• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın aldattığını eşine söylemeli mi

Olan oldu arkadaş dün akşam konuşmuş eşiyle. çok perişandı ama kocası inanmamış benim oğlum demiş arkadaşı atmış evden çocuğu vermem demiş dna testi yaptıracakmış kocası. sonuçlanmadan çocuğu vermem diyormuş.

bi yuva yıkıldı gitti işte böyle 10 yıllık bi yuva

Nasıl anlatabilmiş ne diyebiliş ki ve yıllar sonra neden ve sadece evden atılmış

Olan oldu arkadaş dün akşam konuşmuş eşiyle. çok perişandı ama kocası inanmamış benim oğlum demiş arkadaşı atmış evden çocuğu vermem demiş dna testi yaptıracakmış kocası. sonuçlanmadan çocuğu vermem diyormuş.

bu kadar mı???? adam ya şok geçiriyor ve algılayamadı olanı biteni ya da gerçekten çok sakin bir yapısı var ki sadece evden atmış? aman yanlış anlaşılmasın niye şiddetlenmedi niye kavga dövüş dayak hırpalama olmadı gibi bir soru değil benimki asla böyle birşey geçmez aklımdan ama adamın verdiği tepki böyle büyük bir olaya çok küçük geldi.. duyduklarının etkisiyle daha farklı davranır gibime gelmişti hatta korkmuştum o yüzden konuya hiç cevap bile yazamadım.. umarım çocuğa zarar vermez sonrasında delirip de.. :(

Normalde bu tip olaylar hayatın içinde birileri tarafından yaşanıyor burada bir sorun yok. Ama konu sahibi benim takip ettiğim kadarıyla 2 gündür girip eşiyle konuşacak diye tek bir yorum yapıyor, bugünde konuştu böyle böyle oldu diyor ve daha sonra hiç yorum yapmıyor. Bu konu benim gözümde inandırıcılığını kaybetmeye başladı açıkçası. Fake bir konu gibi geliyor bana ve sanki olaya birazda günde bir yorum yaparak gizem katmak isteniyor gibi.

Normalde bu tip olaylar hayatın içinde birileri tarafından yaşanıyor burada bir sorun yok. Ama konu sahibi benim takip ettiğim kadarıyla 2 gündür girip eşiyle konuşacak diye tek bir yorum yapıyor, bugünde konuştu böyle böyle oldu diyor ve daha sonra hiç yorum yapmıyor. Bu konu benim gözümde inandırıcılığını kaybetmeye başladı açıkçası. Fake bir konu gibi geliyor bana ve sanki olaya birazda günde bir yorum yaparak gizem katmak isteniyor gibi.
bana da fake gelmeye başladı ki umarım öyledir, hiçbiri için değil de çocuk iççin çok üzülüyorum çünkü.. :(

siz de 1 cümle yazıp yazıp gidiyorsunuz...çocuk şimdi nerde,arkadaşınız nerde?
ayrıca sorulara cevap verseniz?mesela sevgili ile 1 gece yaşamış sözde ama ,adam hamile olduğunu ve doğurduğunu hatta oğlan olduğunu biliyor..nasıl yani?görüşmüşler demek ki..
ayrıca eşiyle de beraber oluyor demek ki kendi çocuğu sanıyor adam..kadın nasıl bu kadar emin sevgilisinden olduğuna,önce emin olması gerekmez miydi?yani kocasının yapacağı dna testini kendi yaptırmalıydı adam söylemeden önce?
eğer konu doğruysa,umarım adamın kendi oğlu çıkar ve oğluyla beraber mutlu bir hayatları olur..kadının ne oalcağı da pek umurumda değil açıkçası..şu durumda en iyi senaryo bu olur heralde..

siz de 1 cümle yazıp yazıp gidiyorsunuz...çocuk şimdi nerde,arkadaşınız nerde?
ayrıca sorulara cevap verseniz?mesela sevgili ile 1 gece yaşamış sözde ama ,adam hamile olduğunu ve doğurduğunu hatta oğlan olduğunu biliyor..nasıl yani?görüşmüşler demek ki..
ayrıca eşiyle de beraber oluyor demek ki kendi çocuğu sanıyor adam..kadın nasıl bu kadar emin sevgilisinden olduğuna,önce emin olması gerekmez miydi?yani kocasının yapacağı dna testini kendi yaptırmalıydı adam söylemeden önce?
eğer konu doğruysa,umarım adamın kendi oğlu çıkar ve oğluyla beraber mutlu bir hayatları olur..kadının ne oalcağı da pek umurumda değil açıkçası..şu durumda en iyi senaryo bu olur heralde..

