kadın bir kere beraber oldu mu .....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşim askere gitmeden önce haftada bir defa (en azından) birlikte olmazsak resmen depresifleşiyordum. Çok afedersiniz "duvarları tırmalıyordum" :) Askerde olduğu 6 aylık zaman zarfında zaten özlem duygusu çok yoğun olduğu için onunla ilgili her şeyi özlüyordum. Başlarda biraz zor gelmişti, ama alıştım. Askerden geldi, gene öncesi gibiyim :))

Sonuç : Her zaman geçerli olmayabilir ama, bende aynen öyle oluyor.

Aynı şey ben ve çikolata arasında da var. Bir ara bir dadanıyorum, her gün canım istiyor (çikolatayı). Ama kendimi tutup 1 hafta yemezsem eskisi gibi aramıyorum.

Eşim askere gitmeden önce haftada bir defa (en azından) birlikte olmazsak resmen depresifleşiyordum. Çok afedersiniz "duvarları tırmalıyordum" :) Askerde olduğu 6 aylık zaman zarfında zaten özlem duygusu çok yoğun olduğu için onunla ilgili her şeyi özlüyordum. Başlarda biraz zor gelmişti, ama alıştım. Askerden geldi, gene öncesi gibiyim :))

Sonuç : Her zaman geçerli olmayabilir ama, bende aynen öyle oluyor.

Aynı şey ben ve çikolata arasında da var. Bir ara bir dadanıyorum, her gün canım istiyor (çikolatayı). Ama kendimi tutup 1 hafta yemezsem eskisi gibi aramıyorum.

merak ettıgım benım buydu :))))))) hihoyyyt hihoyyyt :utangac:

walla ben 1.5 falanyıllık evliyim adam bana yaklaşmasın diye dua ediyom bu surede ben hala alışmadıysam bir defadan kimse alışmaz hatta kudurmazda canım

ya işte ancak evlendiğiniz kişiyle birlikte olup hayatınıza başka kimseyi almazsak böyle dua ederiz. senelerce annemin yaptığı pırasayı sevemedim, iğrendim, taa ki bi gün başka yerde pırasa yiyene kadar. demek ki pırasanın kabahati yokmuş, yapan becermiyormuş.

anlatabildim mi.. adam ver sevişmeyi rezil eder, adam var vezir eder. binlerce yıldır insanoğlunun uğruna neler verdiği seks denen şey sizin bahsettiğiniz kadar kötü olmamalı değil mi? eğer sevişmeyi sevmediyseniz eşinizle konuşup size cinselliği sevdirmesini sağlayabilirsiniz. aslında bizde de kabahat var, biz kadınlar bilgisiz olduğumuz için ipi erkeğin eline veriyoruz, o da kendi egosunu tatmin etmekle yetiniyor, bencilce davranıyor, bize öğretmeye sevdirmeye çalışmıyor. benim bundan önce bir kaç erkek arkadaşım ve ilişkim oldu, eşimle tanışana kadar o sevişmelerden hiç birşey anlamamışım meğer, bana öğretti ve sevdirdi kısacası, iyi ki ilk bulduğumla evlenmemişim. tabuları yıkalım, hayatın tadına bakalım derim kaydirigubbakcemile5

Kızlar bir sorum var, lütfen bılenler cevaplasın
özellikle evli bayanlar..

Bir defa biriyle beraber oldun mu sürekli olmak istermişsin, sürekli bir istek olurmuş

ama uzun süre yıne olmassan (mesela boşanma vs) yıllarca yıne istemeden durabilirmişsin isteğin geçermiş azalırmış o sürelerde..

Doğru mu bu duyumlarım sizce? bilen duyan yaşayan gören?!
Şimdiden teşk.

:nazar:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3erkek uydurması bunlar kaydirigubbakcemile5

:roflol:

Bir defa biriyle beraber oldun mu sürekli olmak istermişsin, sürekli bir istek olurmuş

ama uzun süre yıne olmassan (mesela boşanma vs) yıllarca yıne istemeden durabilirmişsin isteğin geçermiş azalırmış o sürelerde..

