Kadersizim galibaaa

Hiçbir şey talep etmediğindenizden cepte olarak görüyor. Yol yakınken ayrılın.

Neye dayanarak bunu yazdiniz cok merak ettim? Nisan surecinde esimden hicbir talebim olmadi. Ne yapilacaksa birlikte konusup yaptik. Ne beni cepte gordu ne de evlenince degersiz oldum. Burada bu gibi soylemler cok goruyorum ama taleple degeriniz olacaksa hic olmasin.

birkez nişandan ayrıldım birdaha ayrılamam deyip evlenemk zorunda hissetme kendini ,

sevgi ilgi olmazsa o evlilik çokta güzel olmaz mutlu olmazsın yakma kendini
Sevgisi ilgisi öyle güzeldi ki, beklentimi karşılayamayacağına inanmış, çözemiyor sorunu. Sevgisiyle ilgili şüphem yok, ama kendini geri çekiyor, telde pek konuşmuyoruz, akşamları görüşüyoruz ama hissettirdiği eskisi gibi değil. Ben nişandan beri mücadele ediyorum ama o benimde değiştiğimi söylüyo. Kaybetmek istemeyeceğim bir insan, kalbi güzel, güzel seviyo, seviyorumda. Hemen pes etmek istemiyorum. Pes edersemde 2. Kez nişan atmış olcam, bu da canımı sıkıyo. Ama tabi kısmet

Siz benim yazdigimdan sadece maddiyat talebi mi çıkardınız?

Ayrilacaksin kuzum kimseyi yontmaya calisma yorar ,gonlu yoksa sende olmamalisin ,evliligin ruhunu anlamayan biriyle evlilik olmaz birseyde istememissin evlilik icin deliren erkekler var onlardan birini secmelisin ....nisan atman seni yaniltmasin lekelenmiyorsunuz nisan atinca degeriniz dusmuyor bunu unutma

hemen pes etme zaten , düğüne kadar iyice gözlemle konuşmaya çalış ama çokta üstüne düşüp sıkıştırma , erkekler hemen bunalır çünkü , sende kendini geri çek biraz

Biz tanıştığımızda ben araba bakıyordum, üst modellere baktığım için sanırım lüks istediğimi düşünüyor, birde benim birikimim onunkinden bir tık fazla olduğu için beklentimi karşılayamamaktan korktuğunu söylüyor
Evlenmek isteyen hep o oldu, ben ağırdan aldım. Nişandan sonra böyle korkuları oluşmuş. Benim iyimserlik gibi kötü bi huyum var, Allah ım hayır etsin

Bu kadar iyi niyetli olmayin derim. Bu adam sizi bilerek, gorerek bu yola girdi. Kafasinda eminim baska tilkiler dolasiyordur. Yani cok guzel sever, kaybetmek istemiyorum falan birakin bu romantikligi. Adamda bir isler var. Ne oldugunu siz bulacaksiniz ama normal degil bunu bilin.

Ayrica sanirim luks istedigimi dusunuyor demissiniz. Birbirinizi yeterince tanimadan mi nisanlandiniz?

hemen pes etme zaten , düğüne kadar iyice gözlemle konuşmaya çalış ama çokta üstüne düşüp sıkıştırma , erkekler hemen bunalır çünkü , sende kendini geri çek biraz
Teşekkür ederim.. Yani by yaşadığım hiç beklemeyeceğim birşeydi. Öylesine şaşkınım ki.. Üstüme titriyordu resmen.. Hala hasta olsam gelir, ihtiyacım olduğunda gelir ama Bi kopuş var. Konuştuk, kendisi de söyledi bunu. Ben senden ayrılmayı düşünmedim bile ama sana yetmeyeceğim diye düşünüyorum, çözemiyorum diyo.

Ona soyle evlendiginde onu yemeyeceksin korkulari yersiz bir kadin olarak bu kadar siddetin oldugu ulkede sen kabul etmissin daha ne istiyor kendi degerini dusurme lutfen

beklentilerini karşılayamamaktan korktuğu için kendini geri çekip aramıyor demek
bu yeni nesil de bahanelerde gümbür gümbür maaşallah
zaten birikimin var al arabanı, çocuğa da ben hemen evlenmek istemiyorum de arayı uzat bak bakalım davranışlarına.
bu arada 10 kere nişan atmak 1 kere boşanmaktan daha kolay emin ol.
nişanlılığın resmi hiçbir bağlayıcılığı yok çünkü.

Normal olmadığı için çok çok üzgünüm.. Farkındayım ama ona çok güvendim, güveniyorum. Neredeyse 2 yıl sevgililikten sonra nişan.. Bana hep, ben sevgimden eminim, evlenmek istiyorum ama sen doğru karar ver, pişman olmanı istemiyorum diyordu. Gerçekten de evlenmek isteyen oydu, ben ağırdan almıştım.. Fazla iyi niyetli mi bakıyorum..Bilmiyorum

Araba aldım, onunda arabası var.. Yani kötü durumda değiliz ama evet kendi değerimi düşürüyorum. Onun kalbinden o kadar emindimki, normalde gurur yaparım, ona yapmadım, aradım.. 2. Kez nişan atsam ne diyecem, kendimi nasıl iyileştiricem

Sizin paranız fazla diye ve lüks araba alacaksınız diye paragöz diyemiyor da senin beklentilerini karşılayamam mı diyor?
Bu şekilde acaba size para vermemeyi kendi paranızla kendi ihtiyaçlarınızı karşılamanızı mı bekliyor? Evlilikte keseler ayrılacak mı acaba?
Evlendiğinizde sizin bir talebiniz olduğunda, kendi paran var benim gücüm yetmiyor sen zaten hep lüks istiyorsun diyebilir.

2 yillik bir sevgililik surecinde birbirinizin bakis acisini biliyor olmaniz lazimdi. yani luksu sevdiginizi, size yetemeyecegini vs.bunlari bilip o yola girmesi gerekiyordu. kimseye bu kadar cok guvenmeyin. evlenmek icin sadece sevgi yeterli degildir, birbirinizi yeterince tanimaniz da gerekir. pasam evlenmeye karar vermis ama sonra kendikendine triplere girmis. Ben olsam altinda baska seyler arardim. Olay yazdiginiz gibiyse cok cok garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…