- 24 Kasım 2007
- 488
- 112
- 323
- 41
- Konu Sahibi gurbetkusu
-
çok teşekkürederim kızlar içim rahatladı baya tedirgin oluyordum.
Doktorum hazır kıkırdak tavsiye ediyor eğilme olmazmış ama ücreti yüksek o yüzden kararsız kaldımSen simdi kaburga kıkırdagindan aldircanmi?? Pehh büyük cesaret
Ikinciyimi olacaksiniz cnm ne kadar ucret soyledi acaba. Ikinci ameliyati olucam bende.Doktorum hazır kıkırdak tavsiye ediyor eğilme olmazmış ama ücreti yüksek o yüzden kararsız kaldım
Evet canim 10000 ameliyat ücreti 6000 de hazır kıkırdak istersem onun için canimIkinciyimi olacaksiniz cnm ne kadar ucret soyledi acaba. Ikinci ameliyati olucam bende.
Evet canim 10000 ameliyat ücreti 6000 de hazır kıkırdak istersem onun için canim[/QUOT insallah diledigin gibi olur fiyat pahali 16 bin yani doktor un kimdi?
merhaba cok gecmis olsun, hangisine karar verdiniz bilmiyorum ama ben ameliyat olmadan once bu konuyu biraz arastırmıstım, genelde gorusmeye gittigim doktorlar kıkırdagı senden almalıyız kadavra kıkırdagı riskli demislerdi belkide maliyetli oldugu icin onermemislerdi bilemiyorum. forumda uc kez revizyon olan bi kız vardı ve kendi kıkırdagının eridigini sonuncu ameliyatının kadavra kıkırdagı kullanılarak yapıldıgını yazmıstı cok uzun zaman gecmesine ragmen erimemis herhangi bir riskte dogurmamıs. buarada ben kendi kaburgamdan alınan kıkırdakla revizyon oldum ve kıkırdak konan kısım yine çöktü, ya konan kıkırdak eridi yada doktor basarılı bir ameliyat gerceklestiremediKonya Farabi hastanesinde olacağım inşaallah doktorum Ilker yiğit Konya da bu konuda en iyi doktor olduğu söyleniyor. Ilk ameliyatımı da ona olmayı çok istemiştim maddi sebeblerden olamadım. Şimdi iki katı paraya pstlayacak
canim benim usenmeden bu kadar uzun cevap yazmissin. Sana me kadar tesekkur etsem az. Yazdiklarini okudukca icime sular serpildi resmen. Doktorum da kadavra kikirdagi islenmis oldugu icin egrilme riskinin olmayacagini soyledi ama Ben him kullanan oldugunu gormedigim icin acabalarla doluydum. Nana version bilgiler icin Allah Sana da gonlunden geceni versinmerhaba cok gecmis olsun, hangisine karar verdiniz bilmiyorum ama ben ameliyat olmadan once bu konuyu biraz arastırmıstım, genelde gorusmeye gittigim doktorlar kıkırdagı senden almalıyız kadavra kıkırdagı riskli demislerdi belkide maliyetli oldugu icin onermemislerdi bilemiyorum. forumda uc kez revizyon olan bi kız vardı ve kendi kıkırdagının eridigini sonuncu ameliyatının kadavra kıkırdagı kullanılarak yapıldıgını yazmıstı cok uzun zaman gecmesine ragmen erimemis herhangi bir riskte dogurmamıs. buarada ben kendi kaburgamdan alınan kıkırdakla revizyon oldum ve kıkırdak konan kısım yine çöktü, ya konan kıkırdak eridi yada doktor basarılı bir ameliyat gerceklestiremedi
rica ederim :) umarım guzel bir operasyon gecirirsiniz bu işin saglıktan öte psikolojik boyutu cok buyuk içinize sinen mutlu oldugunuz bir sonuc dilerim, sevgilercanim benim usenmeden bu kadar uzun cevap yazmissin. Sana me kadar tesekkur etsem az. Yazdiklarini okudukca icime sular serpildi resmen. Doktorum da kadavra kikirdagi islenmis oldugu icin egrilme riskinin olmayacagini soyledi ama Ben him kullanan oldugunu gormedigim icin acabalarla doluydum. Nana version bilgiler icin Allah Sana da gonlunden geceni versin
Ne kadar sürede tekrar çöktü ve doktorunuz kim yazar mısınızmerhaba cok gecmis olsun, hangisine karar verdiniz bilmiyorum ama ben ameliyat olmadan once bu konuyu biraz arastırmıstım, genelde gorusmeye gittigim doktorlar kıkırdagı senden almalıyız kadavra kıkırdagı riskli demislerdi belkide maliyetli oldugu icin onermemislerdi bilemiyorum. forumda uc kez revizyon olan bi kız vardı ve kendi kıkırdagının eridigini sonuncu ameliyatının kadavra kıkırdagı kullanılarak yapıldıgını yazmıstı cok uzun zaman gecmesine ragmen erimemis herhangi bir riskte dogurmamıs. buarada ben kendi kaburgamdan alınan kıkırdakla revizyon oldum ve kıkırdak konan kısım yine çöktü, ya konan kıkırdak eridi yada doktor basarılı bir ameliyat gerceklestiremedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?