- 30 Ocak 2013
- 29.439
- 43.939
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Bana bi şok gelmediaşık olduğumu öğrendim derken sonradan mı öğrendin o nasıl oluyo
Ben 12 sene önce platonik aşık olduğumu düşündüğüm sadece 2 hafta aynı sınıfa gittiğim çocukla bir daha hiç görüşmeden konuşmadan yaşadığından bile haberim olmadan geçen 9 sene sonrasında bir akşam karşılaşıp 6 ayda evlendim2.5 senedir de evliyim
Yani asik olduğu zaman dilimi geçmişte karsilastigi tarihle aynıymis sanırım.Bana bi şok gelmediaşık olduğumu öğrendim derken sonradan mı öğrendin o nasıl oluyo
şöyle söyleyeym adamı 2 sene önce aynı zamanda aynı mekanda görüyorum ama anlık birşey aradan 2 sene geçiyor ve biz ismen tanışıyoruz ben adama aşık oluyorm :)Yani asik olduğu zaman dilimi geçmişte karsilastigi tarihle aynıymis sanırım.
inşallah :)Hadi hayırlısı kader tabiki vardir
şöyle söyleyeym adamı 2 sene önce aynı zamanda aynı mekanda görüyorum ama anlık birşey aradan 2 sene geçiyor ve biz ismen tanışıyoruz ben adama aşık oluyorm :)Olayi biz anlayamadik simdi. Kimin kime asik oldugu kismo duzenlersen daha iyi olur canim.
sanki komşu gelip sana, haberin olsun sen aşıksın demiş gibi anlatmışsın
2 sene önce bi an gördüğün adamı nası hatırladın ya, ben öğlen ne yediğimi hatırlamıyorumşöyle söyleyeym adamı 2 sene önce aynı zamanda aynı mekanda görüyorum ama anlık birşey aradan 2 sene geçiyor ve biz ismen tanışıyoruz ben adama aşık oluyorm :)
şöyle söyleyeym adamı 2 sene önce aynı zamanda aynı mekanda görüyorum ama anlık birşey aradan 2 sene geçiyor ve biz ismen tanışıyoruz ben adama aşık oluyorm :)
2 sene önce bi an gördüğün adamı nası hatırladın ya, ben öğlen ne yediğimi hatırlamıyorum
Sanırım uyku vaktim gelmiş ben algilayamiyorum
Yani bişiler anladım da ilginç gelmedi demek ki bir yeri kaçırdım
bu tesadüften haberi yokAdamın bundan haberi var mı peki?
bu tesadüften haberi yok
tebrik ederim, hayırlı akşamlartamamen ufak bir detay sayesinde şuan çok net hatırlıyorum
şöyle söyleyeym adamı 2 sene önce aynı zamanda aynı mekanda görüyorum ama anlık birşey aradan 2 sene geçiyor ve biz ismen tanışıyoruz ben adama aşık oluyorm :)şöyle söyleyeym adamı 2 sene önce aynı zamanda aynı mekanda görüyorum ama anlık birşey aradan 2 sene geçiyor ve biz ismen tanışıyoruz ben adama aşık oluyorm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?