• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaçmak

mervedgl1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
9
0
1
31
arkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa :(

kesinlikle kaçma annen baban onay vermiyorsa vardır bi bildikleri ana baba sözü dinlemessen cok pişman olursun sonra bide o eve geri döndüğünü düşün sonra?

arkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa :KK43:
kaç da gör ebenin yerini derim.. saçmalama arkadaşım ne kaçması hem de böyle bir adama :KK14:

:KK47:
arkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa :KK43:

sen nereye kaçıyon kendine gel bence :( bak 20 yaşındasın yaşında çok küçük :( :(:KK47:

Adam 2 evlilik yapmış diyosun seninle 3 yapıp ortaya bırakır 4cüyü yapma ihtimali bile olabilir.:KK57::KK57:

Tabiki hangi aile ister ki adam 2 evlilik yapmış ve ortada 1 çocuk var .Kendine gel kendine:KK14::KK14:

Kac kac , sende bosadigi 3. Kadin olursun yakinda.

Ne guzelde bosandigi esleri suclamis , biri aldatmis birini babasi almis .
Neden almis acaba babasi hic anlatimi?
Daha 20 yasindasin birak bu sacma ask hikayesini yoluna bak .
Hayatina kastinmi var ?
Birgun annen ve babani dinlemedigin icin cok pisman olucaksin.

Yahu azicik ayaklariniz yere bassin.
Neyine guvenip kaciyorsun cocuklu adama? Ne oldugunu biliyor musun bu adamin? Yok bir karisi kacmis da otekini de babasi almismis. Hadi ya, bak sen. Buna ancak senin gibi dunyadan haberi olmayan bir yeni yetme kiz kanar. Kimbilir adamin ne bicim bir kararkteri var ki 2 evlilik bitirmis. Hadi birinde kadin suclu, digerinde de mi kadin sucluymus, bu adam sutten cikma akkasik?

Bu yasta kendinizin ne olacagini dusunmek, kendinizi kurtarmak yerine kacmalarla etmelerle entrikalar yasamiyor musunuz, gercekten yazik diyorum.

Aklinimi kacirdn sen ya ucuncu sayfaya haber mi olmak istiyorsun.bende anlamiyorum daha bu genc yasinda iku evlilik yapmis bir cocugu olan adamda ne buldun da kacma planlari yapiyosun.nolcak kacinca adamin hevesi gecince yenisini kacircak mantigim almiyor ki kacircak kizda buluyorlar vallahi billahi senin sonunda boyle olur hayatini yakmaaaaaa degmezzzz

Daha 20 yasindasin yazik ailene..en kral erkek bile evlenince kabusa donusebiliyor yarin obur gun kabussa donusurse kucaginda cocuk yada cocuklarinla kacarsan nereye doneceksin..onu dusun umarim bu bir hata ve sen yapmazsin.

Geçen hafta burda bir kız vardı onsekiz yaşında çocuğu olan boşanmış bir adamla evlenmiş. Çok mutsuz, hakaret gören, evden çıkmasına karışan bir kocası olan bir kadındı konuyu açan. Sevgiliyken böyle değildi pişmanım diyordu. Hamile olmasam döneceğim anneme diyordu. Bir bulun o konuyu da okuyun. Ona da ailesi gitme demiş, gitmiş evlenmiş şimdi çok pişman.
Çok gençsiniz en hataya açık zamanınız.
O dediğim konudaki kadın hafta sonları gelen diğer evlilikten olan çocukla ilgilenirken bile kocasından şiddet görüyordu.
Yapma bence. Aşk sevgi bitince zorlanırsın gencecik yaşında. Aileni hiç bir zaman karşına almamanı öneriyorum sana

Sakın cahillk yapma kaçma burda söylenenleri iyi oku herkez görmüş geçirmiş insanlar senin denginmi o bekarlıgina gencligine yazık etme

Back
X