- 20 Nisan 2014
- 3.940
- 6.062
- 448
- Konu Sahibi hokokopoko
hem adama hem bundan sonra çocuğun yaşayacaklarına üzüldüm.
gizli kalmaz çünkü.
gizli kalmaz çünkü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Filmde konu nasıl sonlandırıldı peki ?stv de daha gecen hafta aynen bu konuda cocugun yasına kadar aynı konu işlendi..ki hiç sevmedıgım kanal tesadufen ızledık.tam da ustune bu konu...
bariz fake kokuyo....izlemiş buraya yorum yazmış
geçenlerde tramvayda bir baba-oğulun konuşmasına tanık oldum.Arkadaşım için yazıyorum size.
Dün ağlayarak yanıma geldi 15 yıldır tanıyoruz birbirimizi arkadaşım 35 yaşında. Bana 5 yıl önce eşini aldattığını ve hamile kaldığını itiraf etti. Çocuğu aldırmak istemiş ama yapamamış. Yani şuan 4 yaşındaki oğlu esinden degil aldattığı adamdanmis. Eşi bu çocuğu okadar çok seviyoki tabi kendi oğlu zannediyo. Arkadaşım vicdan azabı çektiğini artık bu duruma katlanamadigini ve ucunda ölüm de olsa kocasına herseyi anlatacagini söylüyor. Ben söyleme diyorum madem pişman oldun bu hatayı bidaha yapmayacaksin esininde cocugunda hayatini mahvetme diyorum cocukta babası bildiği bu kisiye cok bağlı. Çocuğun gerçek babası da bi oğlu olduğunu biliyormuş ama hic arayıp sormuyormus. Ben arkadaşımdan asla beklemezdim böyle bişey ama hata ettim şeytana uydum diyo sürekli ağlıyor. Ne yapmalı sizce kocasına anlatmalı mı.
Bu arada bu kişi senmisin falan demeyin ben degilim arkadaşım gercekten. Bu olay benide çok etkiledi ve arkadaşımı yanlış yonlendirmek istemiyorum çünkü işin vebali büyük. ..
Korkunç birşey ya Allah kimseye yaşatmasın .geçenlerde tramvayda bir baba-oğulun konuşmasına tanık oldum.
adam nerdeyse 17 yaşındaki oğlunun kendisinden olmadığını duymuş olucak ki milletin içinde çocuğu dövüyordu.
adamın söylediği kelimelerden biri en başta söyleseydi böyle olmazdı bu kadar aptal yerine konmazdım.
çocuğun durumunu hiç söylemiyim bile.
bence geç olmadan söylemeli eninde sonunda öğrenicek. Bu dünyada hiç bir şey saklı kalmaz.
yalancının mumu yatsıya kadar sonuçta..
valla bende anlamadım hala unutamıyorum o çocuğun halini oturup ağlamıştımKorkunç birşey ya Allah kimseye yaşatmasın .
Çocuğun ne suçu , günahı varmış ta hırsını çocuktan çıkarmış ?
valla bende anlamadım hala unutamıyorum o çocuğun halini oturup ağlamıştım
çocukta hala baba yapma diye ağlıyordu. of insanlar çok acımasız.
gerçekten çok zor bir durum. o çocuğun yaşadığı psikolojiyi düşünemiyorum.Offf ya telafisi mümkün olmayan büyük bir hata ...
Allah şaşırtmasın çok üzüldüm , ne hayatlar var .
Başkasının hatalarını ödemek daha ağır olsa gerek .
valla bende anlamadım hala unutamıyorum o çocuğun halini oturup ağlamıştım
çocukta hala baba yapma diye ağlıyordu. of insanlar çok acımasız.
Ulan cocugu niye dovuyorsun karini dovecektingeçenlerde tramvayda bir baba-oğulun konuşmasına tanık oldum.
adam nerdeyse 17 yaşındaki oğlunun kendisinden olmadığını duymuş olucak ki milletin içinde çocuğu dövüyordu.
adamın söylediği kelimelerden biri en başta söyleseydi böyle olmazdı bu kadar aptal yerine konmazdım.
çocuğun durumunu hiç söylemiyim bile.
bence geç olmadan söylemeli eninde sonunda öğrenicek. Bu dünyada hiç bir şey saklı kalmaz.
yalancının mumu yatsıya kadar sonuçta..
İçimden on kere beğendim.Aman ALLAH'ım diyorum..
ALLAH kimseye yaşatmasın eşimle kızımı düşündüm birbirlerine delicesine aşıklar ve kızım ondan olmasaydı bu duruma katlanabilir miydim diye ?
Sanırım ölürdüm vicdan azabından baba kız mutlu oldukça..
Ne demek yahu yazık gunah..El kadar çocuk ve ona bagımlı bir babası olmayan ama babası oldugunu düşünen bir adam..
Vebal desen almış başını gitmiş..
İki ucu b... değnek dedikleri işte tam da bu olsa gerek
Filmde konu nasıl sonlandırıldı peki ?
Bir fikirlerin aklımızda bakalım , konu sahibi nasıl gelişmelerden bahsedecek ?
Ilave olarak az evvel ara sayfalarda okudum . Kadın eski nişanlısıyla aldatmış kocasını . Filmde de böylemiydi ?
Cidden gerçek olmamasını tüm kalbimde dilediğim bir konu .