- 22 Mart 2016
- 683
- 653
- 18
- 35
- Konu Sahibi imkansizpapatya
Boşuna yazmayın kızlar konu sahibi kaç konu acmış sanırım . Yorumları okuyun . Zaten ortada da yok kactı zaarr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 yaşındayım ve sevdiğim adam 28 yaşında aramızda 9 yaş var. Ailem çok önyargılı istemiyolar benim onla görüşmemi hep yalan yanlış anlatmışlar halbuki annem annesiyle arkadaş olarak tanışmışlığı vardı ben duymadan teyzemlere annesi aslında çok iyi ama oğlunu istemiyorum diyomuş duydum. Vermiceklerini ve asla affetmiceklerini yaş farkının çok olduğunu söylüyolar. Sevsiğim adamda kaçalım diyor. Bu arada smnemde kaçarak evlenmiş ve babamla çok mutlular
19 yaşındayım ve sevdiğim adam 28 yaşında aramızda 9 yaş var. Ailem çok önyargılı istemiyolar benim onla görüşmemi hep yalan yanlış anlatmışlar halbuki annem annesiyle arkadaş olarak tanışmışlığı vardı ben duymadan teyzemlere annesi aslında çok iyi ama oğlunu istemiyorum diyomuş duydum. Vermiceklerini ve asla affetmiceklerini yaş farkının çok olduğunu söylüyolar. Sevsiğim adamda kaçalım diyor. Bu arada smnemde kaçarak evlenmiş ve babamla çok mutlular
4 senedir konuşuyorsunuz yani sen 15 o 24 ken4 senedir konuşuyıruz 4 aydır sevgiliyiz
4 senedir konuşuyorsunuz.Yani siz 15 yaşındayken 24 yaşındaki adam sizle mi sevgiliydi?Hiç sağlıklı değil.Hem yaşın küçük bence hem de kaçmak çok kötü ya.Sen annenle babana ne bakıyosun onlar eski jenerasyon onların zamanında işler farklıydı şu an farklı.Bence aklından çıkar.4 senedir konuşuyıruz 4 aydır sevgiliyiz
Siz buraya eşleri içki içip yuvası dağılanların yazdıklarını okumamışsınızAyda bi kex arkadaş orramında içki kullanıyor. Bizimkiler çok dindar. Abdesrinde namazında birni istiyolarmış içki içen adama kız vermeyiz dediler