• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaçmak

neyse inanmayanlar varsa profil resmime baksın şmdi resim atıcam yada nasıl kanıtlayabilirim söyleyin kanıtlayayım ?

Ya normalde böyle ısrarla gerçek değil gerçek değil diye konulara yazmam ama bugün ayrıca bir mutsuzum ve huysuzum.
Neyse, bana ( senin anlattıklarına göre) baskıcı bir "doğulu" ailede yetişmiş fakat üniversiteye gideen ve bir şekilde yaşam tarzında değişiklik yapma şansı olan birinin, bunları bir kenara itip iki evlilik geçirmiş biriyle bir ilişki yaşayıp ,tekrar başka bir kısıtlayıcı yaşam tarzına gireceğini zannetmiyorum.

Ya normalde böyle ısrarla gerçek değil gerçek değil diye konulara yazmam ama bugün ayrıca bir mutsuzum ve huysuzum.
Neyse, bana ( senin anlattıklarına göre) baskıcı bir "doğulu" ailede yetişmiş fakat üniversiteye gideen ve bir şekilde yaşam tarzında değişiklik yapma şansı olan birinin, bunları bir kenara itip iki evlilik geçirmiş biriyle bir ilişki yaşayıp ,tekrar başka bir kısıtlayıcı yaşam tarzına gireceğini zannetmiyorum.
ama çok seviyorum dayanamıyorum anlamıyorsunuz :(

Sakin sakin oyle bir hata yapma. Bu adam bir degil iki kere hayatini ters yuz etmis. Demekki bi yerlerde bir sikinti var. Ve ona gore hersey gayet normal. Hayatini mahvetme. Hersey bi yana buyukler kabul etmiyorsa vardir sebebi. Oluyorum bitiyorum cok asigimla olmuyo. Sakin. kimseye bu kadar keskin bu kadar ne kinusmadim.
OTUR OTURDUGUN YERDE AILENIN KIYMETINI BIL
sakin oyle birsey yapma

Kaçmakla hayatının hatasını yaparsın...Seviyorsa adam gibi gelip isteyip savaşmak yerine kaçmak güçsüzlerin işidir... Ayrıca 20 yaşında ne evliliği...

ama çok seviyorum dayanamıyorum anlamıyorsunuz :KK43:
ahh küçüğüm şurda üç beş topik okusan anlarsın bu insanların sana ne demeye çalıştığını ..şu kkda hergün en az iki kardeşimiz şiddet görüyor,boşanıyor,hakaretler işitiyor... aklını başına şapkanı önüne koy bu adamdan sana hayır gelecek mi sanıyorsun

ama çok seviyorum dayanamıyorum anlamıyorsunuz :KK43:

Peki gerçekten böyle bir durum varsa;
Kızkardeşim duygularını aşk aşk aşk diye abartma, geçer. Neyi anlamıyoruz allasen? Milyonlarhca aşk yaşanmış , milyonlarca aşk bitmiş, hep aynı tipte. Seninkini hayatını mahvedecek kadar özel kılan ne?
İzliyorsunuz yasak aşklı dizileri sonra sonuç bu oluyor.
20 yaşında biri gidemediği ülkeleri görmeyi hayal eder, başka başka alanlarda hobi edinmeyi, okumayı, daha çok okumayı, güzel şarkılar dinlemeyi... Aşk olur tabii, ama hayatının yönünü moka sürükleyecek bir aşk değil.

arkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa :KK43:
Yaa kuzumm daha gençsin çocuk aklıyla yazmışsın resmen..
Çocuk oyuncağı değil bu yapma etmee..
Ailenin rızası olmadan attığın her adım ters teper..
Bak uyarıyorum gençliğine yazık edersin..
Mantıklı ol azıcık ailenin istememesi normal..
Sakın kaçıyım maçıyım deme..!!

