• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadıköy Acıbadem'mi, Ataşehir Memorial'mi ?

barenim

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
97
0
16
İstanbul
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıcaz ama bu iki merkez konusunda hala karar veremedik. Deneyimlerinizi benimle paylaşırsanz çok sevinirim. Olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliycem..Teşekkür Ederim..

canım öncelikle hayırlı olsun.. inşallah ilk denemende yavruna kavuşursun.. geçen yıl bu zamanlarda başlamıştım bende Allahıma binlerce şükür bugün yavrum koynumda.. darısı sizlere inşallah.. ben kadıköy şifa yı öneririm 3. seçenek olarak.. ama kesinlikle 2 embriyoyu kabul etmiyorlar.. çok başarılı ve iyi niyetli doktorlar engin bey ve birgül hanım.. görüşme için acıbademe de gitmiştik 11 milyarlık ameliyat söyledi yaptırmam gerek.. Allaha şükür kadıköy şifadaki doktoruma rastladık şu an gerek yok dedi.. o yüzden iyi düşün canım.. inşallah hakkında hayırlı yer olur..

canım en gelişmiş labaratuar Amerikan hastanesi ve Memorial'daymış. Ama tabi doktorla kimyanın tutması da önemli
Benim tedavimin başlaması için reglimi bekliyorum, bir kaç gün içinde olacağım...
Ataşehir Memorial Cem Demirel'de tedaviye başlayacağım...

Back
X