neyse inanmayanlar varsa profil resmime baksın şmdi resim atıcam yada nasıl kanıtlayabilirim söyleyin kanıtlayayım ?
ama çok seviyorum dayanamıyorum anlamıyorsunuzYa normalde böyle ısrarla gerçek değil gerçek değil diye konulara yazmam ama bugün ayrıca bir mutsuzum ve huysuzum.
Neyse, bana ( senin anlattıklarına göre) baskıcı bir "doğulu" ailede yetişmiş fakat üniversiteye gideen ve bir şekilde yaşam tarzında değişiklik yapma şansı olan birinin, bunları bir kenara itip iki evlilik geçirmiş biriyle bir ilişki yaşayıp ,tekrar başka bir kısıtlayıcı yaşam tarzına gireceğini zannetmiyorum.
kaç.....ama çok seviyorum dayanamıyorum anlamıyorsunuz
ahh küçüğüm şurda üç beş topik okusan anlarsın bu insanların sana ne demeye çalıştığını ..şu kkda hergün en az iki kardeşimiz şiddet görüyor,boşanıyor,hakaretler işitiyor... aklını başına şapkanı önüne koy bu adamdan sana hayır gelecek mi sanıyorsunama çok seviyorum dayanamıyorum anlamıyorsunuz
ama çok seviyorum dayanamıyorum anlamıyorsunuz
Yaa kuzumm daha gençsin çocuk aklıyla yazmışsın resmen..arkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa
Ya normalde böyle ısrarla gerçek değil gerçek değil diye konulara yazmam ama bugün ayrıca bir mutsuzum ve huysuzum.
Neyse, bana ( senin anlattıklarına göre) baskıcı bir "doğulu" ailede yetişmiş fakat üniversiteye gideen ve bir şekilde yaşam tarzında değişiklik yapma şansı olan birinin, bunları bir kenara itip iki evlilik geçirmiş biriyle bir ilişki yaşayıp ,tekrar başka bir kısıtlayıcı yaşam tarzına gireceğini zannetmiyorum.
kaçmayanlar ebediyete kadar sussun"Kaçanlar bi cevap versin" mi?
cok tekkur ederim arkadaslar cok sagolun haklisiniz ayrildim durmadan ariyor acmiyorum okulum daha onemli
kaçmayanlar ebediyete kadar sussun
Guzel arkadasim, uzak dur. Daha 20 yasindasin, ailenin istemedigi bir evliligi asla yapma. O adam azicik seni dusunse sana boyle bisey teklif etmez zaten. Kacmak ne demek? Dugun , ev hic bisey senin istedigin gibi olmayacak, bir de ailen seni red edecek.biri aldatmış cocugunuda birakip gitmis. biride babasi zorla almis yuzunu dahi gostermiyo
evliler bir baksın, çocuğu omayanlar beri gelsini görmüştüm de bunu da göreceğimiz varmış demekki24 saat geçmeden bu yorumlar üzerine mi verdin bu kararı, çok seviyordun?
Kendi kararlarını verebilecek erginlikte değilsin, otur oturduğun yerde evladım. Kaçacaksan böyle bir hatadan kaç, ailenden değil.
Valla bunu da okudum bdv de, gözüm açık gitmez.
Kaçanlar bi akıl versin ne demek yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?