Şimdiden teşk.

bu kadar saçma bişey olamaz..benim 2 ay bile eşimle görüşmediğim oluyo ama onu özlemek dışında duvara tırmanma yada alıştım kudurdum durumu olmuyo saçmalamasınlar artık

Yaşamı devamlı kılan müthiş bir zevktir, cinsel yaşam...
Hormonal bir içgüdü meselesidir ...
Yan etkisi olmayan bir mutluluk hapı, içimizden doğan müthiş bir kaynak :delphin:.
Her insanın yaşaması gereken fizyolojik ve psikolojik bir ihtiyaç...
Her yaşta farklı bir lezzetle karşımıza çıkan bir güç...
Her genç kadın, 20'li yaşlarda cinselliği keşfetmeye çalışırken,
30'lu yaşlarda vücudundaki erojen bölgeleri tanımanın ve partnerini nasıl baştan çıkaracağını bilmenin keyfini çıkarıyor.
Daha ileri yaşlardaki kadınlar da da oluyor cinsel istek,yaş ilerleyince tükenmiyor yani...
En azından ben çevremde duyduklarıma istinaden böyle düşünüyorum :delphin:
Fakat hiç yaşamamış olan biri cinselliğe haz duyamaz heralde...
İlla yaşayıp geçirmesi lazım.
Lazım ki yediği ekmek gibi,içtiği su gibi,bazı insani ihtiyaçları gibi onu da ihtiyaçtan saysın ve hayatının belli bir yerine koysun,dimi ama :delphin:

Şimdiden teşk.

kusura bakma ama çok sacma buldum ben soruyuCADIARZU
evli olupta esıyle bırlıkte olmak ıstemeyen yoktur heralde

kusura bakma ama çok sacma buldum ben soruyuCADIARZU
evli olupta esıyle bırlıkte olmak ıstemeyen yoktur heralde

Şekerım soruyu dogru okumassan bısey anlamazsın tabıkı
bak bır daha okuyabılırsın...
ayrıca cevabında bır tartısmalı, ewlı olup esıyle olmak ıstemedıgını soyeleyen bayanlar da dolu... herneyse sen bı şaşırmışsın -tatlicadiarzu-

evlenince boşanmayın o zaman -tatlicadiarzu-

:roflol:

bu kadar saçma bişey olamaz..benim 2 ay bile eşimle görüşmediğim oluyo ama onu özlemek dışında duvara tırmanma yada alıştım kudurdum durumu olmuyo saçmalamasınlar artık

"Normal şartlarda" haftada 1 defa eşimle birlikte olamazsam, aklıma getirmesem de, bu durum beni etkiliyor. Resmen alıngan bir tip oluyorum ve evet, kuduruyorum, duvara tırmanıyorum. Çünkü eşimle birlikte olmaktan son derece zevk alıyorum, mutlu oluyorum. Bunun saçmalama olmadığını düşünüyorum.

Sağlıklı bir kadın da "erkek kadar olmasa da" cinsel isteğe sahip olmalıdır. Asıl 2 aylık bi ayrılıkta, aşık olunan kişiye karşı cinsel açlık duyulmuyorsa bunun normal olmadığını düşünürüm ben.

bence bu iş sekse ne kadar düşkünsün ona baglı benim için gereksinim deil

ya işte ancak evlendiğiniz kişiyle birlikte olup hayatınıza başka kimseyi almazsak böyle dua ederiz. senelerce annemin yaptığı pırasayı sevemedim, iğrendim, taa ki bi gün başka yerde pırasa yiyene kadar. demek ki pırasanın kabahati yokmuş, yapan becermiyormuş.

anlatabildim mi.. adam ver sevişmeyi rezil eder, adam var vezir eder. binlerce yıldır insanoğlunun uğruna neler verdiği seks denen şey sizin bahsettiğiniz kadar kötü olmamalı değil mi? eğer sevişmeyi sevmediyseniz eşinizle konuşup size cinselliği sevdirmesini sağlayabilirsiniz. aslında bizde de kabahat var, biz kadınlar bilgisiz olduğumuz için ipi erkeğin eline veriyoruz, o da kendi egosunu tatmin etmekle yetiniyor, bencilce davranıyor, bize öğretmeye sevdirmeye çalışmıyor. benim bundan önce bir kaç erkek arkadaşım ve ilişkim oldu, eşimle tanışana kadar o sevişmelerden hiç birşey anlamamışım meğer, bana öğretti ve sevdirdi kısacası, iyi ki ilk bulduğumla evlenmemişim. tabuları yıkalım, hayatın tadına bakalım derim kaydirigubbakcemile5

bu yorumu, taze fasulye ve n.karak ayrıca bikaç arkadaşın daha yorumlarını çok beğendim kaydirigubbakcemile5

