- 28 Şubat 2014
- 3.959
- 3.742
- 333
Küçük değilim , onlar hep bana bunu yapıyor ve inanın hep te engel olacaklar evlenmemeKüçük de sayılmazsınızbu mantık dışı konuyu küçüklüğünüze de veremedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçük değilim , onlar hep bana bunu yapıyor ve inanın hep te engel olacaklar evlenmemeKüçük de sayılmazsınızbu mantık dışı konuyu küçüklüğünüze de veremedim
İnanın tek sebebi Ailemin kendi büyütüp onları küçümsemesi , benim “bizim” gibi mevki sahibi insanlar ( yada onun yeğeni) ile evlenmemi istiyorum
Bakın siz benim ne yaşadığımı bilmiyorsunuz , size tavsiyem kimseyi yargılamayınAkıl yaşta değil başta derler ya, çok doğruymuş![]()
![]()
Babamın yeğenipeki var mı bir aday yani, sizin gibi mevki sahibi bir talip var mı şu an ? Yeğen derken erkek arkadaşınızın yeğeni mi anlamadım?
Davul bile dengi dengine demiş atalarımız...İnanın tek sebebi Ailemin kendi büyütüp onları küçümsemesi , benim “bizim” gibi mevki sahibi insanlar ( yada onun yeğeni) ile evlenmemi istiyorum
Babamın yeğeni
Bakın sorun maddi değil , bunlar büyüklük taslıyorDavul bile dengi dengine demiş atalarımız...
Ailenizin yaptığı küçümsemek değil, denklik istemek.
Siz 28 yıl yaşadığınız kendi ailenizde ki sefadan sonra sizden daha düşük sosyoekonomik düzeye sahip birine ayak uydurabileceğinizi mi düşünüyorsunuz...
Diyelim ki ayak uydurdunuz, sizin ailenizin durumu kaynaklı kendisi aşağılık kompleksine girip sizi ve ailenizi aşağılayacak, bunu hazım edebilecek misiniz...
Ayrıca sizi gerçekten seven bir erkek asla kaçma teklifinde bulunmaz, ne yapıp eder ailenizi ikna etmeye çalışır..
Gözünüzde ki o pembe gözlüğü çıkarın...
Hayatın gerçekleri toz pembe değil...
Siyah ve gri..
Ne yaşıyorsunuz merak ettimBakın siz benim ne yaşadığımı bilmiyorsunuz , size tavsiyem kimseyi yargılamayın
Zaten konu çok karışık , ben Anneme anlattım kaçma ihtimalini bana söylediği söz “ Babandan utan “eneeem durumlar çok sıkıntı. Peki sizin kaçma ihtimalinizi düşünmüyorlar mı? Bu yaşta bir kadına böyle bir baskı?
Zaten konu çok karışık , ben Anneme anlattım kaçma ihtimalini bana söylediği söz “ Babandan utan “
Sadece ailen tanımasa iyi sende hiç tanımıyorsun belli ki.. Adam olsa aileni ikna etme yolunu bulur.. Kaçıpta mutlu olan bir Allahın kulunu gormedim ben..Ailem hiç tanımıyor ,sadece dışarıdan yargılıyorlar
Bu arada kaçan kızlara eşleri beş para değer vermez.Zaten konu çok karışık , ben Anneme anlattım kaçma ihtimalini bana söylediği söz “ Babandan utan “
Ben de bunu sormaya geldimAyrıca yurt dışındaki adama nasıl kaçılır ? Galiba benden başka herkesin hali hazırda pasaportu varhele bu süreçte birçok ülkeye gidişler sıkıntılı iken
![]()
Bu kişi muhtemelen kaçmayı düşündüğün kişi...Hayırlı Akşamlar ,Uzun zamandır birlikte olduğum Erkek arkadaşım ,Abimden bahsederken, Abin P.ç gibi dedi ve midem bulandı ondan , Asla sevmem Argo konuşan insanları , bişey diyemedim kapatıp telefonu , unutamıyorum sizce böyle insanlardan uzak durmalı mı ,yoksa uyarmalı mıyım ?
Abooo bu adamı mı ailesine tercih ediyor ?Bu kişi muhtemelen kaçmayı düşündüğün kişi...
Abine piç diyen adam sana ne diyecek biraz tahmin yürüt sadece...
Banlanma ihtimali olmasa ben sana tek tek yazardım o kelimeleri![]()