kadikoy atasehir sifa hastanesi

Yazanbayan12

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
2.782
En iyi cevaplar
2
4.163
683
Merhaba, eger bir sorun cikmazsa atasehir sifa hastanesinde Agustos ayinda dogum yapacagim. Fakat ucretleri malumunuz cok ucuk :) son 3-5 ay icerisinde bu hastanede dogum yapan sizler veya tanidiklariniz var ise digum ucretlerini paylasabilirmisiniz? Ayrica takipli hastalarina dogum fiyatlarinda indirim yapiyorlarmi? Eger yardimci olursaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.

Hastane fiyat veriyor ama sigorta sirketlerine gore degisiyor, birde takipli hastalarina indirim yapiyorlarmi onumerak ediyorum. Yani doktorla fiyat falan gorusuluyormu

Canim oncelikle Allah saglikla eline almayi nasip etsin diyorum..Bende 15 Haftalik gebeyim..Ogrendigim gunden itibaren Atasehir Sifa hastanesine gidiyordum..Eve yakin oldugundan orayi tercih ettik.Ben Birgul hanimin hastasiydim..Fakat 2 li test yaptiracagim sirada 1300 tl para istenince bi kendime geldim..Sadece kan ve 2 li test icin bu para gozume cok geldi ( Para kazanmak hicte kolay degil)..
Neyse Benim Ergo sigortam var..Bu fiyat 680 TL ye dustu..
Bende yapilacak diger testlerimi ve muayenelerim dahil dogum ucretlerimi muhasebe bolumunden ogrendim..Arayip fiyat alacaktim dedigin an zaten onlar kendileri direkt soruyorlar,doktorunuz burda mi ,burda mi devam ediyorsunuz diye..
Neyse Muayene ucreti :250 tl
Yaptiracagim 2 test vardi ..Seker taramasi ve ayrintili tarama onlarda toplamda 250 tl falandi..
Normal dogum : 8100 tl
Sezeryan dogum : 8350 tl
Bu fiyatlar 2013 yilinda 15 Mart tarihinde aldigim fiyatlar..
Ergo sigorta ve devamli hasta indirimleride dahil bu fiyatlara..
Ben kabadan bir hesap cikarmistim..Her ay bir muayene bir kontrol olmak uzere gidiyorsun..son aylarda bu 15 gunde bir oluyor. muayene+testler+dogum 12000 tl gibi bir rakama denk geliyor..

Valla canim durum bu..Ben simdi doktorumuda hastanemide degistirdim..Umraniye Ozel medicana hastanesinde Huseyin Arik Bey'e gidiyorum..Hastaneyi -odalari gorme sansim oldu..Orda dogum yapanlarla konustum..Doktorun hastalariyla tanisma sansim oldu ve herkes cok memnun..Ve normal dogum 1800 tl..Epidural 450 tl muayene ucreti 60 tl..Buradanda bebegim elimde (insallah) 3200 tl ye cikiyorum..

Insallah yardimci olabilmisimdir.

merhaba, konuyu açan arkadaşımız inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almıştır.
ben sadece bundan sonra bu konudan yararlanmak isteyen arkadaşlar olursa diye yazıyorum.
benim jinekoloğum Ataşehir Şifa'dan Emel Balkan, kendisinden çok memnunum.
henüz hamile değilim, ama hamilelik istediğim için ve Ataşehir Şifayı istediğim için, o zaman hastanenin muhasebesiyle görüşüp ona göre sağlık sigortası yaptırmıştım.
Şifa hastanelerinin en avantajlı anlaşması, Yapı Kredi sigorta ile olan anlaşmasıydı o zaman. (1.5 yıl önce)

Doktorumun muayene ücreti, 280 tl..Yapı Kredi Sigortanız varsa, bu rakam hemen 110 civarına düşüyor.
eğer ayakta tedavi teminatınız varsa, bir indirim daha oluyor. benim ayakta tedavi teminatım olduğundan, bu 110 liranın %20sini ödüyorum, yani 20küsur lira.

doğum ücretinde de şöyle oluyor:
8500 tl olan doğum ücreti, yapı kredi sigortanız varsa, otomatik olarak 4000 civarı bir rakama düşüyor.
sonrası yine sağlık sigortanızın kapsamına bakıyor.
mesela sağlık sigortanızda 3000 TL'lik limitiniz varsa, 4000 tl tutan doğum ücreti için 1000 tl ödeyip çıkıyorsunuz.

yani arkadaşlar, Ataşehir Şifa çok iyi ve pahalı bir hastane.
Fakat, gerçekten orayı istiyorsanız, doğru sigorta anlaşması ile avantajlı hale gelebilirsiniz.

Merbabalar konuyu güncellesek ataşehir kadıköy şifa da tavsiye edeceğiniz öncelikle normal doğum yanlısı iletişşmi kuvvetli kimi önerirsiniz şuan tecrübe eden ve daha önce tecrübe etmiş arklar? Sgklıyım öZel sigortam yok bu şekilde yapan kişiler varsa ücret paylaşımı da yapbilir misiniz? Değer mi buraya?Yrdımmm

Back
X