kadın çevresi beni rahatsız ediyor!

Huylu huyundan vazgeçmez. .
Kızlarla aynı evde falan hiç hoş değil. .

Politik görüs hayat tarzı üzerinde etkili oluyor onlara sorarsak normal derler anlatabildim mi bilmiyorum. Benim tepkilerimi gördükten sonra cok bariz seyleri degistirmeye calıstı ama ancak elimden bu geliyor görüsme de diyemiyorum ki.

Onu oldugu gibi kabul etmeye deneyin bakin denemissiniz degismesini beklemissiniz fakat basari olamamis karsi taraf..

Icimi yiyip bitiriyo bu durum gozum donuyo arkadaslarindan soz ettiginde. Elimde degil bize zarari olur mu ilerde de bilemiyorum. 2 3 yila kadar nisan yapmak istiyoruz aileler bizi biliyor fakat ciddi bi adim atilmadi. Bu tartismalar buyuyor ve ayri dusuruyor bizi her seferinde.

Aşk ile mantığı birarada yürütmeniz pek başarılı olmamış bence...

Birbirinizi bu kadr seviyirken birakmayn sadece evlenince belkim duzelir daha dikkat etmesini soylrrsin ozellkikle

bu karşı cinsle sarılma vs beni de rahatsız ediyor.gerçi kız arkadaşlarımla da fazla sarmaş dolaş olmak istemem.bu ne sevgikaç kere sarılmış.hemde yanınızda.sevgilinizin dikkat etmesi lazım.şart mı sarılması.anlamadığım böyle hemen sarılanların kız ya da erkek arkadaşları rahatsız olmuyor mu.

Sakın evlenme arkadaşım balık baştan kokar

Aşk ile mantığı birarada yürütmeniz pek başarılı olmamış bence...

Su an yurutebildigim bi durum yok zaten. Bu durum mantigima ters geldigi icin paylasiyorum ve ne yapmam gerektigini bulmaya calisiyorum. Sadece sevdigim icin olsaydi ne gururumu ne de onun nasil biri oldugunu onemserdim ve su an birlikte olurduk basima ne gelirse gelsin yoluma devam ederdim degil mi ama. :)

Ya sormayin gevseklik diye adlandiriyorum ben kimse kusura bakmasin zaten kadin kadinin kurdudur vala. Orda oldugumu bile bile yapti bunu.

evlenınce degısenı duymadım hiç

dikkatimi veremedim kız bu ne
içimden de şu şarkıyı söylemeye başladım,yapma böyle şeyler lütfen

Ozlem hanim aslinda degismekten kastim cevremde gordugum kadariyla disariya donuk erkeklerin evlenince buyuk oranda eviyle esiyle ailelerle sunla bunla ugrasmaktan zamanlari olmuyor. Boyle bi sey istiyorum ben de yoksa disariysa her turlu cikilir arkadaslarla birlikte gorusulur ben varken yapabilir en azindan. Daha cok ciftlerle bulusulur misal.

Hahaha ya ben de sirf uzun diye okumaktan kacmasinlar diye yaptim konu basligina baksan yeterli
okudum şimdi:)
vurduğu yerden vur derim:)
madem rahatsız olmuyor kendisine sarılanlardan sen de başkasına sarıl bakalım noluyor
biraz kavga çıkacak ama bi empati kursun anlasın yani,sonra bence tamam diyecektir mesafe için
bir kere sevgilime beni özlemedin mi hiç demiştim o da beni terslemişti yahu işte hiç sevmem öyle diyenleri vs vs
ben naptıım onunla epey bi buluşmaları erteledim gıcıklığına en son kendi dayanamadı beni özlemedin mi dedi aynen iade ettim bak dedim nasıl oluyormuş
öyle yani bazen böyle basıyor anca kafaları zoraki

Al iste ayni kafa simdi konuyu dessek neler neler cikacak da :) benim ki basta hic boyle yapmazdi uzulur kabuguna cekilirdi ben her ona sinir oldugumda bu zayif noktasini kullanip onu kiskandira kiskandira artik o da rovansini aliyor benden. O aynisini yapinca canim cok yandigi icin artik yapmayan taraf ben oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…