• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın aldattığını eşine söylemeli mi

hem adama hem bundan sonra çocuğun yaşayacaklarına üzüldüm.
gizli kalmaz çünkü.

stv de daha gecen hafta aynen bu konuda cocugun yasına kadar aynı konu işlendi..ki hiç sevmedıgım kanal tesadufen ızledık.tam da ustune bu konu...

bariz fake kokuyo....izlemiş buraya yorum yazmış
Filmde konu nasıl sonlandırıldı peki ?
Bir fikirlerin aklımızda bakalım , konu sahibi nasıl gelişmelerden bahsedecek ?

Ilave olarak az evvel ara sayfalarda okudum . Kadın eski nişanlısıyla aldatmış kocasını . Filmde de böylemiydi ?

Cidden gerçek olmamasını tüm kalbimde dilediğim bir konu .

Son düzenleme:
Arkadaşım için yazıyorum size.
Dün ağlayarak yanıma geldi 15 yıldır tanıyoruz birbirimizi arkadaşım 35 yaşında. Bana 5 yıl önce eşini aldattığını ve hamile kaldığını itiraf etti. Çocuğu aldırmak istemiş ama yapamamış. Yani şuan 4 yaşındaki oğlu esinden degil aldattığı adamdanmis. Eşi bu çocuğu okadar çok seviyoki tabi kendi oğlu zannediyo. Arkadaşım vicdan azabı çektiğini artık bu duruma katlanamadigini ve ucunda ölüm de olsa kocasına herseyi anlatacagini söylüyor. Ben söyleme diyorum madem pişman oldun bu hatayı bidaha yapmayacaksin esininde cocugunda hayatini mahvetme diyorum cocukta babası bildiği bu kisiye cok bağlı. Çocuğun gerçek babası da bi oğlu olduğunu biliyormuş ama hic arayıp sormuyormus. Ben arkadaşımdan asla beklemezdim böyle bişey ama hata ettim şeytana uydum diyo sürekli ağlıyor. Ne yapmalı sizce kocasına anlatmalı mı.
Bu arada bu kişi senmisin falan demeyin ben degilim arkadaşım gercekten. Bu olay benide çok etkiledi ve arkadaşımı yanlış yonlendirmek istemiyorum çünkü işin vebali büyük. ..
geçenlerde tramvayda bir baba-oğulun konuşmasına tanık oldum.
adam nerdeyse 17 yaşındaki oğlunun kendisinden olmadığını duymuş olucak ki milletin içinde çocuğu dövüyordu.
adamın söylediği kelimelerden biri en başta söyleseydi böyle olmazdı bu kadar aptal yerine konmazdım.
çocuğun durumunu hiç söylemiyim bile.
bence geç olmadan söylemeli eninde sonunda öğrenicek. Bu dünyada hiç bir şey saklı kalmaz.
yalancının mumu yatsıya kadar sonuçta..

adam nerdeyse 17 yaşındaki oğlunun kendisinden olmadığını duymuş olucak ki milletin içinde çocuğu dövüyordu.
adamın söylediği kelimelerden biri en başta söyleseydi böyle olmazdı bu kadar aptal yerine konmazdım.
bence geç olmadan söylemeli eninde sonunda öğrenicek. Bu dünyada hiç bir şey saklı kalmaz.
Korkunç birşey ya Allah kimseye yaşatmasın .
Çocuğun ne suçu , günahı varmış ta hırsını çocuktan çıkarmış ?

Korkunç birşey ya Allah kimseye yaşatmasın .
Çocuğun ne suçu , günahı varmış ta hırsını çocuktan çıkarmış ?
valla bende anlamadım hala unutamıyorum o çocuğun halini oturup ağlamıştım :(
çocukta hala baba yapma diye ağlıyordu. of insanlar çok acımasız.

valla bende anlamadım hala unutamıyorum o çocuğun halini oturup ağlamıştım :KK43:
çocukta hala baba yapma diye ağlıyordu. of insanlar çok acımasız.

Offf ya telafisi mümkün olmayan büyük bir hata ...
Allah şaşırtmasın çok üzüldüm , ne hayatlar var .
Başkasının hatalarını ödemek daha ağır olsa gerek .

:KK57::KK57::KK57:
Ne diyeyim bilemedim.

2 mağdurun yalan hayatı...
Sağlam vebalin altına girmiş 'arkadaşınız'.

