- 21 Eylül 2019
- 25
- 16
- 8
- Konu Sahibi Monalisa44
-
Konumumuz icabı bu imkansız.Aramızda bir şey başlamadı hiç.Yanına gitmek mi??! Seven yanına çağırmaz, yanına gider.. Ama bu farklı sevgi galiba..
konumunuza gore ımkansız olan neKonumumuz icabı bu imkansız.Aramızda bir şey başlamadı hiç.
Çok şükür ki imkansız. Adam ayağına çağırıyor durmadan ve siz ilanı aşk bekliyorsunuz? Yapmayın bunu kendinize.Konumumuz icabı bu imkansız.Aramızda bir şey başlamadı hiç.
Doktorumkonumunuza gore ımkansız olan ne
adam parlamento baskanı oyuzden sız yanıma gelın mı dıyor mesela
ee ne olmus ulkemızde 250 bın doktor vardır heralde bununla yanına cagırmak arasında baglantıyı cozemedımDoktorum
Doktor olunca ne oluyor hanımefendi? Royal family mensubu mu oluyorsunuz? Can't touch the queen gibi bir durum mu var :)Doktorum
Hanfendinin doktoruymus galiba.Doktor olunca ne oluyor hanımefendi? Royal family mensubu mu oluyorsunuz? Can't touch the queen gibi bir durum mu var :)
Beyefendi benim doktorum çalıştığım yeri filan bilmez oDoktor olunca ne oluyor hanımefendi? Royal family mensubu mu oluyorsunuz? Can't touch the queen gibi bir durum mu var :)
ılanı ask etmek gelıp gıtmek mevzularının konumla alakası yok onu soyleyeyım yuksek hakım bır ev hanımıyla evlı , prof lıse mezunu ev hanımıyla evlı olabılır mesela var boyle tanıdıklarım cunkuFizik tedavi uzmanı ben de hastasıyım ahbaplığımız yok.Haftanın üç günü gidiyordum.
Hanfendinin doktoruymus galiba.
adam doktor oldugu ıcın sız heyecanlandınız sanırım :)Beyefendi benim doktorum çalıştığım yeri filan bilmez o
Evet yanlış anlaşılma oldu"doktorum" derken o benim doktorum mu demek istemiş yani? E daha bizimle anlaşamıyor hanımefendi, doktoru ile zor anlaşıyordur uzaktan :)
YokAffınıza sığınarak yazıyorum aranızda hiç cinsellik yaşandı mı ? Bana sanki o tarz bi şeyler yaşamak istiyor gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?