- Konu Sahibi blackwomen
-
Bence hiç öyle değil herkesin bir şekilde bir derdi var daha doğrusu oluyor .
nerden biliyorsn o çocuğun sapasağlam oldğunu felan belki bir hastaliği veya baska birşeyi vardır veya olmayabilirde bilmyorum olmasn zatende :)
ne bileyim ben sıfır dert sıfır tasasi olan bir insanin bu dünyada oldugunu düşünmüyorum
bugün yoksada bir gün bir şekilde oluyor kimse kimsenin iç dünyasini bilemiyor
kader herkese eşit davraniyor bence bunu diyebilirm ama kaderrrrrrrrr çok kötüüüüüü ama o da bu dünyaya geliş amacımız için öyledir diyerekten anlamli belkide anlamsiz sözlerimi bu şekilde sonlandiriyorum ....
evet senin dediğin de doğru ama o baba parası yiyen en ufak bi sorunda kendine dünyayı zindan ederken, bunalıma girerken fakir olan küçük mutluluklarla hayattan zevk alabiliyorInsan doğduğu ortama ayak uydurabiliyor sonuçta..
neden kader hrkz eşit degilki arkadaşlar ...bazı insanlar binbir dertler çekıyor.bazı insanlar çok rahat para ve bolluk içinde yaşarken neden bazıları bu kadar şanslı degil ve uzaktan seyredirki hayatı ..ama herkez hayata 1 kere geliyor.... bazılarımız çok şanslı bazılarımız hayata hep bir sıfır başlarızki.....ne bileyım bazen çok düşünüyorum bu konuyu bugun çarsıda işim vardı çöp toplayan bir çocuk vardı, 10 .11 yaşlarında karşıda aynı yaşlarda tertemız gıyınmiş babasının annesının gözünün incisi olan ve pırıl pırıl hayat beklıyor onu peki ya diyerio hep tırmalamak zorunda hep ugraşmalı didinmeli ... ve diyorumki hayat herkeze eşit yazılmadıı...............
neden kader hrkz eşit degilki arkadaşlar ...bazı insanlar binbir dertler çekıyor.bazı insanlar çok rahat para ve bolluk içinde yaşarken neden bazıları bu kadar şanslı degil ve uzaktan seyredirki hayatı ..ama herkez hayata 1 kere geliyor.... bazılarımız çok şanslı bazılarımız hayata hep bir sıfır başlarızki.....ne bileyım bazen çok düşünüyorum bu konuyu bugun çarsıda işim vardı çöp toplayan bir çocuk vardı, 10 .11 yaşlarında karşıda aynı yaşlarda tertemız gıyınmiş babasının annesının gözünün incisi olan ve pırıl pırıl hayat beklıyor onu peki ya diyerio hep tırmalamak zorunda hep ugraşmalı didinmeli ... ve diyorumki hayat herkeze eşit yazılmadıı...............
dinimizde bile geçiyor bazılarınızı sizden daha üstün yarattık diye.yani bazılarının çok daha zengin varlıklı olacağından bahsedilmiş.ama onların sınavı da o güç ve parayla,o gücü nekadar hayıra kullanmasıyla onların sınavı.varlıksız olanın sınavı ise belki isyan edip etmemesiyle,kötü yollara sapıp sapmamasıyladır.hayat elbette kimseye adil değil,maalesef ki değil ve elden gelen hiçbir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?