- 27 Aralık 2014
- 9
- 0
- 1
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer 2 karısına ne olmuş?
biri aldatmış cocugunuda birakip gitmis. biride babasi zorla almis yuzunu dahi gostermiyoDiğer 2 karısına ne olmuş?
iyimisin.. hayatının hatasını yaparsınarkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa![]()
kaç da gör ebenin yerini derim.. saçmalama arkadaşım ne kaçması hem de böyle bir adamaarkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa![]()
kaç yaşında bu adambiri aldatmış cocugunuda birakip gitmis. biride babasi zorla almis yuzunu dahi gostermiyo
arkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa![]()