ben bilmiyorum ama memurum ve merak ettim açıkçası. bilen varsa detaylandırabilir mi arkadaşlar?bunu araştırıyorum ben de,
bir arkadaşım bu durumun sadece memurları ilgilendirdiğini ve işçileri ilgilendirmediğini söyledi.
Bilen var mı?
yüksek maaşla çalışan lişiler için hala kesinti olacakbu durumda
öyle gibi ama bir yandan da bir taraf maddi ihtiyaç için çalışacakken, diğer taraf daha çok kariyer kaygısı için çalışacak.
şahsen ben yarım maaş bile alacak olsam kabul ederim bu sistemi, çünkü mesleğim uzun süre ara vermeye izin verecek bir meslek değil.
Kuzenimin 2 aylık bebeği var asgari ücretle çalışıyor. Şuan maaş alıyor bildiğim kadarıyla ve izni bittikten sonra yarım gün çalışacağını söyledi bana.bunu araştırıyorum ben de,
bir arkadaşım bu durumun sadece memurları ilgilendirdiğini ve işçileri ilgilendirmediğini söyledi.
Bilen var mı?
Cuma başlama yapıyorum bilgi veririm size ilk ağızdan
Bi kapak atamadik devlete ki şöyle haklarımız olsun
anne babanı dinlemezsen böyle olur işte.
ha ha annem ne ağlamıştı mühendisliği kazandığım gün.
Başlamamı yapıp 40 gün yıllık iznimi alacağım bir süre daha evdeyim. Oğlumda çok ağlamıştım uzun süre atlatamadım ama bakacak biri varsa gözünüz arkada kalmıyorsa açıkçası daha kolay oluyor. Şimdi çok sıkıntı etmiyorum babannesi bakacak şükür. Size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbimşimdiden başarılar, tebrikler, ve Allah sabır versin.
İlk zamanlar bebişten ayrılmak zor olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?