Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biri aldatmış cocugunuda birakip gitmis. biride babasi zorla almis yuzunu dahi gostermiyo
Zaten boşanan adama sorsan ya karısı kaçmış ya gitmiş ya bşişey. Niye kaçtı diyen yok.den iy koca mıydın diyen yok.biri aldatmış cocugunuda birakip gitmis. biride babasi zorla almis yuzunu dahi gostermiyo
arkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa![]()
dimi dimi tam bu temada bişeyler yazmaya gelmıştim. Beni yormasını sağolGünlerden cumartesi sosyalleşmek için mükemmel bir gün, hep sözlüklerde takılmak nereye kadar be krdşm?
otur okulunu bitir ailene sana yakışır bir adamla evlen telli duvaklı çık babanın evinden ayrıca yaşın daha küçük evlenmekle birşey olmuyor emin olcok tekkur ederim arkadaslar cok sagolun haklisiniz ayrildim durmadan ariyor acmiyorum okulum daha onemli
Fake falan değilim sadece birileri görür diye tam açmıyorum konuyu. Komşumun akrabası bu kişi çok koştu peşimden 25 yasında en son konustun ölümü bile göze alıyo ama ben ailemden korkuyorum. Bizimkiler adamı yerler mardinliler daha da anlatmamı ister misin ?20 yaşındasın ailen doğulu iki evlilik yapmış adama kaçmayı düşünüyorsun bende yedim, buram buram fake kokuyor bu konu , gerçek olduğunu farzedersem hadi diyelim kaçarsan kaç ya ailenin dinlemiyorsun bizimi dinleyeceksin.![]()
Özeldem konuşsak ?Ben de ailemin rizasi olmadan evlendim, yedim dayagimi oturdum yerime sonra, simdi bosadim o psikopati
Ek: beni gelecekten sana seslenen sesin gibi dusun![]()
cok tekkur ederim arkadaslar cok sagolun haklisiniz ayrildim durmadan ariyor acmiyorum okulum daha onemli
yazıyorum kardeşim gidip geliyor pek yazamıyorum görür diyedimi dimi tam bu temada bişeyler yazmaya gelmıştim. Beni yormasını sağol
Konu sahibi neden burada olup konuyu okuduğun halde cevap yazmıyorsun?
İnanmayanlar inanmayabilir sadece korkuyorum tamammı ailemi bilmiyorsunuz geçmişten baakar bulurlar diye korkuyorumZaten inandırıcı değildin bu mesajla inandırıcılıktan daha da uzaklaştın yeni üye
arkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa![]()
Fake falan değilim sadece birileri görür diye tam açmıyorum konuyu. Komşumun akrabası bu kişi çok koştu peşimden 25 yasında en son konustun ölümü bile göze alıyo ama ben ailemden korkuyorum. Bizimkiler adamı yerler mardinliler daha da anlatmamı ister misin ?
neyse inanmayanlar varsa profil resmime baksın şmdi resim atıcam yada nasıl kanıtlayabilirim söyleyin kanıtlayayım ?Bir dahaki sefere, -da bağlaçlarını bitişik yazıp yazım hatası yap, noktalamalardan sonra boşluk bırakmayıp yazım kurallarına uyma ki daha gerçekçi olsun. Böyle gerçekçi olmuyor. =(