- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.931
- 548
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha tanı derim sanırım , yada acele ile karar ver meAh ahu.
28 yasindasin ne diyim ben sana.
Ben simdi sana diyorum ki bir cocukla tanistim, yurt disinda yasiyor tanistik gitti, 5 ay oldu gorusuyoruz. Kacalim diyor kacim mi?
Lutfen yorum yap bekliyorum![]()
Anne baba senin sen bilcen onu lakin kaçmayı düşünmek bile ilginç. Kaçınca her şey güzel mi olcak. Aranıxda kaçalım diye konışmanıx bile hoş değil benceBende nasıl ikna ederim diyorum zaten![]()
Seni ailen kadar kimse sevemez bu Hayatta. Kacmak cok kötü bir cözüm yolu. Ilerde cok pisman olursun. Üsterlik yurtdisinda aileni de cok özlersin. Seni böyle birseye zorlamasi ise tamamen bencilik.sevgilim bu süreçte çok üzüldüğünü eğer onunla kaçmazsam , bitirmek zorunda olduğunu söylüyor, ek olarak kendisi yurtdışında (
Canım belki kafan karışık ben kaçan biri olarak sana söylüyorum yapma eyer kaderde varsa zaten kimse önünde duramaz. Bak benim görümcem 8 sene bekledi babası sevdiği kişiye vermiyordu ama en sonunda ikna ettiler 2 sene nişanlı kaldılar tam 8 seneden sonra birbirlerine kavuştular. Ayleni kırma ben 6 senelik evliyim aylemle barıştım ama bazen halen yüzüme tokat gibi vuruyorlar kaçtığım için. Yapma böyle sevgilin aylesini getirip tanıştırsın bakalım ozaman ne diceklerHerkese iyi Akşamlar , Erkek arkadaşlıklar yaklaşık 5 aydır beraberiz , birbirimizi seviyoruz ve evlenmek istiyoruz ,ama benim Ailem onay vermiyor , çok denedik kızdım , küstük , tartışma hiç fayda yok , son çare kaçmak , sevgilim bu süreçte çok üzüldüğünü eğer onunla kaçmazsam , bitirmek zorunda olduğunu söylüyor, ek olarak kendisi yurtdışında (bende yurtdışına corona bitikten sonra , gidebileceğimi belki orda Ailem i ikna ederim düşüncesi içindeyim ) sizce mantıklı mı? Lütfen fikir verin ne yapsam da ikna etsem ben kaçma taraftarı değilim![]()
Konularımı biliyor olman çok mutlu etti beni , Ailem normal değil Annemde öyle , Amcamın sözünü dinler babam ama Amcam bencilin teki bende onlardan kurtulmak istiyorum5 aydır tanıyorsun, yurtdışında olduğuna göre yüzyüze de çok az görüştünüz. Üstüne kaçmazsan ilişki biter diye tehdit ediyor alttan alta seni, kimse için kaçılmaz da bahsettiğin kişi için hiç yapılmaz bu.
Ailenle ilgili yazdıklarını da biliyorum. Onlarda normal değil. Hiçbirsey yapmana müsade etmiyorlar. Bu şekilde sağlıkli bir ilişki yaşamanda zor.
Sözlerini dinleyecekleri birileri yok mu hayatınızda? Baban halden anlamaz annen anlar belki.