Adam eski nişanlısıymış iki kez ilişki yaşamışlar dedi konu sahibi . Çocuğun babasından nasıl bu kadar emin onu bilemiyorum .

Son yazılan mesajda çok yetersiz olmuş . Bu kadar mı yani . Ortada büyük bir yalan , ihanet , yıkılan insanlar var .Sanki başka bir konu içerisinde örnek olarak verilmiş bir yorum gibi .

Son düzenleme:
Adam eski naşanlısıymış iki kez ilişki yaşamışlar dedi konu sahibi . Çocuğun babasından nasıl bu kadar emin onu bilemiyorum .

Son yazılan mesajda çok yetersiz olmuş . Bu kadar mı yani . Ortada büyük bir yalan , ihanet , yıkılan insanlar var .Sanki başka bir konu içerisinde örnek olarak verilmiş bir yorum gibi .
ben o kısmı kaçırmışım demek ki...gerçi kim olduğunun önemi yok aslında..kadının hamileliğini biliyor,doğruduğunu falan filan. ya yakın çevreden birisi eski nişanlı ya da ilişkileri devam etmiş..
emin olması mümkün değil,ancak test yapmış olması lazım emin olmak için...
evet yani gelip 1 cümle yazıp g,idiyor..aynen dediğiniz gibi sanki örnek verip gidiyor..
yoksa yine bir dizi senaryosu ile karşı karşıya mıyız?

ben o kısmı kaçırmışım demek ki...gerçi kim olduğunun önemi yok aslında..kadının hamileliğini biliyor,doğruduğunu falan filan. ya yakın çevreden birisi eski nişanlı ya da ilişkileri devam etmiş..
emin olması mümkün değil,ancak test yapmış olması lazım emin olmak için...
evet yani gelip 1 cümle yazıp g,idiyor..aynen dediğiniz gibi sanki örnek verip gidiyor..
yoksa yine bir dizi senaryosu ile karşı karşıya mıyız?
Profilinde yaş detayı ve 15 yıllık arkadaşı olması çelişkili , bir üye farketmişti başlarda ama sonra konu sahibi yaş detayını yanlış yazdım dedi . Kesinlikle yalan olmasını diliyorum bende .
Kadın hamile kaldığını söylemiş ama adam bir daha arayıp sormamış dediğine göre .
Eksik parçalar olduğu aşikar . Bakalım nasıl bağlayacak konunun sonunu .

Adam eski nişanlısıymış iki kez ilişki yaşamışlar dedi konu sahibi . Çocuğun babasından nasıl bu kadar emin onu bilemiyorum .

arkadaşlar bende çalışıyorum işyerinde herzaman fırsat bulamıyorum. dediğim gibi sabah geldi çok perişandı birazda hırpalanmış belli. eşi atmış dışarı çocuğuda almış kapıyı kapatmış suratına polise gidicem oğlumu alıcam diyodu. son 1 - 2 sattir arıyorum bende ulaşamıyorum cevap vermiyo. arkadaşın annesine üzülüyorum ben kadıncağız duydumu acaba çokta yaşlı babası yok. dua edin ne olur onun için insanız hepimiz sonuçta asla yapmam dediğimiz hataların içinde gün geliyo kendimizi buluveriyoruz.

arkadaşlar bende çalışıyorum işyerinde herzaman fırsat bulamıyorum. dediğim gibi sabah geldi çok perişandı birazda hırpalanmış belli. eşi atmış dışarı çocuğuda almış kapıyı kapatmış suratına polise gidicem oğlumu alıcam diyodu. son 1 - 2 sattir arıyorum bende ulaşamıyorum cevap vermiyo. arkadaşın annesine üzülüyorum ben kadıncağız duydumu acaba çokta yaşlı babası yok. dua edin ne olur onun için insanız hepimiz sonuçta asla yapmam dediğimiz hataların içinde gün geliyo kendimizi buluveriyoruz.
Tamam çalışıyorsunuz ama böylesi bir konuda gelip bir mesaj yazıyorsunuz sonra tık yok . Bizde hem yalan olsun diye umut edip hem de merak ediyoruz .

