Kadıköy şifa yada dr. Engin enginsu ile tedavi olan var mı?

realisttt

sibel&naz
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.853
4
116
45
İstanbul
Cumartesi transferim yapıldı 29 unda test yaptıracağım. Kadıköy Şifa yada Engin Bey ile tedavi olmuş olumlu yada olumsuz tecrübeleri olan herkesten bilgi bekliyorum arkadaşlar. :Saruboceq:

ben kadıköy şifada engin bey in kontrolunde tedavi oldum.birgül sarıkamış ve engin enginsu beraber çalışıyorlar bu olayda...ikiside süper......ben test gununu bekliyorum ama şuana kadar soracagım soruları bıle tahmın ettıklerınden ben sormadan her konuda bılgı verdiler.operasyonlar transfer hersey çok ıyı ve o pozıtıf elektrıklerı analtılamaz....kesınlıkle tavsıye edıyorum..engin bey bu işi 21 yıldır yapıyormuş arkadaşlar birgül sarıkamışta çok iyi bir hekim.kesinlikle doğrıu seçim yaptık

ben yeni orada tedavi oldum çok memnun kaldım 22.04.2009da pozitif sonuç aldım 02.05.09da keseyi görmeye gidecegim engin bey çok iyi bir doktor birgül hanımda ikiside 20 yıldır bu işi yapıyor ve laboratuarının çok iyi olduğunu duymuştum seninde bugün güzel haberlerini alırız inşallah

çok sağol canım. kesinlikle engin beyde rabia hemşirede mükemmel insanlar. ilk denemem ve hamileyim, sonucu bugün öğrendim:CüvCüv: hemde hiçbir sorun yaşamadan.

arkadaşlar bende 4gün oldu birgül hanım ve engin enginsu tarafından tüp bebek tedavisine başlanıldı.inşallah olumlu sonuç alırım bende.ikiside çok iyi insanlar.çok iyi motive ediyorlar.ilk gittiğimde çok stresliydim.şu anda rahatlamış durumdayım.

ben deeee varım...dün transferim oldu.engin bey; birgül hanım harikalar...
ıvf koordinatörü yüksel hanım son derece ilgili doktor filiz hanımın adı geçmemiş.onu da unutmamak lazım.

dilerim güzel haberi ben de sizlerle paylaşırım.11 ağustos

hadi bakalım hayırlı olsun. allah hepinizin yardımcısı olsun. benim de ilk denememdi hem eşimde hem bende problem olmasına rağmen gebe kaldım şuan 18 haftalık gebeyim ve allaha çok şükür hiçbir problem yaşamadım. onlara çok şey borçluyum...

realistt; umarım yaşadığın mutluluğu ben de yaşarım.zira benim 3.denemem

ama doktorlarıma çok güveniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…