kaderimde bu da mı vardı :(

pink_prenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
140
0
26
Antalya
slm arkadaşlar bir çoğunuz yazdıklarıma tepki gösterebilir ama ben yine de bu sıkıntımı paylaşmak istedim...evliyim ve bir adama aşık oldum malesef..işin kötüsü oda evli ve onun iki tane çocuğu var.biri 6 yaşında biri 4 aylık.Ne yapçam bilmiyorum.ne o benden nede ben ondan kopamıyorum.eşlerimizden ayrılıp başka bi yerde başka hayat kuralım diyor ama ben o ıkı evlada nasıl kıyarım ki..Biz mutlu olalım diye başka hayatlarımı yakalım..

buraya neden yazdınki şimdi seni parçalarlar :) çünkü bu sitedeki bayanlar asla yanlış yapmazlar, hep olması gerektiği gibi yaşarlar...

slm arkadaşlar bir çoğunuz yazdıklarıma tepki gösterebilir ama ben yine de bu sıkıntımı paylaşmak istedim...evliyim ve bir adama aşık oldum malesef..işin kötüsü oda evli ve onun iki tane çocuğu var.biri 6 yaşında biri 4 aylık.Ne yapçam bilmiyorum.ne o benden nede ben ondan kopamıyorum.eşlerimizden ayrılıp başka bi yerde başka hayat kuralım diyor ama ben o ıkı evlada nasıl kıyarım ki..Biz mutlu olalım diye başka hayatlarımı yakalım..

yeni üye ve ilk konu...

dilediğinizii yaşayın. istersenizz onu yavrusundan kıoparmayın eşiylede tanışın siz de onlarla oturun. :))) çözüm işte...

2 de siz yaparsınız. çocuklar GENİŞ ailede büyümüş olurlar. o arada adam bir tane daha getirir :)

Televizyonda bir bayan hayat hikayesini anlatıyordu;
Eşiyle yakın bir komşusu arayı bulup kaçıyorlar çocukları bırakıp ve diğer kadının kocası da bu bayana diyor "gel onlar kaçtı bari biz de anlaşıp evlenelim"
Siz kaçın gidin kalanlar da evlensin olsun bitsin bu iş dert ettiğin şeye bak arkadaşım...

aynen yine ilk konu ilk mesaqj ve konu sahibi ortada yok mutlaka biri dalga geçmek için açtı bu konuyu

Ben yorum bile yapamıyorum ama arkadaşların yorumlarına bayıldım.Birde merak ettim nasıl aşık oldunuz ikinizde evli evli.

buraya neden yazdınki şimdi seni parçalarlar :) çünkü bu sitedeki bayanlar asla yanlış yapmazlar, hep olması gerektiği gibi yaşarlar...

Evet kendi adıma konuşayım bu zamana kadar asla bir evli erkeğe göz koymadım çok şükür...
Sanırım sen bu hataları zaman zaman yapıyorsun..Allah yardımcın olsun:ssz:

yanlış yapmamak ya da süper kadın oldukları için değilde bu ve bunun gibi kadınlardan fazlasıyla canı yanmış kadınlar olduğu aklına gelmiyor mu bu bir hata değil. Hata anlıktır bu bile bile o günahsız yavruları ateşe atmaktır. Şimdi başlayacaksınız Aşk sevgi bıdı bıdı diye hayır arkadaşım aşk sevgi değil bu

Offf yakacağınızı yakmışsınız zaten daha neyin günahını cıkarıyorsunuz!

yol yakınken aklınızı başınıza toplayın..geçici bir heves için dağıtmayın yuvalarııı:50: yazıktır günahtır..

Siz o iki evlada kıymışınız zaten...

Bugün senin için başkasını terkeden,yarın başkası için seni terkeder...

valla bayanlar herkesin yorumuna saygı duyuyorum buraya yazarken de boyle yorumlar geleceğini biliyodum..ben en azından cesaret gösterip anlattım bunu ya soyleyemeyenler....bayan olarak sıze soruyorumm..bir bayan esını kolay kolay aldatabılırmı?SİZ benım evımde neler yaşanıyo nasıl bır evlılığim var nerden biliyosunuz ki?ayrıca fake olsam neden boyle bır konu seçeyim de yazayım ne amaçla yani...

valla bayanlar herkesin yorumuna saygı duyuyorum buraya yazarken de boyle yorumlar geleceğini biliyodum..ben en azından cesaret gösterip anlattım bunu ya soyleyemeyenler....bayan olarak sıze soruyorumm..bir bayan esını kolay kolay aldatabılırmı?SİZ benım evımde neler yaşanıyo nasıl bır evlılığim var nerden biliyosunuz ki?ayrıca fake olsam neden boyle bır konu seçeyim de yazayım ne amaçla yani...

Nereden bilelim biz sizin evinizde neler yaşanıyor? Aldatmanın HİÇBİR BAHANESİ OLAMAZ. Kişi ancak kendini kandırır.

evet neler yaşadığını bilmiyoruz haliyle, yazarsan biliriz:26:

Son düzenleme:
evliyken aşık olacak firsatları nasıl buluyorsunuz?
nasıl ortamlar yaratabiliyorsunuz?
ne ara tanışıp, buluşup, aşık oluyorsunuz?

eşlerini aldatan iki insanın
birbirlerine ne hayrı olabilir?

Back
X