kaderimde bu da mı vardı :(

slm arkadaşlar bir çoğunuz yazdıklarıma tepki gösterebilir ama ben yine de bu sıkıntımı paylaşmak istedim...evliyim ve bir adama aşık oldum malesef..işin kötüsü oda evli ve onun iki tane çocuğu var.biri 6 yaşında biri 4 aylık.Ne yapçam bilmiyorum.ne o benden nede ben ondan kopamıyorum.eşlerimizden ayrılıp başka bi yerde başka hayat kuralım diyor ama ben o ıkı evlada nasıl kıyarım ki..Biz mutlu olalım diye başka hayatlarımı yakalım..

ilginç bir durum. vazgeç bu yasak aşktan. günah günah

ne kadar da gerı kafalı arkadaşlar varmıs aramızda yazık...yıne dıyorum destekçi aramıyorum ama yargılamak sıze duşmezzzz..........
bu tür durumlarda çağdaş yerine geri kafalı olmayı tercih ederim eger siz kendinizi çağdaş olarak nitelendiriyor olsaydınız eşinizi aldatmak yerine boşanmayı tercih ederdiniz

ne kadar da gerı kafalı arkadaşlar varmıs aramızda yazık...yıne dıyorum destekçi aramıyorum ama yargılamak sıze duşmezzzz..........

Yalnız söylenenler senin iyiliğin için...Bir anlasan... Aslında anlayacaksın da geç olmadan anlasan daha iyi.. O kadar açılmış konu var ki "boşanacaktı evlenecektik,birbirimizi çok seviyoruz...vs." gibi.. Hepsi yediği tekmeyle kaldı...

Mutsuzsan boşan ama başkası için değil,kendin için...O zaman göreceksin adam boşanmayacağını...

valla bayanlar herkesin yorumuna saygı duyuyorum buraya yazarken de boyle yorumlar geleceğini biliyodum..ben en azından cesaret gösterip anlattım bunu ya soyleyemeyenler....bayan olarak sıze soruyorumm..bir bayan esını kolay kolay aldatabılırmı?SİZ benım evımde neler yaşanıyo nasıl bır evlılığim var nerden biliyosunuz ki?ayrıca fake olsam neden boyle bır konu seçeyim de yazayım ne amaçla yani...

Hmmm

aldatmayi onca faciayi göze aliyorsun ve esini madem sevmiyorsun,neden ayrilmiyorsun diye sorarlar adama.

madem öyle buraya konu açmayacaktın arkadaşım eğer açtıysan eleştirilerede açık olacaksın, ki zaten topa tutulacak hareketler içindesin allah ıslah etsin seni ne diyim

suan mutluyuz zaten tek sıkıntı artık bırlıkte yasamak ıstıyoruz ve ayrılacak ayrılmasına ama cocuklarını cok kullanıyo esı..o cok mu vıcdanlı.......kadın olsaydı da esını elınde tutsaydı madem

bazenn ınsanlarr ılla benı aldat derrrrrrrrr...

Valla şu sözlerden sonra,samimiyetine hiçbir şekilde inanmıyorum.

Gidip KK üyelerini kızdırayım diye açılmış bir konu.

23 yaşında,yaşıtları en masum duyguları yaşamakta olan bir genç kadın,kalkıp bu saçma sapan duygusuz sözleri söylesin,hiç sanmıyorum.
.

ben erkek olsam sana güvenmezdim. başkasıyla nikahlıyken, benle berabersen; benle nikahlıysan başkasıyla da olursun

aynı düşüncem o erkek için de geçerli

yazık eşlerinize üzüldüm

Hmmm

aldatmayi onca faciayi göze aliyorsun ve esini madem sevmiyorsun,neden ayrilmiyorsun diye sorarlar adama.

her şeye pat pat cevap var ama bu soruya hala cevap yok..

burada cabbar ceval abla ama boşanınca her şey ortaya çıkar sevgilisi de buna tekmeyi basar dımdızlak sokakta kalır diye korkuyor muhtemelen

senin elin işte gözün oynaştaymış ayrıca gözun etrafta olmayan biri niye karısını/kocasını aldatsın. iştemişsin ki aldatmışsın zorla gel eşlerimizi aldatalım mı dedi .hayret bişey ya .namuslu kadının gözü kocasından başkasını görmez başka erkeğe alıcı gözle bakmaz tabi aynı şeyler erkek için de geçerli

kadınlar kulübünde saygıdeğer şekilde iyi niyetle yorum yapan sayın arkadaşlarım
konu sahibi şahsın cevaplarına baktıktan sonra tavrı ve uslubu o kadar çirkin geldi ki bana
sayın arakadaş dikket ederse onu hiç yargılamadım haddime değil herkesin kendi hayatı
ama buraya konu açtıysa biraz saygılı olması gerek
kendince dalga geçmeye çalışıyor sanırım
bence bundan sonra en güzeli bu konuya yorum yapmamak hatta bakmamaktır

ben esinin tavırlarını sormadım canım.
sorum sadece esının yerınde olsan ne yapardın?

Back
X