim aylarca devam etti 3 4 kere hastaneye gelmek disinda yanimda olmadi piskolojik olarak cokmus durumdayim beklentilerim vardi karsiliyamadi bende umudumu kestim artik biseylerin kavgasini bile etmiyorum nasilsa duzelmiyo annemin beni doldurdugunu dusunuyo ve onlara karsida soguk . bi isi yok daha babamla dugun hakkinda hic bisey konusmadi bile ne zaman olcak belli bile degil hic disari cikip bi cafeye bile gitmiyoruz . Ben bu insanla yuzyuze degilken soguk davraniyorum hatta ayrilmaya karar veriyorum ama yanima gelince kiyamiyorum . örnek olarak dün benim yanima gelcekti isim var diyip gelmedi ve beni gece 1 de aradi bende acmadim konusmadik hic gun boyunca bugunde aramadi aksam ustu aradi bende acmadim telefonlarini ama aksam eve geldi cok bitkin ve hastaydi atesi vardi ve ben ilac verdim uyuttum ben niye bunu yapiyorum ne yaparsa yapsin kotu gununde ona kizamiyorum . ben neden bu insandan vazgecemiyorum Beni sevmedigini kabullenmek istemiyorum bi tarafim yep yeni bi hayat isterken bi tarafim belki duzelir beni seven adam geri gelir diye bekliyo annesi olmadigi icinde bensiz ne yapar duye aciyorum ne yapcam ben ?
Yalnız fark etmen gereken bi şey var. Sen onun annesi degilsin. Ve yetişkin insanlar yaşamak için karşı cinse ihtiyaç duymazlar. En azından duymamaları gerekir. Madem Karışma diyor.. karişma. Gitsin iyileşsin. Gezsin tozsun. Bundan es ya da baba olmaz. Pişman olursun. Ayrıca o sana bal gibi de kıyıyor.. ah su kadınlar. Yapmayın kendinize bunu. Çok merhametliyseniz. Kıyamıyorsanız. Kendinize merhamet edin bence. Yol verin gitsin.

seviyorum ama bi yerden sonra tahammul kalmiyo o olmadan daha iyi olmuycam eskiden onu hep gormek isterdim artik gorsemde bisey ifade etmiyo eskden o olmayinca yada kotu bisey oldugunda lafami onun gogsune koyup uyumak isterdim simdi onsuz mutlu hayata baslayabilmek istiyorum . hala deli gibi sevmedigimden eminim ama sevgim varmi bilemiyorum
Seviyor musun acıyor musun anlamadım ben :)
İyi düşün o zaman
Sevgisiz evlilik olmaz
Nişan atmak kolay boşanmak zor

Back
X