- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi pink_prenses
-
evli barklı, işinide gücünde olan insanlar nasıl aşık olabiliyor, onlara göre aşk ne demek onu da merak ediyorum, nedir bu aşk?
ayrıca zaten eşlerinizden ayrılıp evlenseniz mutlu olacağınızımı sanıyorsunuz, yok öyle bişey
valla bayanlar herkesin yorumuna saygı duyuyorum buraya yazarken de boyle yorumlar geleceğini biliyodum..ben en azından cesaret gösterip anlattım bunu ya soyleyemeyenler....bayan olarak sıze soruyorumm..bir bayan esını kolay kolay aldatabılırmı?SİZ benım evımde neler yaşanıyo nasıl bır evlılığim var nerden biliyosunuz ki?ayrıca fake olsam neden boyle bır konu seçeyim de yazayım ne amaçla yani...
evet neler yaşadığını bilmiyoruz haliyle, yazarsan biliriz:26:
bakın bızım mutlu bır hayatımız yok..ben olmasam da onun hayatında o zaten evliliğini sürdüremiyordu sırf cocukları ıcın surdurulen evlılıkten hayır gelırmı zıce..ben en zor anımda tanıdım onu ve ıyı kı tanımısım..
bakın bızım mutlu bır hayatımız yok..ben olmasam da onun hayatında o zaten evliliğini sürdüremiyordu sırf cocukları ıcın surdurulen evlılıkten hayır gelırmı zıce..ben en zor anımda tanıdım onu ve ıyı kı tanımısım..
evet neler yaşadığını bilmiyoruz haliyle, yazarsan biliriz:26:
Cinselliğin adını aşk koymuşlar chessim.
hep aynı bahanelerin arkasına sığınıyorlar nedenseben olmazsam evliliği zaten yürümüyordu ,mutlu değildim,bla ..bla.. bla...
ayrılın eşlerinizden evlenin çocukları alın yanınıza ,bu mutlu aşktan bir kaç çocuk daha getirin dünyaya
ha pardon cınsel ılışkımız olduğunu nerden bılıosunbılmeden yargılama derım..
arkamda destekcı aramıyodum zaten amacım sadece bu derdımı anlatmaktı ok
eşi cocukları vermiyo ki..keske verse zaten sorun olmucak..ben bakarım onlara hic problem deıl yanı..
eşi cocukları vermiyo ki..keske verse zaten sorun olmucak..ben bakarım onlara hic problem deıl yanı..
ha pardon cınsel ılışkımız olduğunu nerden bılıosunbılmeden yargılama derım..
arkamda destekcı aramıyodum zaten amacım sadece bu derdımı anlatmaktı ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?