• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KADIN ÇALIŞMALIYMIŞ

Kafan gibi bedenin de taş devrinde kalsaydı keşke..

Ben de kadınların çalışmasının kendileri için de psikolojileri için de daha iyi olduğuna inanıyorum

ancak

Bu kendi verecekleri bir karardır. 1 haftadır doğum izninde olan bir insana böyle bir mesaj vermeye çalışmak hoş değil.

Ekleme: Yazdığınız özellikler çalışmazsanız iyice asosyalleşeceğinizin ve içinize kapanacağınızın habercisi, benden söylemesi.
paragöz kocam, doğum iznine çıkalı 6 gün olmuş, doğmamış bebeğimize bakıcı bulmuş desem inanır mısın, para için ölecek bu adam, ayrıca kırıldım, 1 haftadır evdeyim, her ayın 15 inde ben unutsam da o unutmadan benim maaşımı(!) ortak hesaba atıyor

ben çalışmanın benim için doğru olduğunu düşünmüyorum, herkes farklıdır, benim için doğru olan evde olmak, sevmiyorum işi,işteki insanları, diyaloğu.
bir erkek bakamayacağı kadını almamalı, namusum diyorsa, etek boyuna, giyimine makyajına karışma hakkı buluyorsa kendinde o zaman çalışacak kadına bakacak arkadaş
Nedemek ya erkek bakamayacağı kadını alamamalı. Pardon ama hayat sürprizlerle dolu. Allah korusun eşinize birşey olsa ne yapacaksınız? Boşanıp size bakacak biriylemi eveileneceksiniz! Yapmayın lütfen

Acaba birinden akıl aldı da , sizin doğum izniniz sona erdiğinde çalışmayı istemeyeceğinizi düşünüp alttan alttan mesaj vermeye mi çalışıyor diye düşündüm ben.o_O

O evde ikiniz kaliyorsunuz yiyip iciyorsunuz. Niye butun yuku adamin uzerine atiyorsunuz? Siz padisahin kizisiniz da o adam kole mi? Kimse size bakmak zorunda degil yarin bi gun ayrildiginizda da kendi ayaklariniz uzerinde duramayacaksiniz o zaman. Atam bu gunlere gelelim diye kac yil oncesinden neler yapti biz ise surekli geriye gidiyoruz saka gibi.

Kardeş çalışmaya gelene kadar senin kocanın başka sorunları var; dayak gibi. Ayrıca cimri. Taş devrini bırak bence sen şimdi.
paragöz kocam, doğum iznine çıkalı 6 gün olmuş, doğmamış bebeğimize bakıcı bulmuş desem inanır mısın, para için ölecek bu adam, ayrıca kırıldım, 1 haftadır evdeyim, her ayın 15 inde ben unutsam da o unutmadan benim maaşımı(!) ortak hesaba atıyor

Tamam da benim anlayamadığım siz çalışırken dahi para konusunda sıkıntı çıkaran insan çalışmazsanız ne yapar sizce?

Ya boşanacaksınız ya çalışacaksınız belli ki.

Bir de dayak boşanma sebebi değil size göre ama çalışmanızı istemesi boşanma sebebi mi?

kadının çalışıp çalışmaması "o kadının" bilebileceği birşeydir.sen istemiyorsan çalışmazsın kimsenin seni zorlamaya hakkı yok!

başkası istiyorsa da çalışmalıdır.kimsenin ona engel olmaya hakkı da yok!

eşin senin çalışmak istemediğini bildiği halde sana çalış diyorsa büyük ihtimalle geçim sıkıntısını dert edindiği için bunu söylüyordur.

Olaya çok yanlış bakıyorsunuz bence evlilikte Herşey ortaktır bana göre senin benim olmamalı. Bende çalışırken maaşım yattığında ortak hesabımıza atıyorum maaşımı ve giderler gittikten sonra para evimizin !

Nedemek ya erkek bakamayacağı kadını alamamalı. Pardon ama hayat sürprizlerle dolu. Allah korusun eşinize birşey olsa ne yapacaksınız? Boşanıp size bakacak biriylemi eveileneceksiniz! Yapmayın lütfen
evde birçok iş var, çocuk yetiştirmek, büyütmekten bahsetmiyorum topluma iyi bir insan kazandırmak başlı başına biriştir.ev hanımlığı küçümsenmemelidir.
kadının kolunda bir altın bileziği(mesleği) olmalı gerektiğinde çalışmalı.

kadının çalışıp çalışmaması "o kadının" bilebileceği birşeydir.sen istemiyorsan çalışmazsın kimsenin seni zorlamaya hakkı yok!

başkası istiyorsa da çalışmalıdır.kimsenin ona engel olmaya hakkı da yok!

eşin senin çalışmak istemediğini bildiği halde sana çalış diyorsa büyük ihtimalle geçim sıkıntısını dert edindiği için bunu söylüyordur.
adamın 5000 lira maaşı var hala paraya doymuyor işte

evde birçok iş var, çocuk yetiştirmek, büyütmekten bahsetmiyorum topluma iyi bir insan kazandırmak başlı başına biriştir.ev hanımlığı küçümsenmemelidir.
kadının kolunda bir altın bileziği(mesleği) olmalı gerektiğinde çalışmalı.

evet gerektiği (!) zaman bütün şirketler size kapılarını ardına kadar açacak emin olun..

Bir de şu var ki kızlar cimri para göz erkekler herşeyi parayla ölçen erkekler , kadın erkek eşit bu devirde diyerek üç kuruşa tamah ediyorlar aslında bu onlar için sadece bahane bu erkekler çok itici, bir erkek kadının çalışması gerektiğini düşünse bile çalışmayan eşine baskı yapmamalı asla.

para için ölür bu adam
Eşiniz ne karşılığında size bakacak merak ediyorum. Madem bu şekilde düşünüyorsunuz eşinizin size bakması karşılığında ona bişey vermeniz gerekir. Bu ne olacak? Çocuk ya da ev işi derseniz çok gülerim.
Çalıştığınız dönemde evleniyor sonra işten çıkmaya çalışıyorsunuz. Adam çalışan bir kadınla evlendim sanıyor içinizden ev hanımı çıkıyor. Bu kandırmak değil de nedir? Sizin gibi bir arkadaşım var. Evlendi eşi karşı olduğu halde işten çıktı. Bolca kilo aldı, bakımsız oldu. Hak etti demiyorum ama en sonunda aldatıldı. Hepimiz gördük felaketin bağıra bağıra geldiğini. Şimdi çalışmadığı için ayrılamıyor da eşinden. O adamı çekmek zorunda kalıyor. Umarım başınıza böyle şeyler gelmez.

Olaya çok yanlış bakıyorsunuz bence evlilikte Herşey ortaktır bana göre senin benim olmamalı. Bende çalışırken maaşım yattığında ortak hesabımıza atıyorum maaşımı ve giderler gittikten sonra para evimizin !
anlaşamama sebebimiz şu siz çalışmayı seviyorsunuz ve ben de sevmiyorum.olay bu

Back
X