• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Kadife gibi cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

mavicibayan

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
22
10
3
Merhabalar. artık bende üye olmaya karar verdim :KK73:evet bayanlar ben evde sürekli yaptığım ve faydasını gördüğüm işte budur dedigim maskeleri (çok düzenli yapmasamda) paylaşmak istiyorum işinize yarar umarım.. :KK39:
Patates maskesi; bir adet patatesi rendeliyorum ve suyunu iyice sıkıp bir kaba alıyorum bu suyu ister pamukla ister elimle yüzüme iyice yediriyorum ve rendelediğim patatesleride alnıma yanaklarıma burnumun üzerine yerleştiriyorum veee yarım saat bekliyorum ve yıkıyorum.. sonunda cam gibi bir cilt küçülmüş gözenekler :rapci:
Maya ve süt maskesi; 1 yemek kaşığı yaş maya ve 1 yemek kaşığı süt ikisini iyice karıştırıyorum krem kıvamina gelince yüzüme uyguluyorum 10 dk. Bekledikten sonra yıkıyorum. bu maske cildi çok gerdiği için yıkama sonrasında nemlendirici uygulayabilirsiniz. keza benim cildim hep kuru olduğu için fark etmiyo benim için :-) ayrıca bu maskeyi 1 tatlı kaşığı yoğurtla da yapabilirsiniz denedim ve faydasını gördüm. sabah akşam olmak üzere yüzümü yıkarken su yerine maden suyu kullanıyorum cildi canlandırıyor ve parlatıyor:21: peki sizlerin denediği ve işte budur dediğiniz maskeler neler:KK6:

Merhaba,
Sivilce ve siyah noktalar için önerileriniz nedir?
Ve zeytinyağı yüzde tüğlenme yapar mı ?
Bu aralar sivilcelerimi kurutması ve sağlıklı bir cilde sahip olmak için kantaron yağı kullanıyorum.Fakat bir arkadaşımın zeytinyağı tüğlenme yapabilir demesi benim içime bir kurt düşürdü :) Önerilerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum

Back
X