• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın aldattığını eşine söylemeli mi

Eşini eski nişanlısı ile aldatacak kadar saçma ve vicdansız biri. Fakat bebeği aldıramayacak kadar vicdanlı. Ya Allah için geçecek o işleri. Ben inanmadım konuya ya da inanmak istemedim. Böyle insanlara hiç acımıyorum Üzgünüm.

Eşini eski nişanlısı ile aldatacak kadar saçma ve vicdansız biri. Fakat bebeği aldıramayacak kadar vicdanlı. Ya Allah için geçecek o işleri. Ben inanmadım konuya ya da inanmak istemedim. Böyle insanlara hiç acımıyorum Üzgünüm.
banada bi garip geldi.hayatımızı tekdüze yaşıyormuşuz meğerse :KK14:

her türlü kul hakkına girmiş zaten. birşey söyleyip de oğlunun geleceğini mahvetmesin kendi vebalini de öbür dünyada öder artık.
bu arada soru, kadın aldatmalı mı olmalıydı cevabı da hayır. kadın aldattığını eşine söylemeli mi derken aldatmayı meşrulaştırmış oluyoruz

söylesin yada söylemesin bu burdakilerin verebilecegi bir karar degil,
öncelikle pskolojk destek almalı bu cok ciddi ve hassas bir konu..

Bu nasil bir igrencliktir hem aldat hem de rahatini bozmamak için adami 4 sene boyunca kandir .Hayir hic mi haysiyet yok namus yok.hem kocan var hem de elin erkeğiyle haltlar yiyorsun. Bu kadar mi sahip olamiyor seyine .Ayni şey erkek içinde geçerli . Arkadasinizla iliskinizi kesin kocasina büyük yalan söyleyen sizi harcarken gözünü kirpmaz bunu yapan arkadastanda hayir gelmez.Ayrıca hata ddeğil bu bilinçli yapilmis sonuçta kimse basina silah dayamadi bu adamla yatağa gir diye masum rolü oynamasin arkadasiniz vicdanmis.Tukurim onun kuru vicdanina ...

Back
X