Kadın arkadaşın olmaması

windyrainy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
3
1
1
29
sevgilimden ayrılalı uzun sayılabilecek bir zaman oldu. onunla birlikteyken hiç kimseyle konuşmuyordum. hatta tek arkadaşım onun da en yakın arkadaşı olan bir erkekti. hala tek arkadaşım o. çevremde dertleşebileceğim, konuşabileceğim hiç yakın kadın arkadaşım yok. böyle insanlara üzerlerine atlıyormuş gibi yılışık da davranmak istemiyorum. çevremi nasıl genişletebilirim?

Neden konuşmuyordunuz onunla birlikteyken,özel bir sebebi var mı yoksa o bana yeter diye mi düşünüyordunuz ?

yazmadan duramıycam
"kadınların arkadaşlığı" çooooooooook zor yaw

Çalışıyor musun? Çalışırken kolay çevre ediniyor insan.

Yogaya, dil veya resim kursuna git. Ders bitince gözüne kestirdiğin birine kahve içmeyi teklif et. Gerisi gelir :)

Sevgili varken kadın arkadaşlar hiiiç umrunuzda olmuyor ilişki bitince vay benim arkadaşım yokmuş moduna geçiyorsunuz.Olmaz tabi

Neyse kursa falan başla arkadaş edinebilirsin o şekilde.Gerçi bu saatten sonra çok sağlam arkadaşlıklar kuracağını sanmıyorum ama bol şanslar.Yine sevgili bulunca bırakma ama

sevgilim varken kimseyle konuşmamak için bir sebebim ya da o yönde bir baskı yoktu. sadece vakit bulamıyordum ve içimden gelmiyordu

Kurslara git spor yüzme vs o tarz sosyal aktivitelere gidebilirsin oralarda ark edinirsin aynı şehirde olsak arkadaşlık ederdim

Bende aynı durumdayım kadın arkadas hayatımda hep sıkıntı yarattı kiskançlık ve kuyunu kazma gibi.. o yuzden bazen bende imrensemde cevremdekileri gördukce genede hemen arkadas edinemiyorum.

vefalı komplekssiz kadınlarla arkadaş olursanız böyle sıkıntı yaşamazsınız

ama sevgilinin yeri ayrı kız arkadaşların yeri ayrı. fal bakıp geyik yapamayacaksanız ne anladım o arkadaşlıktan.

Benim arkadaalarim var ama gorusemiyoruz hepsi evli cocuklari sorumluluklari var.evlenince herkesin yeni bir ailesi oldugu icin eskisi gibi gorusulmuyor.bir ben kaldim galiba evlenmeyen ya...

Hiç şaşirmadim.
Harika sevgiliyi bulunca bütün arkadaşlarini unutan,arayip sormayan insanlar o harika sevgiliden ayrildiktan sonra omuzunda ağlayacak arkadas bulamiyorlar...
Hiç anlamam bir sevgili yapinca-evlenince herkesten kopan insanlari-ki başı çeken bir ablam var
Oysa arkadaş mutsuzken olduğu kadar mutluyken de lazim. Ne hediye alsam akil yürütmeleri, nisanda düğünde seninle provaya gelmeleri,sinirliyken gazini almalari... arkadaşlar her zaman lazimdir,ihmal etmeyin...
Ben çok kötü günler yaşadim , ailemle aram berbat-ilişki durumu yerlerde -insanlara güvenim sıfır iken ... çeşit çeşit arkadaşim arasina aldi, ısıttı içimi. Yalniz birakmadilar,toparlanmami sağladilar...
Zaten kiymetlilerdi ama gercekten ne kadar kiymetli olduklarini farkettim.
Umarim bundan sonra hayatiniza giren insanlara gereken degeri verirsiniz. Bir is gorusmesine gidecem diyorsa akşam 'nasil gecti' diye mesaj atar hastaysa evini süpürmeye gidersiniz. Böylece aranizda güçlü bağlar olur ve ayrilinca sizi bara götürüp kafanizi dağitmak için uğrasacak arkadaşlariniz olur

Sosyal ortamlara gir. Kurslara katıl. Zamanın varsa halk eğt. Merkezlerinde ve belediye bünyelerinde herkese uygun birçok kurs var. Ben yıllardır kurslara giderim, gece gündüz. Yüzlerce arkadaşı oluyor insanın. Tabi içlerinden birkaçı samimi... Fakat çok güzel dostlar edindim... Akşamları yetişkinler için folklor, TSM. Thm. Koroları, enstrüman dersleri oluyor genelde. Gündüz zaman olmuyorsa akşam git. Mutlaka git. Hem kafan dinlenir cnm... Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…