Kadın cinayeti

veda_busem

Gün doğmadan neler doğar......
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
396
264
103
Merhaba arkadaşlar... Dün mahallemizde gündüz saat 2 buçuk 3 sıralarında bir kadın evinde öldürüldü. Eski eşi yaptı deniliyor. Bir sürü polis cenaze aracı falan vardı. Kadının cesedini evden bir süre cikarmadilar inceleme için. Kadının kafasını cekiçle ezmiş adi herif. Bunlar ne zaman son bulucak. Bunlara kim dur diyecek?

haberlerde okuduk az önce..
allah belasını versin böyle heriflerin ya..
ittirip gitmişsin kadının hayatından daha ne istiyosun be hayvan!!

aman küfür kullanmayalım o herif hakkında.
şikayet falan ederler sonra küfür ettiniz diye..

İdam gelsin.. Bakın bakalım öldürmeler bu kadar kolay oluyor mu..

evet canım tabi araplarda idam var o sebeple kadınları el üstünde tutuyorlar..
idam tartışması bir kaç sayfa geride sen ordan devam et.

konu sahibi ben dur diyeceğim.. sen dur diyeceksin. biz kadınlar olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk sayesinde önümüze sunulan özgürlüğümüze sahip çıkacağız. kadın olarak birbirimize sahip çıkacağız. sokakta şiddet görünce ses çıkaracağız aman üzerimize sıçramasın diye sustukça artar bunlar.
eşlerimize ses çıkaracağız. bunun için okuyan çalışan didinen gücünü eline alan kadın olacağız.
bol bol okuyacağız her yayını her kitabı..

yoksa idamla olacak işler değil. idam dediğin kör cahilin işi..

konu sahibi ben dur diyeceğim.. sen dur diyeceksin. biz kadınlar olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk sayesinde önümüze sunulan özgürlüğümüze sahip çıkacağız. kadın olarak birbirimize sahip çıkacağız. sokakta şiddet görünce ses çıkaracağız aman üzerimize sıçramasın diye sustukça artar bunlar.
eşlerimize ses çıkaracağız. bunun için okuyan çalışan didinen gücünü eline alan kadın olacağız.
yazdıkların çok güzel ama benim hiç inancım kalmadı nedense bunların gerçekleşeceğine...

yazdıkların çok güzel ama benim hiç inancım kalmadı nedense bunların gerçekleşeceğine...

önce kendimize güvenmemiz lazım hükümete, ona buna bilmem neye değil. Atatürk Türk kadınına güvendiği için özgürlüğünü vermiş. Biz neden kendimize güvenemiyoruz? sustukça tepemize biniyorlar..

Bende haberı okudumda. Nasıl olur ya ne ıster yanı ustelık bırde ortak cocukları var o ne olacak sımdı? Inanamıyorum bu kadar canı bu kadar acımasız bu kadar kotu nasıl olabılıyorlar. Ustelık kadını bu sekılde sokaga mı atmıs, bu dogrumu sısırme mı?

önce kendimize güvenmemiz lazım hükümete, ona buna bilmem neye değil. Atatürk Türk kadınına güvendiği için özgürlüğünü vermiş. Biz neden kendimize güvenemiyoruz? sustukça tepemize biniyorlar..
kendime güveniyorum çok şükür. bilinçli kadınlara da güveniyorum, inanıyorum ama...
ama izbandut gibi herifin biri tutsa kolumdan arabaya atsa beni kaçırıp bi yerde tecavüz etse kesse atsa bi kenara ne olur biliyo musun? o saate orda ne işi vardı olur... yırtık kot giymiş ama hak etmiş olur... kesin adama iş attı aranıyordu olur... erkek ya karşındaki mutlaka haklı bi sebebi olur...
bu ülkeye güvenim inancım o yüzden kalmadı...

evet canım tabi araplarda idam var o sebeple kadınları el üstünde tutuyorlar..
idam tartışması bir kaç sayfa geride sen ordan devam et.

yoksa idamla olacak işler değil. idam dediğin kör cahilin işi..
ağzınıza sağlık

Pislik adam allah belasını versin çürüsün hapiste ... allah rahmet eylesin

Sadece yaş farkında olmuyor elbetteki ama insanlar kendi yaşlarına denk evlilik yapmalılar..
Bence kıskançlık cinayeti gibi bişey bu..
Haberlerde okuduğuma göre 26 yaş fark var arada..
Muhtemelen kıskançlık cinayeti..
Allah evlatlarını en iyi yerlere getirsin inşaAllah.,
Ne büyük travma o çocuk için..
Ben en çok o 8 yaşındaki çocuğa üzüldüm..
Hayatının baharındaki bir kadının vahşice yaşamına son veren ve 8 yaşındaki çocuğa bu travmayı yaşatan adam en ağır şekilde cezalandırılır umarım..

Adalet sistemi saat gibi islese idama gerek kalmaz arkadaslar. Bu sisteme idam gelse ne olur? Birileri parayi basip fedailerini hapishane yerine ipe yollar. Var olan cezalarin uygulanmasi icin caba gosterilmeli bence

ne idam ne müebbet. böylelerini verecekler bizim elimize parça pinçik edeceğiz. :sinirli:

Çok iyi güzel demişsiniz ama bu forumda bile kadınların tanımadıkları diğer kadınları ezmek için etmediği yorum kalmazken bunun yapılacağını mı düşünüyorsunuz?
Yani ben de keşke böyle olsa diyorum ama diyelim kısa giyinmiş kendine göre bir kadını yolda adam sözle taciz etti diğer kadın da geçiyor o ara sizce bu kadın adama laf mı eder ne diyorsun sen terbiyesiz diye yoksa kadına bakıp kısa giydi hak etti mi der? Kutuplaştık bir kere tecavüz olaylarında bile erkekleri geçtim kadınlar ne işi var neden kısa giyindi kısa giydi hak etti derken ben yolda kalkıp da kadının diğer kadını savunacağını düşünemiyorum. En azından günümüz Türkiyesinde :KK43:

Back
X