Allah şaşırtmasın kimseyi herşey bizim için ama bu konuda , ufacık çocuk , baba olduğunu zanneden kocası dururken en son üzüleceğim kişi arkadaşınız kusura bakmayın. Yaptığı hatanın sonuçları insanın taşıyabileceği bir yük değil çok büyük vebal almış üzerine . Kaç kişinin hayatı mahfoldu . Allah affetsin .

Duam bebeğin gerçek babasının , şu anda yanında olduğu babası çıkmasıdır . Allah yardımcıları olsun .

benimde en çok istediğim bu ama arkadaşım babasının eşi olmadığını söylüyor daha öncede demiştimya bu kişi eski nişanlısı adamı bende biliyorum ismini falan yani görsem tanırım sosyal medyadan arasm bulurum acaba onunlamı konuşsam . madem kandırmış bu kadını günahına girmiş öyleyse sahip çıksın sizce nasıl olur doğrumu olur yanlışmı olur. arkadaşın dediğine göre bu adamda şuanda 38 yaşında ve hiç evlenmemiş adanada yanlız yaşıyomuş

benimde en çok istediğim bu ama arkadaşım babasının eşi olmadığını söylüyor daha öncede demiştimya bu kişi eski nişanlısı adamı bende biliyorum ismini falan yani görsem tanırım sosyal medyadan arasm bulurum acaba onunlamı konuşsam . madem kandırmış bu kadını günahına girmiş öyleyse sahip çıksın sizce nasıl olur doğrumu olur yanlışmı olur. arkadaşın dediğine göre bu adamda şuanda 38 yaşında ve hiç evlenmemiş adanada yanlız yaşıyomuş

Ne kandırması ya ? Sakın bulaşma uzak dur bu olaydan sana da sıçrar o adam çıkıp bi tek ben yoktum ki vs konuşursa ne olacak bunu düşündünüzmü?

sakın yapmayın bunu..henüz çocuğun kimden olduğu bile belli değil.arakdaşın bu yola girdikten sonra ,ilerisi için plan yapmış olmalı zaten..ayrıca çocuğu annesine bırakıp konuşacaktı eşiyle?demek çocuk evdeyken konuştu,yapılacak şey mi bu??
eski nişanlı doğum yaptığını biliyorsa,aramamış sormamış şimdi neden yapsın ?
kadın nasıl bu kadar emin babanın o olduğuna,dna testi mi yaptrımışki?

İki kişiden birinin, diğerinin duyulmasından hoşlanmadığı, aralarında konuştukları bir şeyi, başkasına söylemesi helal olmaz. diye bir hadis duymuştum.Bildiğin sır çok önemşli ama sana bir sorumluluk yüklemiyor.Karı koca sevgilisi her neyse ne halleri varsa görsünler sen dahil olma.

Yapma Allahaşkına ne kandırması , evli barklı kadına ne demiş , ne vaad etmiş te kadın birlikte olmuş .
Kadın eski nişanlısını görmüş , unutamamış ve isteyerek zaafına yenik düşmüş . Üstelik 2 kez . Kimsenin kimseyi kandırdığı yok .

Belki de arkadaşınız bir umut eski nişanlım benimle evlenir diye gerçeği söylemeye karar verdi .
Siz karışmayın bence , çok çirkin şeyler bunlar . Sonra baştan biliyorsunuz zannedilir , bir bakarsınız geçmişte aralarını da sizin yaptığınıza kadar gidebilir olay .

sakın yapmayın bunu..henüz çocuğun kimden olduğu bile belli değil.arakdaşın bu yola girdikten sonra ,ilerisi için plan yapmış olmalı zaten..ayrıca çocuğu annesine bırakıp konuşacaktı eşiyle?demek çocuk evdeyken konuştu,yapılacak şey mi bu??
eski nişanlı doğum yaptığını biliyorsa,aramamış sormamış şimdi neden yapsın ?
kadın nasıl bu kadar emin babanın o olduğuna,dna testi mi yaptrımışki?

Evet ya hani ne olur ne olmaz diye annesine bırakacaktı çoçuğu kadın !

Hiçbir şeyden haberi olmayan eşine üzüldüm tabi ki o çocuğa da... Burada bayanlar genelde eşlerinin aldattığından yakınır ama hemcinslerimiz de yapıyor maalesef... Vicdan işte aradan 30 sene de geçse insanı rahat bırakmıyor.:KK43: Söylemeli ama umarım ondan sonra da nelere katlanacağının farkındadır.

Back
X