canım tebrik ederim ya çok sevindim:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: allah tamamına erdirsin
kızlar şu an bu merkeze giden var mı? engin enginsu veya birgül sarıkamış? bir de filiz çataklı tosun varmış galiba onu tanıyan var mı?
canım benim tedavimi engin bey ve birgül hanım takip etti. ikisi de mükemmel insanlardır. ben en ufak olumsuzluk yaşamadım ve herşey dört dörtlüktü. hem bende hem eşimde problem olmasına rağmen ilk denememde hamile kaldım. ben 30 eşim 33 yaşında. şuanda 10+2 gebeyim. hala aynı hastaneye gidiyorum gebelik takibi için. çok iyi bir labratuarları var ve engin bey çok iyi bir embriyolog. sanıyorum tüp bebek tedavisi için önemli olan bu. bi de insana müthiş pozitif enerji veriyorlar. ben ağlıyodum valla ilk günler engin bey sayesinde moralim düzeldi. (felaket bir iğne korkum vardır ve düşün artık tüp bebek tedavisinde olabildiğince iğne oluyoruz:) üstelik tüm tedavi boyunca 3 yumurtam gelişmişti. :CüvCüv:
tebrikler hayatım hamile olduğunu biliyordum demek orada yaptırdın. birgül hn randevu veremiyor pazartesiye kadar, enhin bey de olmazmış histeroskopi yaptıracagım önce diye. filiz hn hakkında bilgin yok herhalde? benim arkadaşım doğumunu birgül hn da yaptı o da methediyor tanıyan dr lar da varmış insan olarak da çok iyidir diye. demek 3 yumurta ile hamile kaldın? ama yaş gençse rezerv azsa bile şans daha yüksek oluyormuş. ben yaştakilerde hem sayı az hem bayat oluyor :gitme: neyse rabbim ne derse o olacak sonunda :Saruboceq:
slm kızlar bende orda iki kez tedavi oldum engin bey çok iyi bi insan dr.filiz hanımda öyle güler yüzünü eksik etmezdi ama rabia hemşireyi sevmedim olumsuz tavrı olmuştu bana karşı ve tedavide moralim bozuldu onun yüzünden .ilki tutmuştu ilkinde başka hemşire vardı ikincisinde rabia hemşire vardı ve tedavim olumsuz sonuçlandı
benim ilki tutmuştu 6haftalık düşük oldu ikincisi tutmadı sonrada denemdik daha benim birgül hanımla fazla diyaloğum olmadı benim takiplerimi filiz hanım yaptı çok iyi bi insan nereyi seçersen seç umarım bebişine kavuşursun bizim mahallden iki kişide eurofertilden ikiz hamile kaldı biri doğum yaptı diğeri 6aylık hamile banada illa oraya git diyolar burda okuduğum kadarıyla memnun olmayanda var kafam karışık yani bakalım nasip
benim ilki tutmuştu 6haftalık düşük oldu ikincisi tutmadı sonrada denemdik daha benim birgül hanımla fazla diyaloğum olmadı benim takiplerimi filiz hanım yaptı çok iyi bi insan nereyi seçersen seç umarım bebişine kavuşursun bizim mahallden iki kişide eurofertilden ikiz hamile kaldı biri doğum yaptı diğeri 6aylık hamile banada illa oraya git diyolar burda okuduğum kadarıyla memnun olmayanda var kafam karışık yani bakalım nasip
deniz bulut benim dediğim kişiler evimin karşısında oturuyolar ama burda okuduklarım kafamı karıştırdı ben temmuza kadar kilo verip öyle başlamak istiyorum sizlere elbette danışacağım realist çok zor şeyler yaşamışın canım böyle davranmaya hakları yok canım azar işitmek istesek devlet hastanesinde tedavi görürdük ki devlet hastanesinde bile okadar davranmazlar sonuçta para veriyoz emek veriyoz istediğimiz ilgi ve güleryüz ben telde engin beyle konuşup o yüzden seçmiştimo merkezi hamileliğini ALLAH tamamına erdirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?