Kaçtır Yanına Çağırıyor Anlayamıyorum

Monalisa44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
25
16
8
Ağustosta biriyle tanıştım.Ne yalan söyleyeyim aşırı yakışıklıydı,tanıyınca aşık oldum.O da benden etkilenmiş gibiydi.Şöyle yaklaşık bir buçuk ay yanına gittim.Bana açılmasını bekledim.Ama bana ilgisini kaybettiğini görünce daha yanına gitmedim.İki hafta sonra niye gelmiyorsunuz dedi.İşlerimin yoğun olduğunu iki ay sonra hafifleyeceğini söyledim beyefendiye.O da üzüldü.Sonra benim memlekete tayin işi gündeme gelince telefonda durumu anlattım.Müsait bir zamanda beni beklediğini söyledi.Bir kaç hafta geçti. Bugün geçici il dışı görevlendirmeyle başka yerde olduğumu kendisine borcum varsa bana iban yollamasını rica ettim.O da kendilerine kahve borcumun olduğunu ben dönünce yanına gelmemi rica etti.Allah aşkına meraktan cumartesi yanına gideceğim.Ne konuşacak olabilir?Bir buçuk ay bekledim şimdi ilan ı aşk için buluşmak mı istiyor?Meraklandım.

Konumumuz icabı bu imkansız.Aramızda bir şey başlamadı hiç.
konumunuza gore ımkansız olan ne
adam parlamento baskanı oyuzden sız yanıma gelın mı dıyor mesela

Konumumuz icabı bu imkansız.Aramızda bir şey başlamadı hiç.
Çok şükür ki imkansız. Adam ayağına çağırıyor durmadan ve siz ilanı aşk bekliyorsunuz? Yapmayın bunu kendinize.

Fizik tedavi uzmanı ben de hastasıyım ahbaplığımız yok.Haftanın üç günü gidiyordum.

Fizik tedavi uzmanı ben de hastasıyım ahbaplığımız yok.Haftanın üç günü gidiyordum.
ılanı ask etmek gelıp gıtmek mevzularının konumla alakası yok onu soyleyeyım yuksek hakım bır ev hanımıyla evlı , prof lıse mezunu ev hanımıyla evlı olabılır mesela var boyle tanıdıklarım cunku

ayagına cagırması terbıyesız oldugunu gosterır aslında. gorusmek ısteyen deger veren hele kı ılanı ask edecek adam zaten ayagına cagırmaz senı gormeye geldım veya gelıcem musaıt mısın derdı

sızın sohbetınızı sevmıs heralde, buraya gelırsen gel beklerım goruselım demıs buyuk anlamlar cıkarmaya gerek olmadıgını dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…