Kaçmak çözüm mü

19 yaşındayım ve sevdiğim adam 28 yaşında aramızda 9 yaş var. Ailem çok önyargılı istemiyolar benim onla görüşmemi hep yalan yanlış anlatmışlar halbuki annem annesiyle arkadaş olarak tanışmışlığı vardı ben duymadan teyzemlere annesi aslında çok iyi ama oğlunu istemiyorum diyomuş duydum. Vermiceklerini ve asla affetmiceklerini yaş farkının çok olduğunu söylüyolar. Sevsiğim adamda kaçalım diyor. Bu arada smnemde kaçarak evlenmiş ve babamla çok mutlular

Ailen sadece yasi icin mi istemiyo

19 yaşındayım ve sevdiğim adam 28 yaşında aramızda 9 yaş var. Ailem çok önyargılı istemiyolar benim onla görüşmemi hep yalan yanlış anlatmışlar halbuki annem annesiyle arkadaş olarak tanışmışlığı vardı ben duymadan teyzemlere annesi aslında çok iyi ama oğlunu istemiyorum diyomuş duydum. Vermiceklerini ve asla affetmiceklerini yaş farkının çok olduğunu söylüyolar. Sevsiğim adamda kaçalım diyor. Bu arada smnemde kaçarak evlenmiş ve babamla çok mutlular

SAKIN SAKAN SAKIN! 'sevdiğim adam kaçalım diyor' ne demek :KK43::KK43::KK43:
19 yaşında ne evliliği, hele ki kaçarak.. ailen kaçtı mutlu diye sen de mutlu olacaksın. burada o kadar çok konu var ki yok dövüyor yok ailem istemedi evlendim gidecek yerim yok diye etmediği kalmadı, yok psikolojim iyi değil.
sakın kuzum daha çook değişecek aklın..
bir de eskidenmiş o kaçtık mutluyuzlar.. şimdi kızın ailesi desteği yok ne de olsa sömür sömürebildiğin kadar :KK43:
gir şu bdv.deki konuları tek tek oku, ondan sonra da biraz düşün lütfen.
işin gücün olsun, hayat dair hayallerin olsun onların peşinden git, bir 25ini devir, o zaman bu adam hala yanındaysa amenna...
kendi elinizle kendi cehenneminizi yaratıyorsunuz.. lütfen yapma.. bir bildikleri vardır ailenin.
ayrıca sen küçük olduğundan o yaş farkı daha da fazla sorun olacak..
ailen aklı başında insanlar belli dinle onları ne olur..

ailene sırt çevirerek bir iş yapma bence..yaşın daha küçük bukadar acele etmene gerek yok..

kaç.

ilk aydan hamile kal.

sakın ola okuyup çalışayım vs deme.

sen daha reşit olmamışken seni suistimal eden adamı ödüllendir bi de.

mutluluğun sırrı bu. :KK200:

4 senedir konuşuyıruz 4 aydır sevgiliyiz
4 senedir konuşuyorsunuz.Yani siz 15 yaşındayken 24 yaşındaki adam sizle mi sevgiliydi?Hiç sağlıklı değil.Hem yaşın küçük bence hem de kaçmak çok kötü ya.Sen annenle babana ne bakıyosun onlar eski jenerasyon onların zamanında işler farklıydı şu an farklı.Bence aklından çıkar.

Kaç kızım kaç. Okula filan gitme meslek sahibi olma. 3-5 sene sonra kocan seni boşayınca 2 çocukla beş parasız işsiz güçsüz ana evine sığın. Onlar da kabul ederse, kaçarken bize mi sordun başının çaresine bak demezlerse tabiiii...

9 ay karnında taşı, uykusuz geceler geçir, gözünün içine bak, düşecekte bir yeri acıyacak diye peşi sıra gez, yıllarını harca, üstüne başına alma ona al, yeme yedir, aman kimseden eksik kalmasın diye yoku var etmeye çalış, azcık bağırsan bile yüreğin kan ağlasın, tırnağının ucu için ömrünü ver, okusun diye çabala o kalksın elin sübyancısı 4 aydır sevgili olduğu ,kendisine kaçalım diyen adama kaçmaya kalksın.... Kaç güzelim kaç, 19 yaşında hayatını zindana çevir, yıllarca seni bu yaşa getirmiş, çalışmış çabalamış annenin babanın başını öne eğ, yüreklerini parçala, hatta yetmez kaçtığın gibi de hamile kal, hemen doğur bir tane heh işte ancak doğurduğun zaman anlarsın anneni...

bu kadar ınsan sence neden her gun buraya dert yanıyo ??
daha 19 yasında bı kız olarak nedır bu koca sevdaası ?
yapma lutfen daha cok gencsin.
ne kadardır bıbrlıktesınz senden 9 yas buyuk ..
kac ınsan esı ondan 9 -10 yas buyuk dıye uyum sorunu yasıyor bılıyor musun
her gun evden suslen cık o adam gozunun ıcıne bakar. ama kacana kadr.
kaç şimdi bakalım sana sure verıyorum .
evlendıkten snra hersey degısıyor. kaldıkı 28 yasında bı adam. hadı sevdın tamam.
aiilenın rızası olmadan bı ıs yapma sakın. sonra burda kocam benı aldattı dovdu baba evıne geldım dıye baslık actıgında anlarsın bu kadar ınsanın neden boyle konustugunu ..

Birincisi 'sevdiğim adam da kaçalım diyor' demişsin ya
O adam değil
Adam olan bunu demez, aileni ikna edelim yangından mal kaçırmıyoruz ya der

İkincisi kaçarsan bu adam sana çok çektirir
Eh nasılsa ailende arkanda değil, kaçıp geldin der
Maalesef örneklerini çok gördük

Yaşın 19 bi sakin ol
Koca çok bulunur da anne - baba gibisi yok

I imkansizpapatya
Aklın beş karış havada da olsa yazacağım

Şu adam sandığın kişi
Yarın seni üzerse
Yine kol kanat gerecek olan ailendir
Kimse için onları çiğneme

Adamsa önce gelsin istesin
İşi bedavaya getirmek için ailenin ön yargılı oluşunu bahane edip 'kaçalım' demiş
Kendi kız kardeşini kaçırsalar kıyameti koparır

Ayda bi kex arkadaş orramında içki kullanıyor. Bizimkiler çok dindar. Abdesrinde namazında birni istiyolarmış içki içen adama kız vermeyiz dediler
Siz buraya eşleri içki içip yuvası dağılanların yazdıklarını okumamışsınız
Herşey bir ikiyle başlar
Aklını başına al canım, gönül sevdasına gencecik halde kendini mahvetme, zaman herşeyin ilacıdır

Sakın sakın !! Bak hemen hemen aynı yaşta sayılırız böyle yapma..SABRET..
Bak bunun tam tersi benim başıma geldi.adam istedi ama benim bi duygum yoktu ben bişe demedim aslında bize cok ters her halleriyle ama ben sustum babamsa seviyorum sanıp sen istersen ben birşey demem dedi Hoppa Yani kızma,kavga etme..Zaten onlar anlarlar benim babamda kaçırdı annemi suan benim kacmamdan korktuğundan ne istersen kabulüm diyo:-)

Back
X