- Konu Sahibi EU1
ah ah tadı bambaşka deneyin
aayy ilahi güldürdün beni yahuu hihoyyytkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ah tadı bambaşka deneyin
Kızlar bir sorum var, lütfen bılenler cevaplasın
özellikle evli bayanlar..
Bir defa biriyle beraber oldun mu sürekli olmak istermişsin, sürekli bir istek olurmuş
ama uzun süre yıne olmassan (mesela boşanma vs) yıllarca yıne istemeden durabilirmişsin isteğin geçermiş azalırmış o sürelerde..
Doğru mu bu duyumlarım sizce? bilen duyan yaşayan gören?!
Şimdiden teşk.
[/QUOTEbaşka bi erkeği arzulayabiliosan zaten başka bişey arıosun demektir.ben düşünemiyorum bile kaydirigubbakcemile
Kızlar bir sorum var, lütfen bılenler cevaplasın
özellikle evli bayanlar..
Bir defa biriyle beraber oldun mu sürekli olmak istermişsin, sürekli bir istek olurmuş
ama uzun süre yıne olmassan (mesela boşanma vs) yıllarca yıne istemeden durabilirmişsin isteğin geçermiş azalırmış o sürelerde..
Doğru mu bu duyumlarım sizce? bilen duyan yaşayan gören?!
Şimdiden teşk.
[/QUOTEbaşka bi erkeği arzulayabiliosan zaten başka bişey arıosun demektir.ben düşünemiyorum bile kaydirigubbakcemile
allah kımsenın basına vermesın sırnaşık şey
cinsel duygular hic birliktelikleri olmamıs bayanlardada cok yogun olabiliyor.
mesela hayatında hıc masturbasyon yapmamış kızlar var
bi yandan sürekli yapanlarda var.
bu iş sanırım Allahın insana verdigi cinsell arzularla alakalı birde eşle alakalı.
bekar oldugum icin birşey diyemicem ama cinsel istek sevdiginiz bir insan varsa kesinlikle artıyor cok.
sanırım o laf şu bakımdan dogru. bu işten cok zevk alan alışır bırakamaz..süprizzzzz
ama olmayınca yapmıyoruz ne yapalımbiz kadınlar iradeli yaratıklarız.varsa yaşarız yoksa yatar uyuruzyerimseniben