Sakın evlenme arkadaşım balık baştan kokarMerhaba arkadaşlar, bi ayrı bi barışık olduğum bi adam var. Birbirimize tutkuyla ve büyük aşkla bağlıyız. Birbirimize çok benziyoruz ben memleketimizde o istanbulda aynı bölümü okuyoruz aynı şeylere kahkahalarla gülüp aynı şeylere sinirleniyoruz. AMA BU KISKANÇLIK BELASI bizi çok yıprattı neler neler söyledik kırdık birbirimizi. İkimiz de çok kıskancız TEK FARKLA
Benim adamın cok daha genis ve rahat bi ortamı var. İlk zamanlarda 7 8 kişi kadınlı erkekli aynı evlerde kalıyolardı siz düsünün. Bunlara son verdirttim fakat hala cok samimi olduğu bir sürü kadın var hatta ayrı olduğumuz bir gün görüstügümüzde bi arkadasına denk geldik ve kız adama 3 defa ay dur bi daha sarılayım diye yapıştı.Bi türlü değistiremiyorum keskin sınırları var. Sigarasına çevresine laf ettiğim an ters düsüyoruz. Bu alanlarına asla giremiyorum.
Hala ayrıyız ama yine de kopamıyoruz her konuda birbirimizden destek alıyoruz hep konuşuyoruz.
Askla mantığı hep bi arada götürürüm ben. Devam edelim mi yoksa ben önüme mi bakayım diye düşünmeden edemiyorum her saniye. Bakıyorum bir erkekte isteyebileceğim her sey onda mevcut.
Gelecegi parlak cok calıskan
Beni deli gibi seviyor
Boy pos sakal bıyık
Ve en önemlisi onu seviyorum
Bu sosyalligi beni öldürmeyip süründürüyor..Tarif edemeyecegim kadar cok yıprandık degismiyoruz.1 Bitirmeli miyiz? 2 Evlenince degisir mi?
Aşk ile mantığı birarada yürütmeniz pek başarılı olmamış bence...
bu karşı cinsle sarılma vs beni de rahatsız ediyor.gerçi kız arkadaşlarımla da fazla sarmaş dolaş olmak istemem.bu ne sevgikaç kere sarılmış.hemde yanınızda.sevgilinizin dikkat etmesi lazım.şart mı sarılması.anlamadığım böyle hemen sarılanların kız ya da erkek arkadaşları rahatsız olmuyor mu.
evlenınce degısenı duymadım hiçMerhaba arkadaşlar, bi ayrı bi barışık olduğum bi adam var. Birbirimize tutkuyla ve büyük aşkla bağlıyız. Birbirimize çok benziyoruz ben memleketimizde o istanbulda aynı bölümü okuyoruz aynı şeylere kahkahalarla gülüp aynı şeylere sinirleniyoruz. AMA BU KISKANÇLIK BELASI bizi çok yıprattı neler neler söyledik kırdık birbirimizi. İkimiz de çok kıskancız TEK FARKLA
Benim adamın cok daha genis ve rahat bi ortamı var. İlk zamanlarda 7 8 kişi kadınlı erkekli aynı evlerde kalıyolardı siz düsünün. Bunlara son verdirttim fakat hala cok samimi olduğu bir sürü kadın var hatta ayrı olduğumuz bir gün görüstügümüzde bi arkadasına denk geldik ve kız adama 3 defa ay dur bi daha sarılayım diye yapıştı.Bi türlü değistiremiyorum keskin sınırları var. Sigarasına çevresine laf ettiğim an ters düsüyoruz. Bu alanlarına asla giremiyorum.
Hala ayrıyız ama yine de kopamıyoruz her konuda birbirimizden destek alıyoruz hep konuşuyoruz.
Askla mantığı hep bi arada götürürüm ben. Devam edelim mi yoksa ben önüme mi bakayım diye düşünmeden edemiyorum her saniye. Bakıyorum bir erkekte isteyebileceğim her sey onda mevcut.
Beni deli gibi seviyor
Boy pos sakal bıyık
Bu sosyalligi beni öldürmeyip süründürüyor..Tarif edemeyecegim kadar cok yıprandık degismiyoruz.1 Bitirmeli miyiz? 2 Evlenince degisir mi?
dikkatimi veremedim kız bu neMerhaba arkadaşlar, bi ayrı bi barışık olduğum bi adam var. Birbirimize tutkuyla ve büyük aşkla bağlıyız. Birbirimize çok benziyoruz ben memleketimizde o istanbulda aynı bölümü okuyoruz aynı şeylere kahkahalarla gülüp aynı şeylere sinirleniyoruz. AMA BU KISKANÇLIK BELASI bizi çok yıprattı neler neler söyledik kırdık birbirimizi. İkimiz de çok kıskancız TEK FARKLA
Beni deli gibi seviyor
Boy pos sakal bıyık
dikkatimi veremedim kız bu ne
içimden de şu şarkıyı söylemeye başladım,yapma böyle şeyler lütfen
okudum şimdi:)Hahahaya ben de sirf uzun diye okumaktan kacmasinlar diye yaptim konu basligina baksan yeterli
okudum şimdi:)
vurduğu yerden vur derim:)
madem rahatsız olmuyor kendisine sarılanlardan sen de başkasına sarıl bakalım noluyor
biraz kavga çıkacak ama bi empati kursun anlasın yani,sonra bence tamam diyecektir mesafe için
bir kere sevgilime beni özlemedin mi hiç demiştim o da beni terslemişti yahu işte hiç sevmem öyle diyenleri vs vs
ben naptıım onunla epey bi buluşmaları erteledim gıcıklığına en son kendi dayanamadı beni özlemedin mi dedi aynen iade ettimbak dedim nasıl oluyormuş
öyle yani bazen böyle basıyor anca kafaları zoraki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?