- 16 Mart 2021
- 429
- 53
- 48
- Konu Sahibi BeyazKaranfil11
Merhaba. Burun ameliyatında kadavradan kıkırdak ekleten oldumu yada çevrenizde bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapay kıkırdak diye de geçiyor sanırım ama kadavra kıkırdağı.Kadavrayı ilk defa duydum, genelde kulaktan kıkırdak alıyorlar diye biliyorum.
Bu kadar korkacak bir şey yok ayrıca küçücük bir yer iz kalsa ne olur göğüs altı olduğu için görünmüyor bile.Kaburgadan alınacak ihtiyaç olduğunda ama ameliyattan vazgeçme aşamasına gelecek kadar korkuyorum gece korkudan uyuyamıyorum biri yorumda rahat nefes alamıyor sonrasında falan demiş tüp takılma riski var demiş çok korkuyorum.Birde iz kalır diye de korkuyorum
offf
Geçtimi ağrısı sizinBu kadar korkacak bir şey yok ayrıca küçücük bir yer iz kalsa ne olur göğüs altı olduğu için görünmüyor bile.
Öksürük gibi durumlarda acıyor oturup kalkarken geçti en azından.Geçtimi ağrısı sizin
İz kalma durumu oluyormu acaba birde tehlikeli bir durummu kiKadavra kıkırdağı hem çok pahalı hem de uzun vadede sorun çıkarma olasılığı mevcut.Kendi dokularınızdan şaşmayın bence.
Gördüğüm kadarıyla kesi göğüs altına gelecek şekilde yapılıyor.Ameliyat olan birkaç kişi sütyen baleninin altına denk gelip birkaç ay acıdığından bahsetmişti.Açıkçası burun güzel ve sorunsuz olacaksa ağrısını,izini gözüm görmez benimİz kalma durumu oluyormu acaba birde tehlikeli bir durummu ki![]()