• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Kadayıflı Paşa Sarması

Yaa yerim bende cok sey ogrenıyorum hepinizden hepimiz iyiki varızz aylık yarısma baslasında sahalara dön hemen sende🥰🥰🤲🏻
Az kaldi bisey olmaz inşallah kategori ters kose yapmaz :KK70:
Bu yarışmada birinci oldun mi hic ?

Giderdik canım pandemiden önce 😒.
Annemler Çerkes sonra Gönen e yerleşmişler ☺️
Aaa cerkes mii bizimde baba tarafımdan bıyerlersen cerkeslıkte geliyor bıcok akrabaların manyas gonen darıca tatafında oturuyor 🤗 pandemi biterse belkide denk geliriz bile🤲🏻🥰

Az kaldi bisey olmaz inşallah kategori ters kose yapmaz :KK70:
Bu yarışmada birinci oldun mi hic ?
Bunda hıc olmadım kuzucum ama bi onceki pınar vardıya beyaz onda sofrada olmustum 🤗

Aaa cerkes mii bizimde baba tarafımdan bıyerlersen cerkeslıkte geliyor bıcok akrabaların manyas gonen darıca tatafında oturuyor 🤗 pandemi biterse belkide denk geliriz bile🤲🏻🥰
Ayy ne de güzel olurdu 😍

Bizde de var Çerkezlik ,anne tarafında,Bandırma tarafında bizimkiler :)

Bunda hıc olmadım kuzucum ama bi onceki pınar vardıya beyaz onda sofrada olmustum 🤗
İnşallah kazanirsin canm corba yarışmasının oylamasi baskadi mi ? Bana bildirim gelmedi de oy vermedim 🤔

Bizde de var Çerkezlik ,anne tarafında,Bandırma tarafında bizimkiler :)
Bandırma gonen manyas hep cok yakın birbirine cennam belkide hepimiz akrabayız bileee :D

İnşallah kazanirsin canm corba yarışmasının oylamasi baskadi mi ? Bana bildirim gelmedi de oy vermedim 🤔
Henuz baslamadı kuzum kazen iftardan sonra bildirim yollayacakmıs galiba tamda bilmiyorum da🤗

Pandemi bian once gecsınde rahatla herseyı inceleye inceleye gez perişim🥰🥰
İnşallah balım hepimiz derin bir nefes alalım en önemlisi doya doya maskesiz mesafesiz sevdiklerimiz ile🤲🥰

Back
X