Kadavra kıkırdağı mi kaburga kıkırdağı mi?

gurbetkusu

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
488
112
323
41
Kizlar evizyon ameliyatı olacagim. Doktor hangisini istediğimi sordu ama karar veremiyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

acı kısmına takılma ağrı kesicilerle çok aza indiriyorlar ağrıyı en fazla 2 gün çekersin ben olmadım ama olan arkadaşlarla konuştum ağrıta takılmamış kimse sadece biraz iz kalıyormuş kaburgada tek sıkıntı o

Konya Farabi hastanesinde olacağım inşaallah doktorum Ilker yiğit Konya da bu konuda en iyi doktor olduğu söyleniyor. Ilk ameliyatımı da ona olmayı çok istemiştim maddi sebeblerden olamadım. Şimdi iki katı paraya pstlayacak

merhaba cok gecmis olsun, hangisine karar verdiniz bilmiyorum ama ben ameliyat olmadan once bu konuyu biraz arastırmıstım, genelde gorusmeye gittigim doktorlar kıkırdagı senden almalıyız kadavra kıkırdagı riskli demislerdi belkide maliyetli oldugu icin onermemislerdi bilemiyorum. forumda uc kez revizyon olan bi kız vardı ve kendi kıkırdagının eridigini sonuncu ameliyatının kadavra kıkırdagı kullanılarak yapıldıgını yazmıstı cok uzun zaman gecmesine ragmen erimemis herhangi bir riskte dogurmamıs. buarada ben kendi kaburgamdan alınan kıkırdakla revizyon oldum ve kıkırdak konan kısım yine çöktü, ya konan kıkırdak eridi yada doktor basarılı bir ameliyat gerceklestiremedi

canim benim usenmeden bu kadar uzun cevap yazmissin. Sana me kadar tesekkur etsem az. Yazdiklarini okudukca icime sular serpildi resmen. Doktorum da kadavra kikirdagi islenmis oldugu icin egrilme riskinin olmayacagini soyledi ama Ben him kullanan oldugunu gormedigim icin acabalarla doluydum. Nana version bilgiler icin Allah Sana da gonlunden geceni versin

Bi de kadavra kikirdagi ABD den siparisle geliyor. Benin icin vucudumun delinmeyecek olmasi da avantaj olacak tabi. Ameliyattan da dava acacagim ilk doktoruma. Torpuyle kapali ameliyat yaparak mahvetti burnumu

rica ederim :) umarım guzel bir operasyon gecirirsiniz bu işin saglıktan öte psikolojik boyutu cok buyuk içinize sinen mutlu oldugunuz bir sonuc dilerim, sevgiler

nasıl yani kadavra kıkırdağı mı daha iyiymiş ilk defa duydum ya bazı doktorları takip ediyorum kendi kıkırdağının uyum süreci falan daha iyi diyorlar

Ne kadar sürede tekrar çöktü ve doktorunuz kim yazar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…