Kader mi bu işler sizce ?

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Merhaba kızlar :)
Daha öncede yalnızlıkla ilgili konu açmıştım yine derdim değişmedi.
Kendimi inanılmaz yalnız hissediyorum kızlar şükürler olsun hayatımda herşey yolunda ama içimde tamamlayamadığım bişeyler var sanki. 3 yıldır hayatıma kimse girmedi, artık birini sevebilmek sevgi görmek istiyorum bende ama etrafımda hiç kimse yok. Bana karşı adım atan biride yok benim ilgimi çeken biride. Zaten çok çekingen bir yapım var biraz soğuk duruyo olabilirim dışardanda otobüse binerken, yolda yürürken acaba şimdi mi diye düşünüyorum hep. İyice psikolojim bozuldu. Akışına bırakmak istiyorum ama boş kaldığım her an düşünüyorum ben neden yalnızım ne zaman doğru insanı bulucam diye ( sizin fikirlerinizi merak ediyorum kızlar şu doğru kişiyi bulmak kader mi sizce ? Yoksa ben hep böyle yalnız mutsuz mu olucam 24 yaşında üniversite öğrencisiyim bu arada

Beklemeyi kes bak nasil karsina cikar hic ummadigin anda tabiki kader bu isler nasipinde varsa olur indalalh hayirlisina düşersin birde şöyle düşün hayirsiz birisi cikacagina hic olmasin daha iyi ama insalalh gönlüne gore biri cikar insalalh

Herseyin bi vakti zamani vardir. Siz simdi olsun istiyosunuz ama belki simdi olmasi sizin icin hic hayirli olmicak. Belki ayrilip daha da mutsuz ve umutsuz olacaksiniz. Dogru zamanda dogru kisiyi taniyacaksiniz elbet bi gün. Aceleci davrandikca hic cikmaz karsiniza. Hersey olacagina varir.

her şeyin vakti zamanı var hayırlısı olsun diye bol bol dua et aklına her geldiğinde. sen aklına gelince onu düşünmeye başlarsan olmaz.
yaşın çok genç inşallah her şey gönlünce olur

24 yasinda ayni boyleydim 25 yasinda cat karsima ilk defa sevdigim sevecegim kisi cikti gec oldu ama guzel oldu
hic aikinti yapma
zmani vardir insallah hayirli duzgun insan gelsin de karsina beklemeyi dert etme:)

üniversite öğrencisiyseniz sosyal ortamınız yoğundur diye düşünüyorum. değilse de öğrenci kulüplerine falan girin. sosyalleşmek iyi gelir yeni insanlar da tanımış olursunuz. maddi durumunuz müsaitse çeşitli kurslara yazılabilirsiniz. ama kısmet bu işler. illaki karşınıza çıkar birileri. takıntı haline getirmeyin bu kadar. mutsuz bir birlikteliğiniz olacağına yalnız olmak daha makbul bence.

Cnm illa birileriyle duygusal birşeyler yaşamak için kendini şartlama.
Arkadaş edin, gez, duygularını paylaş, vakit geçir, vs...
Şartlanınca zor olur bu işler

Kader tatlim tamamen. Ben gerek eski iliskilerimden, gerek ailevi meselelerden cok cektim. Nişan attim. Ve hayatimin oyle bir evresinde Rabbim sevdicegimi cikardi karsima ki bin sukur. En sevilmeye ihtiyac duydugum donemde... Mukafat gibi. 3 sene oldu bu nisan ayinda dugunumuz olacak. En ihtiyacin oldugu donemi, en hayirli zamani sen bilemezsin o yuzden hayirlisi olsun hayirli zamanda olsun de daha guzel bir dua yok.. Rabbim dogru kisilerle karsilastirsin..

inşallah canım hepimizin gönlüne göre olur herşey inşallah

amin canım senin için çok sevindim doğru insanı bulmuş olmana :) allah tamamına erdirsin

Cnm illa birileriyle duygusal birşeyler yaşamak için kendini şartlama.
Arkadaş edin, gez, duygularını paylaş, vakit geçir, vs...
Şartlanınca zor olur bu işler
şartlamak istemiyorum kendimi ama sonuç olarak hep aynı noktaya varıyorum

gittiğim kurslarda oldu girdiğim ortamlarda ama evet bu diyebiliceğim kimseyle karşılaşmadım maleseef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…