Tanıştığımız dönem almıştım, gözümün yükseklerde olduğunu düşünüyo sanırım... Çözemedi bunuNormal degil.
Maasim ondan dusuk diyorsunuz. Maasiniza gore bir hayat yasiyorsunuzdur.
Yani ucuk,luks icinde bir hayatiniz yoktur.
Ki olsa da sizden iki kat fazla kazanan bir adamin sizden daha iyi sartlarda yasiyor olmasi gerek. Yani yasam tarziniz kolay kolay gozunu korkutmamali.
E nişanda da istegim olmadi diyorsunuz.
O zaman nedir ona size yetemeyecegini dusunduren?
Hic mantikli degil.
Arabayi ne zaman aldınız? Nisandan once mi, sonra mi? Elinizdeki birikmisi dugun için degil de arabaya harcadiginiz icin bozulmus olabilir mi?
Ya da bunun haricinde ekstra birikmisiniz varsa onunla ilgili tasarrufta bulunmak, sizden soz almak falan istiyor da olabilir. Iste ben de calisiyorum, her seyi birlikte yapariz vs. Neyim varsa ortaya koyarim demenizi bekliyor olabilir. Evlendikten sonra maasinizi eline vermenizi bile istiyor olabilir.
Cunku bu adam nisanlanmadan once sizi az cok tanimistir. Ne degisti nisandan sonra? Nisanlandik simdi maddi konularda dize getirme vakti diye dusunup kendini geri cekiyor olabilir.
Cok ince hesap yapmis gibi olacagim ama bir de su geldi aklima, arabayi taksitle aldiysaniz Evlilik oncesi alinmis bir mala evlendikten sonra maasinizin belli bir kisminin gidecek olmasi onu hosnut etmiyor olabilir.
Suan hesap odetmiyor olabilir ama bu adamin cimri olmadigini gostermez.
ilerde eşim ilgisiz, eşim çocuklarla ilgilenmiyor. ne yapmalıyım diye konu açmamak için gözünüzü açın. sizin beklentinizi karşılayamamaktan korkan adam , vurdum çayıra mevlam kayıra moduna girmez.Arkadaşlar günaydın..
Kime nasıl anlatsam, ne yapsam bilmiyorum.
Bikaç ay evvel nişanlandım, çook güzel giden bir ilişkim vardı, nişandan sonra herşey tersine döndü. O üzerime çok düşen adam gitti yerine soğuk, doğru düzgün aramayan biri geldi. Kendisi de bunu kabul ediyor, hala çok sevdiğini ama benim beklentilerimi karşılayamamaktan korktuğunu söylüyor. Ilişkimiz süresince onu gerçekten zorlayacak hiçbirşey yapmadım, nişanda şunu isterim bunu isterim demedim.. ben sürece bakarak cevabı kendisinin bulmasını istiyorum ama kendini öyle çektiki..üzgünüm çok
Bu arada daha önce bir nişandan dönmüştüm, o zaman resmen olayın içine şuursuzca sürüklenmiştim ama bu sefer, çok inanarak, bile isteye nişanlandım.şuan yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorım
Ne yapsam bilemiyorum
Karamsar olan adamdan fayda gelmez bir ömür geçer mi onunla onu düşün bence bir ömür kadersiz olmaktansa bir süreliğine kadersizim de hayatını karartma . Nedir yani beklentilerini karşılayamam diye daha önce bilmiyor muydun şimdi mi geldi aklına diye sormak gerekir o adamaArkadaşlar günaydın..
Bikaç ay evvel nişanlandım, çook güzel giden bir ilişkim vardı, nişandan sonra herşey tersine döndü. O üzerime çok düşen adam gitti yerine soğuk, doğru düzgün aramayan biri geldi. Kendisi de bunu kabul ediyor, hala çok sevdiğini ama benim beklentilerimi karşılayamamaktan korktuğunu söylüyor. Ilişkimiz süresince onu gerçekten zorlayacak hiçbirşey yapmadım, nişanda şunu isterim bunu isterim demedim.. ben sürece bakarak cevabı kendisinin bulmasını istiyorum ama kendini öyle çektiki..üzgünüm çok
Bu arada daha önce bir nişandan dönmüştüm, o zaman resmen olayın içine şuursuzca sürüklenmiştim ama bu sefer, çok inanarak, bile isteye nişanlandım.şuan yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorım
Ne yapsam bilemiyorum
olay çok net. çocuk hızlı koşmuş, çabuk yorulmuş ve artık istemiyor gibi nasıl olayı çözerim derdinde..yoksa senin beklentilerini karşılama derdine düşmüş olması çok tuhaf.. bu sevgidir, evliliktir herkes bir tuğla koyar. Ne demek isteklerini karşılayamamak.Arkadaşlar günaydın..
Ne yapsam bilemiyorum
Bu hikayeyi biliyorum. Yaşadım çünkü ben de ama sürecin stresinden kaynaklıymış bir anda eşya düğün hazırlığı işin ciddiye binmesi strese sokabiliyor insanı. Bu durumu konuşarak hallettik ama çok kötü bir dönemdi. Sonrasında da herşey yolunda gitti çok şükür.Arkadaşlar günaydın..
Ne yapsam bilemiyorum
Neye dayanarak bunu yazdiniz cok merak ettim? Nisan surecinde esimden hicbir talebim olmadi. Ne yapilacaksa birlikte konusup yaptik. Ne beni cepte gordu ne de evlenince degersiz oldum. Burada bu gibi soylemler cok goruyorum ama taleple degeriniz olacaksa hic olmasin.
Maalesef bazi insanlar talepleri olmayan insanlari kücümsüyor, salak yerine koyuyor. Bizde sahit olduk. Kiz tarafi oldukca nazik oldugu halde erkek tarafi hep alay etti.
Aynen. Bence bu konuda maddiyatdan daha büyük sorunlar var.Demek ki talep degil karakterle alakali bir durum.
Aynen. Bence bu konuda maddiyatdan daha büyük sorunlar var.
Aynen sizin yukarida yazdiginiz gibi en basta iletisim eksik.
En basta iletisim eksikligi varsa bu büyük bir sorun. Heleki sizle iletisimi koparip duruyorsa bu bana göre bir iliskinin icinde duygusal siddettir. Böyle biri ile evlenmek cok ciddi bir hata olur. Bir kere nisandan döndünüz diye kendinizi evlenmek zorunda hissetmeyin. Nisanlilik dönemi zaten tanimak icin var.
Yok ben evliyim :) evliligimde cok sukur iletisim eksikligi falan yok :)
Ahben konu sahibi onu yazdim zannettim Allah mutlulugunuzu daim etsin ❤
Saçmalamayın lütfenHiçbir şey talep etmediğindenizden cepte olarak görüyor. Yol yakınken ayrılın.
Teşekkür ederim.. Yani by yaşadığım hiç beklemeyeceğim birşeydi. Öylesine şaşkınım ki.. Üstüme titriyordu resmen.. Hala hasta olsam gelir, ihtiyacım olduğunda gelir ama Bi kopuş var. Konuştuk, kendisi de söyledi bunu. Ben senden ayrılmayı düşünmedim bile ama sana yetmeyeceğim diye düşünüyorum, çözemiyorum diyo.
Zaten erkekler elde edene kadar çabalar.Sonra eser kalmaz.Arkadaşlar günaydın..
Ne yapsam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?