Kadersizim galibaaa

Tanıştığımız dönem almıştım, gözümün yükseklerde olduğunu düşünüyo sanırım... Çözemedi bunu

ilerde eşim ilgisiz, eşim çocuklarla ilgilenmiyor. ne yapmalıyım diye konu açmamak için gözünüzü açın. sizin beklentinizi karşılayamamaktan korkan adam , vurdum çayıra mevlam kayıra moduna girmez.

Bana kızanlar olucaktır ama maddi olarak ondan daha iyi durumdaysanız ve bu yüzden eksiklik hissediyorsa hiç çabalamanıza gerek yok. Patlar bu ilişki. Bizim ülkemizde karısının kendisinden fazla kazanmasını hazmedecek erkek sayısı oldukça sınırlı malesef.

Karamsar olan adamdan fayda gelmez bir ömür geçer mi onunla onu düşün bence bir ömür kadersiz olmaktansa bir süreliğine kadersizim de hayatını karartma . Nedir yani beklentilerini karşılayamam diye daha önce bilmiyor muydun şimdi mi geldi aklına diye sormak gerekir o adama

adam sana yol verecek ben sana diyeyim aynı şeyleri yaşadım şimdi hep diyorum keşke ben yol verseydim bilemedim işte.birsey istemeyince ayy çok iyi demiyorlar hatta kıymetsiz oluyorsun söyleyeyim canım.ha sen yol verirsen iinanki ilerde kendi le gurur duyarsın

olay çok net. çocuk hızlı koşmuş, çabuk yorulmuş ve artık istemiyor gibi nasıl olayı çözerim derdinde..yoksa senin beklentilerini karşılama derdine düşmüş olması çok tuhaf.. bu sevgidir, evliliktir herkes bir tuğla koyar. Ne demek isteklerini karşılayamamak.

Bu hikayeyi biliyorum. Yaşadım çünkü ben de ama sürecin stresinden kaynaklıymış bir anda eşya düğün hazırlığı işin ciddiye binmesi strese sokabiliyor insanı. Bu durumu konuşarak hallettik ama çok kötü bir dönemdi. Sonrasında da herşey yolunda gitti çok şükür.

Maalesef bazi insanlar talepleri olmayan insanlari kücümsüyor, salak yerine koyuyor. Bizde sahit olduk. Kiz tarafi oldukca nazik oldugu halde erkek tarafi hep alay etti.

Sahsen nisanliliktan böyle davranmaya basliyorsa evlilige hazir olmadigini düsünürüm. Hepimiz evlendik. Ben bunu "dügün stresi" olarak sadece göremiyorum. Iletisim herseydir. Evlenince her sorunda böyle mi yapacak. Yok yok. Bu adam evlilige ve sorumluluk almaya hazir degil.

Aynen sizin yukarida yazdiginiz gibi en basta iletisim eksik.

En basta iletisim eksikligi varsa bu büyük bir sorun. Heleki sizle iletisimi koparip duruyorsa bu bana göre bir iliskinin icinde duygusal siddettir. Böyle biri ile evlenmek cok ciddi bir hata olur. Bir kere nisandan döndünüz diye kendinizi evlenmek zorunda hissetmeyin. Nisanlilik dönemi zaten tanimak icin var.

Yok ben evliyim :) evliligimde cok sukur iletisim eksikligi falan yok :)

bunlae bahane sevgisi bitmiş

Zaten erkekler elde edene kadar çabalar.Sonra eser kalmaz.

Arkadaşlar günaydın, konuştuk konuyu.. Çok çok üzüldü, seni bu kadar üzdüğümğn farkında değildim, telafi etmek için elimden geleni yapacağım dedi. Birkaç olay onun açısından üst üste gelmiş, o yüzden içine kapanmış, senin hayatına da müdahale etmek istemiyorum, bu sebeple senle konuşamıyorum diyo.. Önceki nişan aşırı kıskançlık, kısıtlama, baskı yüzünden bitmişti ve tanıştığımızda bu konulara kapalı olduğumu söylemiştim. Bundan ötürü kendi içine kapanıyormuş falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…