- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi Monalisa44
-
Herşeye tamam da neden bir cafede değilde hastanede kahve içiyorsunuz
Bir de randevu parası. Oh adam hem gönül egliyor hem de para kazanıyor. Harika yatırımBeleş diye olabilir mi?
Gidip boş boş geri dönünce "ağam bizimle eğleniiiyyy" yazıp gönderseydiniz keşke
Yokbu fizik tedavici,o kadın doğum uzmanı gibi bir şeydi galiba kadında evliydi diye hatırlıyorumAy bir aralar bir uye vardi doktorundan hoslanan, siz o musunuz? Her seansa gittiginizde umutlaniyorsunuz sanirim ama adam sizinle o amacla ilgilenmiyor yani.
Yok ayol o da terapili merapili biriydi,diyetisyendi sanirim. Ya kesin ayni uye. O da kisa kisa yazardi boyle,alinti da yapamazdiYokbu fizik tedavici,o kadın doğum uzmanı gibi bir şeydi galiba kadında evliydi diye hatırlıyorum
Fenalasmisti HahahahaYok ayol o da terapili merapili biriydi,diyetisyendi sanirim. Ya kesin ayni uye. O da kisa kisa yazardi boyle,alinti da yapamazdihatta bayilma numarasi mi ne yapmisti da adam elleyince bir hos oldum tarzi konusmustu. Adam seansa cagiriyor hanimefendi de saniyor ki adam asik da acilacak. He anam
Acilir acilir
Tmm o zan benim dediğim farklı kişi. Neyse bu doktorla dizisinden beri doktorların ünü bir gitmedi....Yok ayol o da terapili merapili biriydi,diyetisyendi sanirim. Ya kesin ayni uye. O da kisa kisa yazardi boyle,alinti da yapamazdihatta bayilma numarasi mi ne yapmisti da adam elleyince bir hos oldum tarzi konusmustu. Adam seansa cagiriyor hanimefendi de saniyor ki adam asik da acilacak. He anam
Acilir acilir
Arkadaşlar bugün gittim yanına.adam tabi fizik tedavi doktoru.Bir sürü hasta sırada bekliyor.Bana keşke randevu alıp gelseydin dedi.Ben de sitem ettim.Kahve içmeye çağırıyorsun randevu alsaydın diyorsun dedim.Akşam whatsapp tan mesaj attı.Özür diledi benden.Randevulu bir sürü hasta bekliyordu ilgilenemedim dedi.Dayaklık adamama ben mesleğine hürmeten susuyorum.Cuma gününe randevu ayarlamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?