Offf ya telafisi mümkün olmayan büyük bir hata ...
Allah şaşırtmasın çok üzüldüm , ne hayatlar var .
Başkasının hatalarını ödemek daha ağır olsa gerek .
gerçekten çok zor bir durum. o çocuğun yaşadığı psikolojiyi düşünemiyorum.
onun suçu günahı yokken bunları yaşamak zorunda bırakılıyor.
Allah ıslah etsin ya :(

Su anda icim yandi babaya.bir anda esimi koydum yerine,gidip ona oglunun ondan olmadigini soyliyecegim.ah rabbim.esim kahrolur.inanin bana degil evladinin onun olmadigi yikar.cunku asiri duskun ogluma.olur onun icin.simdi o adam ne yapacak.siz nasil bir kadinsiniz.

Şu paramparça dizi aklıma geldi. Çocuklar değilmiş onların farklı ama ne bilim çocuk hasta olsa baba DNA ınn örtüşmediğini öğrense şok olur tabi ALLAH korusun da .

Hadi aldatmış kocasına söylememiş,hadi hamile kalmış kocasını keklemiş, buraya kadar tamam da..Öbür adama niye söylemiş oğlan senden diye hey allahım..O adam kabul etmedi şimdide sıkıştırıyo mu para mı istiyo gör ki, buda vicdan yaptı zaar yoksa 4 yıl susan 40 yılda susmazmıydı?

Aman ALLAH'ım diyorum..

ALLAH kimseye yaşatmasın eşimle kızımı düşündüm birbirlerine delicesine aşıklar ve kızım ondan olmasaydı bu duruma katlanabilir miydim diye ?

Sanırım ölürdüm vicdan azabından baba kız mutlu oldukça..

Ne demek yahu yazık gunah..El kadar çocuk ve ona bagımlı bir babası olmayan ama babası oldugunu düşünen bir adam..

Vebal desen almış başını gitmiş..

İki ucu b... değnek dedikleri işte tam da bu olsa gerek

Ulan cocugu niye dovuyorsun karini dovecektin :63: Aciz herif

Aman ALLAH'ım diyorum..

ALLAH kimseye yaşatmasın eşimle kızımı düşündüm birbirlerine delicesine aşıklar ve kızım ondan olmasaydı bu duruma katlanabilir miydim diye ?

Sanırım ölürdüm vicdan azabından baba kız mutlu oldukça..

Ne demek yahu yazık gunah..El kadar çocuk ve ona bagımlı bir babası olmayan ama babası oldugunu düşünen bir adam..

Vebal desen almış başını gitmiş..

İki ucu b... değnek dedikleri işte tam da bu olsa gerek
İçimden on kere beğendim.

Filmde konu nasıl sonlandırıldı peki ?
Bir fikirlerin aklımızda bakalım , konu sahibi nasıl gelişmelerden bahsedecek ?

Ilave olarak az evvel ara sayfalarda okudum . Kadın eski nişanlısıyla aldatmış kocasını . Filmde de böylemiydi ?

Cidden gerçek olmamasını tüm kalbimde dilediğim bir konu .

yok cnm nısanlı dıye degıl de lıse arkadası olarak gecıyodu..

sonunda koca oğrenıyor,cunku cocugun babası ortaya cıkıyor falan fılan..umarım fakedir. boyle bsyin gercek olmasını asla ıstemem Allah korusun..

Ben bişeyi anlamadim. Bir arkadas daha yazmisti buraya. Esimi sevgiliyken 2 kisiyle aldattim sonra evlendik. Yeni evliyiz ve mutluyuz ama vicdan azabi cekiyorum esime anlatmali miyim diyordu. Cok buyuk bi kismi söyleme artik pismansin ve mutlusunuz bozma diyodu. Bugun soylesin demisler cok ilginc. Bence basta hamile oldugunu söylemeden aldirmaliydi. Simdi cok mutlular adam cocugu cok seviyor. Artik cok gec. Soylemesi daha kotu bence çünkü bu sefer hatasinin cezasini hem esine hem de cocuguna cektirmis olacak. Bu şekilde kendi çekmeye devam edip onlari uzmemesi ve birdaha asla boyle bir hataya dusmemesi bu saatten sonra en dogrusu olur.

Olan oldu arkadaş dün akşam konuşmuş eşiyle. çok perişandı ama kocası inanmamış benim oğlum demiş arkadaşı atmış evden çocuğu vermem demiş dna testi yaptıracakmış kocası. sonuçlanmadan çocuğu vermem diyormuş.

bi yuva yıkıldı gitti işte böyle 10 yıllık bi yuva

Back
X