Çok duygusal biri, yengeç burcu. ben aslan burcuyum.
çok hoşlanmıştım ama şimdi arafta kaldım.
. ."Sana icinde kacmaca , kovalamaca, heyecan, cinsellik olan bir onerim var: s...tir" git diyin bence.
Önceki sevgilisi ondan kaçmamış ki başkasına kaçmış.Tahminleriniz çok doğru, önceki sevgilisi hep kaçan olmuş.
böyle alışmış yani. kafasında zor kız imajı var.
şimdi soğudum artık o lafı unutamam diyorum, ikinci kez aynı hatayı yapmam, ben senin gibi bir kıza denk gelmediğim için önceden şimdi korktum diyor.
sadece konuşmak için konuşmuşBen 24, arkadaşım 26 yaşında.
kaçan kovalanır taktiği uygulayan görmüştüm de, bu kadar açık ve net yüzüme söyleyen olmamıştı
aynen valla çokluk bu olsa gerek. iyisi mi yokluğu göstereyim ben ona..Adamdaki lükse bak sevgili bulmuş her şey tamam ama kaçma istiyor bir de
Vay anasını sayın seyirciler
Adamdaki lükse bak sevgili bulmuş her şey tamam ama kaçma istiyor bir de
Vay anasını sayın seyirciler
'Kaçma' olayını bence biraz naz olarak algılayın bence.. Öyle düşünerek bir şans verebilirsiniz, hayal ettiğim insansız demiş size. Ve bence hak edebilir bir şansı.. Olmazsa da olmaz ama aklınızda kalacaksa şans verin derim. Sonradan yapmadım diye pişman olmak yapıp pişman olmaktan daha kötü..hanımlar merhaba,
ben yaklaşık 3-4 aydır biriyle görüşüyorum
ilk başta normal arkadaştık, sürekli konusur her şeyimizi paylaşırdık
ikimizin de daha önce tek bir sevgilisi oldu ve ikimiz de aldatılarak ayrıldık
bu gibi ortak noktalar bizi yakınlaştırdı, 6-7saat hiç sıkılmadan konuşuyorduk
her şeyimle ilgileniyordu, sevecen, tatlı, bir o kadar şefkatliydi ki.
güvendim, sevdim, hala da tanıdığım en iyi yürekli insandır.
ama geçen gece bana "keşke eski sevgilinle evlenseydin, daha mutlu olurdun" dedi.
içkiliydi biraz, o yüzden saçmaladı mı bilmiyorum ama bu söylediği çok canımı yaktı.
6senelik bir beraberlikten aldatıldığım için ayrıldım.
bu söz bana "keşke karşıma hiç çıkmasaydın" cümlesiyle aynı şeyi ifade ediyor.
sonrasında konustuk "beni yürekten sevseydin o cümleyi kuramazdın" dedim.
"sen benim hayal ettiğim insansın, ama bir şeyler eksik, bu da senden kaynaklanıyor" dedi.
"nedir eksiğim?" dedim.
"kaçmıyorsun, bırak erkek peşinden koşsun" dedi.
şimdi yeni bir şans istiyor. ama o şansı versem yeniden kendim gibi davranabilir miyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?