- Konu Sahibi pink_prenses
-
ne kadar da gerı kafalı arkadaşlar varmıs aramızda yazık...yıne dıyorum destekçi aramıyorum ama yargılamak sıze duşmezzzz..........[/QU
YARGILAMAK BİZE DÜŞMÜYORSA,GERİ KAFALIYSAK NEDEN AÇTIN BU KONUYU SÖYLER MİSİN YAAAAA
slm arkadaşlar bir çoğunuz yazdıklarıma tepki gösterebilir ama ben yine de bu sıkıntımı paylaşmak istedim...evliyim ve bir adama aşık oldum malesef..işin kötüsü oda evli ve onun iki tane çocuğu var.biri 6 yaşında biri 4 aylık.Ne yapçam bilmiyorum.ne o benden nede ben ondan kopamıyorum.eşlerimizden ayrılıp başka bi yerde başka hayat kuralım diyor ama ben o ıkı evlada nasıl kıyarım ki..Biz mutlu olalım diye başka hayatlarımı yakalım..
bu tür durumlarda çağdaş yerine geri kafalı olmayı tercih ederim eger siz kendinizi çağdaş olarak nitelendiriyor olsaydınız eşinizi aldatmak yerine boşanmayı tercih ederdinizne kadar da gerı kafalı arkadaşlar varmıs aramızda yazık...yıne dıyorum destekçi aramıyorum ama yargılamak sıze duşmezzzz..........
konuna yorum yapmaktan bile cok korkuyorum gercekten zerre kınama harfim olsa basıma gelebilir dıye ödüm patlar ziraa
ama lutfen sorumu cevapla eşinin yerınde sen olsan ne yapardın?
ne kadar da gerı kafalı arkadaşlar varmıs aramızda yazık...yıne dıyorum destekçi aramıyorum ama yargılamak sıze duşmezzzz..........
valla bayanlar herkesin yorumuna saygı duyuyorum buraya yazarken de boyle yorumlar geleceğini biliyodum..ben en azından cesaret gösterip anlattım bunu ya soyleyemeyenler....bayan olarak sıze soruyorumm..bir bayan esını kolay kolay aldatabılırmı?SİZ benım evımde neler yaşanıyo nasıl bır evlılığim var nerden biliyosunuz ki?ayrıca fake olsam neden boyle bır konu seçeyim de yazayım ne amaçla yani...
haha:) bende gun gelırde esınde senı boylee aldatsın dıyorummmmmmmmmmm
ne kadar da gerı kafalı arkadaşlar varmıs aramızda yazık...yıne dıyorum destekçi aramıyorum ama yargılamak sıze duşmezzzz..........
eşimm beni bu hale getirdi desemm sanaa........hoş smdı yınee bı dunya laf gelıcekkk ya neyse
suan mutluyuz zaten tek sıkıntı artık bırlıkte yasamak ıstıyoruz ve ayrılacak ayrılmasına ama cocuklarını cok kullanıyo esı..o cok mu vıcdanlı.......kadın olsaydı da esını elınde tutsaydı madem
bazenn ınsanlarr ılla benı aldat derrrrrrrrr...
Hmmm
aldatmayi onca faciayi göze aliyorsun ve esini madem sevmiyorsun,neden ayrilmiyorsun diye sorarlar adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?