Kaçmadığım için aşık olmamış

Bence ikinci sansi haketmiyor en azindan hemen verme o ikinci sansi.. Madem pesinden kosmak istiyor biraz kostur bakalim.. Naz yap, yuz verme, kendinle ve arkadaslarinla ilgilen bi sure sonra hala istiyorsan onunla gorusmek ona gore tavrini degistirirsin..

tanışmışsınız bir kere...bundan sonra nasıl kovalayacak...sersem mi nedir...daha neler duycaz...

Avrupalı insanları bizim toplumumuz ne kadar eleştirse de adamlar dürüstler .Bir kadın ve bir erkek yatacaksa da yatar .Hiç naz yapma kıvırma peşinden koşturma bilmem ne yapmazlar .Başka da bir şey demem .. Adamın kafa yapısına bak . O adamdam size koca olmaz sanki .Dar görüşlü .Sizi hafif gördüğünü ifade eden sözler sarfetmiş .Ben olsam bir daha yüzüne bile bakmam ..

Demek ki ona kaçan , onu süründürecek , rezil kepaze edecek biri lazım
Hoş tüm erkeklere o lazım ....
Öyle kıymetli olunuyo

bu nasıl dandik bir erkektir yahu, bunun sevgisine nasıl güveneceksin, kaçtın kaçtın tuttu frutti yapıp yakaladı seni hadi ilerde evlendin, bu seferde " şu senden kaynaklı bu senden kaynaklı " diye bahaneler listesi yapmayacağı ne malum...

böyle erkeklerin teeeeee......:) adam gibi adam yok ki dünyada kalmamışşşş bitmişş:)

üzülme, seni şimdi üzen ilerde neler yapar, yol vermelisin bence...

İyimis vallaa... Sen fare misin ki kedi gibi kovalasin seni? Tuhaffffff

haklısınız evet. yaşla karakter aynı şey değilmiş demek ki. şimdi hala bana göndermeli tweet atıyor twitter dan

aynı şeyleri yaşamışız resmen. mutlu musunuz peki? uğraştığıma değiyor diyor musunuz?

kaçmıyosun bırak erkek peşinden koşsun .. bu nedemek ? sürünmekmi istiyor

kesinlikle sürünmek istiyor. zor elde edilen daha kıymetli sanırım..

ondan bi cacık olmaz..
şutlayın gitsin..
şutlamadan önce de bi kaçın kovalasın..
sonra da avcunu yalasın..

twitter da sürekli üzgün ve bana yönelik yazılar yazıyor. bana ulaşacağı diğer yolları kapattım çünkü.

mesela az önce;
"gel tut ellerimden, soran olursa hayata tutundum derim" yazmış.
duygusal dememin nedeni bu sözleri işte..

kaçmamak hafiflik mi bilmiyorum. elimi tutmak istediğinde sahildeydik, denize itseymişim keşke

Son düzenleme:
kaçmak kovalamak nedir ya
liseli ergen misiniz siz.
kaç yaşında bu şahıs

zaten kaçmasa bile kaçıyo gibi gelir bi gün görmese dertlenir ki seven kişi

Anlamadığım diğer şey de;
O mesaj atmadan hiçbir zaman yazmadım
Aramasa aramadım
Görüşmek istiyorum demeden ben hiç teklif etmedim.
Ne yapıyorsun, o kim, oraya neden gittin gibi sorular asla sormadım.
Bunları yapmadığım halde kaçmamış kovalamış oldum.
Anlayamıyorum..

Küçükken kovalamaca oynarken hevesi kursağında kalmış sanırım . Madem öyle KAÇAKçılarla çıksaymış

arkadaş hala oyun peşinde olgunlaşma süreci epey sürcek gibi görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…