Beni bile ikna edemedin. Zor gibi. 28 yaşındaymışsın, akıllı mantıklı bir yaş. Sence neden kaçmalısın? Yıl 2021 olacak, biraz kulağa da değişik geliyor kaçmak.Bende nasıl ikna ederim diyorum zaten![]()
Biraz daha tanı derim sanırım , yada acele ile karar ver me
Seni seven adam seninle böyle tehditkar konuşmaz. Ayrılmak zorunda kalırmışmış.. demek ki sevmiyor. Seven adam 10 yıl da bekler 20 yıl da. Hem o seni düşünseydi ailenin onayı olmadan olmaz Bekleyelm ikna olmalarını derdi. Eğer kaçarsan seni sahipsiz görecek o sana ne yaparsa yapsın ailene dönecek yüzün olmayacak hoş geri dönemde pişmanlık ve utanç duyacaksın. Seni yetiştiren ailen seni düşündüğü icin buna izin vermemiş. Seni bu yasa getirip bu kadar emek veren ailenin boynunu one egmek onlari uzmek hemdr 5 aydir tanidigin bir adam icin deger mi be kizim? Allah askina dogru karar ver.Herkese iyi Akşamlar , Erkek arkadaşlıklar yaklaşık 5 aydır beraberiz , birbirimizi seviyoruz ve evlenmek istiyoruz ,ama benim Ailem onay vermiyor , çok denedik kızdım , küstük , tartışma hiç fayda yok , son çare kaçmak , sevgilim bu süreçte çok üzüldüğünü eğer onunla kaçmazsam , bitirmek zorunda olduğunu söylüyor, ek olarak kendisi yurtdışında (bende yurtdışına corona bitikten sonra , gidebileceğimi belki orda Ailem i ikna ederim düşüncesi içindeyim ) sizce mantıklı mı? Lütfen fikir verin ne yapsam da ikna etsem ben kaçma taraftarı değilim![]()
Yaa 5 aylık konuştuğunuz biriyle nasıl kaçma fikrini düşünebiliyorsunuz?? Orası bir kenara dursun size zaten "kaçmazsan ayrılırız" diyen bir adamdan kaba olacak ama hiçbir b..k olmaz.. Azıcık mantık lütfen.. Kaçma fikrine baştan sona zaten karşıyım ama sizde bi alemsiniz 5 ay nedir?? 5 ayda nasıl evlenme kararı alıyorsunuz??5 aylık bir adama ailenizi hatta ülkenizi terk edeceksiniz öyle mi?. Kaçma taraftarı değilim demişsiniz ama bu konuyu açmışsınız o ne alaka? Biri bana böyle birşey dese bırakın buralarda konu açmayı bir dakika bile düşünmem siler atarım öyle adamı. Allah aşkına hangi seven adam sevdiğinin mutsuzluğunu gözünün önünde yaşamasını ister?? Bu adamların anası, bacısı yok herhalde.. Pesss artıkkk pesssss.. Kusura bakmayın biraz sert oldu ama benimde fikrim bu..Herkese iyi Akşamlar , Erkek arkadaşlıklar yaklaşık 5 aydır beraberiz , birbirimizi seviyoruz ve evlenmek istiyoruz ,ama benim Ailem onay vermiyor , çok denedik kızdım , küstük , tartışma hiç fayda yok , son çare kaçmak , sevgilim bu süreçte çok üzüldüğünü eğer onunla kaçmazsam , bitirmek zorunda olduğunu söylüyor, ek olarak kendisi yurtdışında (bende yurtdışına corona bitikten sonra , gidebileceğimi belki orda Ailem i ikna ederim düşüncesi içindeyim ) sizce mantıklı mı? Lütfen fikir verin ne yapsam da ikna etsem ben kaçma taraftarı değilim![]()
He kacta gor bakalim dunya kac bucak trde bile olmayan tanimadigin biri icin nasil Césaret bu yapma sakinHerkese iyi Akşamlar , Erkek arkadaşlıklar yaklaşık 5 aydır beraberiz , birbirimizi seviyoruz ve evlenmek istiyoruz ,ama benim Ailem onay vermiyor , çok denedik kızdım , küstük , tartışma hiç fayda yok , son çare kaçmak , sevgilim bu süreçte çok üzüldüğünü eğer onunla kaçmazsam , bitirmek zorunda olduğunu söylüyor, ek olarak kendisi yurtdışında (bende yurtdışına corona bitikten sonra , gidebileceğimi belki orda Ailem i ikna ederim düşüncesi içindeyim ) sizce mantıklı mı? Lütfen fikir verin ne yapsam da ikna etsem ben kaçma taraftarı değilim![]()
Çok sağol güzel yorum için inan kaçmayı bende istemiyorum , benim Ailem normal değil ne yapsam ne etsem şaştım kaldımCanım belki kafan karışık ben kaçan biri olarak sana söylüyorum yapma eyer kaderde varsa zaten kimse önünde duramaz. Bak benim görümcem 8 sene bekledi babası sevdiği kişiye vermiyordu ama en sonunda ikna ettiler 2 sene nişanlı kaldılar tam 8 seneden sonra birbirlerine kavuştular. Ayleni kırma ben 6 senelik evliyim aylemle barıştım ama bazen halen yüzüme tokat gibi vuruyorlar kaçtığım için. Yapma böyle sevgilin aylesini getirip tanıştırsın bakalım ozaman ne dicekler
Yağmurdan kaçarken doluya tutulma dikkat et. KK ailesinden kurtulmak isterken cehennem gibi evlilik yapan insanlarla dolu yakma kendiniKonularımı biliyor olman çok mutlu etti beni , Ailem normal değil Annemde öyle , Amcamın sözünü dinler babam ama Amcam bencilin teki bende onlardan kurtulmak istiyorum