Ben de cok severek evlendim. Deli gibi 24 saat uyuyan ben. Ginde kac ogun yemek keyfi olan ben yemeden icmeden uyumadan kesilmistim. Yemek yemeyi unutur. Geceleri de heyecandan uyumazdim. Bu halimizle mi anlamiyoruz seni. Simdi poooffff
kizim ask dedigin ilac gibi agri kesici alitsin oh dunya varmis dersin. 2 saat sonra etkisi gecer eskiye donersin. Askin omru de 3 yil o da hersey muhtesrm dort dortluk sorunsuz giderse. Bunu ben demiyorum uzmanlar diyor. E sizin bunca zorlukta dort dortluk mu gidecek zannediyon. 6 ay sonra ki o kadar dayanabilirsen ask mask kalmayacak hayatin gercekleriyle yuzlesecen.
OTUR OTURDUGUN YERDE

çevremde kaçmış kişiler var mutlu gibi görünselerde değiller aslında annen baban affetse dahi hiç birşey eskisi gibi olmaz.Anne babanın rızası olmadan yapılan işlerden gerçekten hayır gelmiyo canım iyi düşün yaptığın bi hata bütün hayatını mahveder .çok seviyorum ne yapacağım diyorsun inan sevgi aşk bi yere kadar .zaman geçiyo ve herşey çok değişiyo.sonra keşkeler alıp başını gidiyo...

Pff gerçekse hiç komik değil, şakaysa da değil.

Gerçek fotonu(?) koydun da ne oldu kardeş, dediklerine "inandığın" sevdiğin adamın karakteri değişti mi? O hala aynı cin olmadan adam çarpan kişi, sen de seviyooorum, dayanamıyorum diyen safın tekisin. Başka anlaşılacak bir durum yok yani ortada. Ne yaparsan kendine, güya sevgin için inat edip kaçarsan da, bu sefer başkası öldürmese de içten içe ölürsün. Ayrılırsan da en başlarda ölsem daha iyiydi dersin sonrasında aklın başına gelir. 3. eş olarak mı aklın başına gelsin, yoksa kendi yatağındayken veya dersteyken mi dersen, kendim, kendi isteğimle evlenene kadar kendi yatağımı veya dersi seçtim, kafam raad o yüzden, bana bakma.

Kaçan üç kişi tanıdım şimdiye kadar.üçünün de psikolojisi bozuktu.kimse tavır almasın bana.hatta biri paranoyaktı.çünkü ailesi asla affetmedi konuşmadı.2 çocuğu oldu ama anne baba kardeş hiç birini bir daha göremediailen doğuluysa ve bunları göze alıyorsan kaç. haaa bir de senin sahipsiz olduğunun farkında olup,en ufak bir anlaşmazlıkta seni ezecek koca ve onun ailesini de göz önünde bulundurman gerekir tabi:KK14:

cok tekkur ederim arkadaslar cok sagolun haklisiniz ayrildim durmadan ariyor acmiyorum okulum daha onemli

24 saat geçmeden bu yorumlar üzerine mi verdin bu kararı, çok seviyordun?
Kendi kararlarını verebilecek erginlikte değilsin, otur oturduğun yerde evladım. Kaçacaksan böyle bir hatadan kaç, ailenden değil.

kaçmayanlar ebediyete kadar sussun:KK67:

Valla bunu da okudum bdv de, gözüm açık gitmez.
Kaçanlar bi akıl versin ne demek yav:KK64:

biri aldatmış cocugunuda birakip gitmis. biride babasi zorla almis yuzunu dahi gostermiyo
Guzel arkadasim, uzak dur. Daha 20 yasindasin, ailenin istemedigi bir evliligi asla yapma. O adam azicik seni dusunse sana boyle bisey teklif etmez zaten. Kacmak ne demek? Dugun , ev hic bisey senin istedigin gibi olmayacak, bir de ailen seni red edecek.
Ya bir de dur dusun iki dakka Allah askina. Iki kadinla bir evliligi beceremediyse bu adam, sence sorunun adamda olmasi az ihtimal mi?
Kendine gel, yakma hayatini gencecik yasinda. Kimse seni ailen kadar sevemez.

24 saat geçmeden bu yorumlar üzerine mi verdin bu kararı, çok seviyordun?
Kendi kararlarını verebilecek erginlikte değilsin, otur oturduğun yerde evladım. Kaçacaksan böyle bir hatadan kaç, ailenden değil.

Valla bunu da okudum bdv de, gözüm açık gitmez.
Kaçanlar bi akıl versin ne demek yav:KK64:
evliler bir baksın, çocuğu omayanlar beri gelsini görmüştüm de bunu da göreceğimiz varmış demekki:KK70:

Back
X