kaçmak

arkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa
Kaçta gör dünyanın kaç bucak olduğunu.allah akıl fikir versîn ne diyim.

arkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa
He kac da gor dünya kac bucak

Nedir bu koca merakı , evlenme meraki?

Senin yasindakiler üniversitede aksam nerelere gitsek diye plan yapiyor sen kocaya kaçma plani.

Adam seni silkelese ne yapacaksin? Kendini gecindirecek isin paran evin var mi? Yoksa aglaya aglaya anne babaya mi döneceksn? Bu akıl mantık denen şeyi bir adam görünce nereye sakliyorsunuz ben anlamıyorum..

Önce bir büyü önce bir ayaklarin üstünde dur sonra basina buyruk hareket edersin.

Hey Allah'ım artık yemeyin bu numaraları ya adam iki kere boşanmış ikisinde de adamın hiç bir suçu yok tabi tabi! daha 20 yaşındasın iki evlilik yapan adamla ne işin var ? bu aşk sevgi değil genç kızlık hali işte sevdiğini sanma kapılma ama aşk değil. bak canım pişman olursun bu yaşta eğitimini düşün ne kocaya kaçması hangi yıldayız iki gün sonra pişman olduğunda ailene nasıl geri döneceksin veya yeniden hayata nasıl geri döneceksin iki günlük adamlar için ailenizi ezip geçmeyin hiç mi size verilen emekler umurunuzda değil.

Bu adamın yaşı kaç?
Kaçmayın!
Mantığı yoksa bir ilişkinin bunu göze almaya değmez çünkü bitmeye mahkumdur.

Ailenin rizasi olmadan evlenirseniz yarin oburgun basiniz derde girdiğinde nasil bakacaksiniz yuzlerine.bi de iki evlilik yapmis adam. Kim bilir kaç yas büyüktür sizden bir de.

Bende kactim da sejin durrumun cok kotu su anku hayatmdan ne kadar memnyn mutku olsamda keske kocamla kacmadan evlenseydm sakin boyle bi sacmalik yapma evliliten bahsediyoruz evcilik degil...

20 yaşındasın ailen doğulu iki evlilik yapmış adama kaçmayı düşünüyorsun bende yedim, buram buram fake kokuyor bu konu , gerçek olduğunu farzedersem hadi diyelim kaçarsan kaç ya ailenin dinlemiyorsun bizimi dinleyeceksin.

aklı başında adam kaçalım dermi sence , aşkın en uzun ömürlüsü ne kadar bi araştır derim. ayrıca aşkmı tutkumu bide onu ayırt etmeye çalış. yasaklar tatlıdır, yasak olmayınca aynı tat kalırmı dersin. ikinci yada üçüncü eş olacak olanlar maalesef sadece o adamla evlenmiyor geçmişiylede evleniyor ister istemez, birde çocuk var. kısacası ateşten gömlek iyi düşünün

canım şöyle anlatim bizim de ailede var şu an 3. karısını aldı bak bu giden kadınlar sebepsiz yere gitmiyor bunu iyice düşün...o akrabamız da ilk iki karısı bazı problemlerden terketti gitti birisi başka bir adama kaçtı birisi ailesine gidip sonradan evlendi.Adam da 3. evleneceği kişiye haliyle benim suçum var demez kaçtı dedi kadınlar için bir sürü şey söylendi 3. kadın da kaçarak evlendi bu adamla ve şu an çok mutsuz kaynana desen Allah başlara vermesin çile çekiyor anlayacağın bir de çocuğu oldu bırakıp gidemiyor ailesine karşı da çok mahçup kötüler bile diyemiyor.İbret olsun diye anlattım çünkü kaçmak istediğin adam 2 kere evlenmiş 1 çocuğu var sen ise daha hayatının en güzel yıllarındasın.Sakın ziyan etme hayatını.Bende kaçarak evlendim ama ben eşimle çocuk sayılacak yaşta tanıştım sevdim nişanlandık düğünümüzü erteliyorlardı okul durumu için uzak şehirlerdeydik gelip gitmek zor oluyordu ailemize anlatamadık kaçtık tabi keşke o zamanlar onları da kırmayıp üzmeyip evlenseymişiz ama mutluyuz şimdi onlar da kızmadılar nişanlıydık zaten onayladıkları birşey olduğu için büyümedi..Ama seninki çok farklı kaçarsan üzülürüm gerçekten

neyin kafasını yaşıyorsunuz ya siz.bi insan bu kadar mı aklını kaybeder. kaçmakmış. ya Allah insana akıl vermiş ya. biraz aklınızı kullanın ya, ay kardeşim böyle bir şey valla döverim. yani dayak yanlış ama bu durumda insan gerçekten güzel bir dayağı hakediyor yani

Yapma bence... seviyorsa o razı ettirmeye çalışsın kendini ailene. sakın kaçma. Ailen seni büyüttü bu yaşa getirmiş. onların hakkını nasıl ödersin? bir babanın yüzünün yere eğilmesi nedir biliyor musun? peki ya annen? kendini onun yerine koy güzel kardeşim... 9 ay karnında taşı büyüt gözünden sakın evladını o büyüsün kaçsın gitsin seni gözü yaşlı şaşkın bıraksın ? ne hissedersin? Yapma...

Kaçma tabi ki, ne acelen var ?!
Kaçtın diyelim kıymetin olacağını mı sanıyorsun gittiğin yerde. Off Allah akıl fikir versin sana ve senin gibilere.

Sakın böyle bir işe kalkışma sakın

20 yaşında kızsın hiç mantığın alıyor mu bu işi

Kaçtığın ıcın Esının aılesı sene öyle hor görecek kı.
Ya arkadasım senın aklın yerınde mı ? 20 yasında gencecık kızsın yaşıtlarının suyu mu çıktı ya...
Kendını bunu nasıl reva görüyorsun anlamadım gıttı yA.
Başka bır aıle daha bulamazsın kendıne eğer koca Yüzünden terk edersen.
Allah akıl fıkır versın sana.

Sakın ama sakın yapma!!!
Kaçanların yüzde doksanı pişman.ne kadar sevse de..
Evi terkedip, sevdiğinin yanına gittiğin de başlıyor o pişmanlık!
Vee o aşk sevgi bitiyor. Emin ol

Sevgini kalbine göm, zamanla unutursun zaten.. Ailenin rızasıyla bir evlilik yap.. Tabi içinin ısındığı olsun..

Annen baban seni bu yaşa getirmiş.bakmış büyütmüş. Onların haklarını unutma senin üzerindeki..

Bir de unutma sende anne olacaksın. Kendini annenin babanın yerine koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…