ayrıca şöyle bişey de var insan hayvan gibi içgüdüsel bir yaratık fakat farkı var elbette düşünme yetisi..düşünmeden hareket edilirse direk istenilen şey yapılır..:kahve:
eğerki içki içmeye başlarsan bu bi kereyle son bulmaz çünkü nefsin bundan zevk alır
bunun gibi çok yemek yemeye başlarsan ipler biyerde kopar ve şişmanlayıp çıkarsın
ve dahası çok uyumaya başlarsan alıştırırsan böyle kendini böyle sürer ne kadar çok uyursan uyu sürekli uyumak ister hale gelirsin çünkü insan tembelliğe miskinliğe rahatlığa daha yatkındır mirmirmirmir
kolayı sever insan şakkıdı
işte cinsellik de insanın tabiatında var olan bir güdü..bi kere başladığın zaman çok fazla haz almamış olsan dahi devamını bekler bir duruma gelirsin..kaydirigubbakcemile
aslında şöyle birşeyde var ; ahlaki açıdan doğru olmayan bir şeyi yaptığın zaman illaki arkası geliyor..-bu evlenmeden birliktelik olur,içki olur, uyuşturucu olur..- çünkü nasılsa bir kere yaptım düşüncesi yerleşir bir daha yapsam ne farkederki denir..sengözlerimebaksanab

Cinsellik isteği karşınızdakini arzulayınca oluşur bence karşıda arzulanacak kimse kalmamışsa insan kendine hakim olabilir ........

Şimdiden teşk.

ben evli değilim ama hali hazırda yaşamaktayım böyle bir durum. ilk mart ayında birlikte olduk sevgilimle kedi misali :p sanırım bu biraz ilk tecrübeye bağlı eger gerçekten olması gerektigi gibi bi tecrübe olmuşsa karsındakine aşıksan o da sana aşıksa istekle ve tutkuyla yaşamışsanız bunu gerçekten de tadına doyum olmuyor! sürekli istiyor insan onu tekrar tekrar yaşamayı. ben şimdi ingilteredeyim 2 aydır uzagız nasıl özledim anlatamam.. daha fazla zaman geçerse istememe durumuna bir şey diyemicem ben istememe değil de çıldırma durumu olabilir diye düşünüyorum. :teytey: yine de şöyle bir mantık yürütebilirim, eger boşanmışsan zaten sevgin bir ölçüde bitmiş demektir. bir evliliği daha fazla yürütmek istemedigin bir insanla cinselliği de yaşamak istemezsin zaten sanırım.. ama aşıksan isterse 5 yıl geçsin istersin arkadasım, aklına geldikce bedeni yanar insanın, kalbi çarpar gümbür gümbür.. senağlama

ben evli değilim ama hali hazırda yaşamaktayım böyle bir durum. ilk mart ayında birlikte olduk sevgilimle kedi misali :p sanırım bu biraz ilk tecrübeye bağlı eger gerçekten olması gerektigi gibi bi tecrübe olmuşsa karsındakine aşıksan o da sana aşıksa istekle ve tutkuyla yaşamışsanız bunu gerçekten de tadına doyum olmuyor! sürekli istiyor insan onu tekrar tekrar yaşamayı. ben şimdi ingilteredeyim 2 aydır uzagız nasıl özledim anlatamam.. daha fazla zaman geçerse istememe durumuna bir şey diyemicem ben istememe değil de çıldırma durumu olabilir diye düşünüyorum. :teytey: yine de şöyle bir mantık yürütebilirim, eger boşanmışsan zaten sevgin bir ölçüde bitmiş demektir. bir evliliği daha fazla yürütmek istemedigin bir insanla cinselliği de yaşamak istemezsin zaten sanırım.. ama aşıksan isterse 5 yıl geçsin istersin arkadasım, aklına geldikce bedeni yanar insanın, kalbi çarpar gümbür gümbür.. senağlama

-tatlicadiarzu- haklısın bebegım yaa ..... ask öle bısey işte... özluor ınsan :ecrin_bebek:

mrb,,bi örnek vericem, erkek arkadaşıma sen benimle birşeyler yaşamayı çok istiyosun ama bende tık yok demiştim.gerçktende aklıma bile gelmiyo cinsellik..bana şu cevabı verdi: *****SEN DAHA ÖNCE BÖYLE BİRŞEY YAŞAMADIĞIN İÇİN İSTEMİYOSUN BUNUN TADINI Bİ ALSAN O ZMAN BENDEN ÇOK İSTERSİN VE VAZGEÇEMEZSİN***

Cok dogru ve yerinde demiş.Tabikide adamına göre değişebilir.Tnıdıgım biri vardı erkek arkadaşıyla beraber olamadığı için resmen kuduruyordu,ve bunu cok belli ediyor,inkarda etmiyordu.Bende eşimle 1 sene ayrı kaldım.Doğumumu yurt dışında yapmak zorunda olduğum için.Özlem vardı sevdiğim için ama öyle kudurmamışdım.
NOT: erkekler için gecerli değil tabi,onlar kudurabilirler

valla oo kişiye göre degişir anacım bazı kadınların midesi bulenır bazıları ise tadına doyamaz :1rolleyes::asigim:

Back
X