• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaçmak

Yaşın çok küçük , şimdi sana mantık geliyor herşey .Hani çok seviyorsun ya.2 evlilik yapmış bir çocugu olan adamdan sana köy olur ne kasaba.Aklını başına devşir :KK14::KK34:

Babasıkimbilir ne gordude aldı kızını psikopatmı tecavuzcumu sevgilin nedir acaba?
Kac kurtar kendini o adamdan ama ailene kac.

arkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa :KK43:

Günlerden cumartesi sosyalleşmek için mükemmel bir gün, hep sözlüklerde takılmak nereye kadar be krdşm?

cok tekkur ederim arkadaslar cok sagolun haklisiniz ayrildim durmadan ariyor acmiyorum okulum daha onemli

cok tekkur ederim arkadaslar cok sagolun haklisiniz ayrildim durmadan ariyor acmiyorum okulum daha onemli
otur okulunu bitir ailene sana yakışır bir adamla evlen telli duvaklı çık babanın evinden ayrıca yaşın daha küçük evlenmekle birşey olmuyor emin ol :KK14:

20 yaşındasın ailen doğulu iki evlilik yapmış adama kaçmayı düşünüyorsun bende yedim, buram buram fake kokuyor bu konu , gerçek olduğunu farzedersem hadi diyelim kaçarsan kaç ya ailenin dinlemiyorsun bizimi dinleyeceksin. :63:
Fake falan değilim sadece birileri görür diye tam açmıyorum konuyu. Komşumun akrabası bu kişi çok koştu peşimden 25 yasında en son konustun ölümü bile göze alıyo ama ben ailemden korkuyorum. Bizimkiler adamı yerler mardinliler daha da anlatmamı ister misin ?

arkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa :KK43:

Kaçanlar neden cevaplasın ki, gidip kendin gibi birini bulmuşsun, ailen de affetmeyecekmiş. Sen sorun çıkmaz diyorsan çıkmaz, sadece yaşayarak görenlerden birisin demek ki. Nasıl olsa pişmanlığını/mutluğunu okuyacak değiliz sonrasında. Karılarından ayrılma sebeplerini duyduktan sonra bir daha görüşmemen gerekirdi, öyle bir insan değilsen nereli olduğunun vs. önemi kalmıyor zaten, komşunun akrabasıymış en fazla ulaşabileceğin yer, arkandan üzülenler de en fazla o kadar olur. Çoğu da haketti der. Kendine değer vermiyorsan başkasından bekleme.

Fake falan değilim sadece birileri görür diye tam açmıyorum konuyu. Komşumun akrabası bu kişi çok koştu peşimden 25 yasında en son konustun ölümü bile göze alıyo ama ben ailemden korkuyorum. Bizimkiler adamı yerler mardinliler daha da anlatmamı ister misin ?

Bir dahaki sefere, -da bağlaçlarını bitişik yazıp yazım hatası yap, noktalamalardan sonra boşluk bırakmayıp yazım kurallarına uyma ki daha gerçekçi olsun. Böyle gerçekçi olmuyor. =(

Bir dahaki sefere, -da bağlaçlarını bitişik yazıp yazım hatası yap, noktalamalardan sonra boşluk bırakmayıp yazım kurallarına uyma ki daha gerçekçi olsun. Böyle gerçekçi olmuyor. =(
neyse inanmayanlar varsa profil resmime baksın şmdi resim atıcam yada nasıl kanıtlayabilirim söyleyin kanıtlayayım ?

Back
X