Kadin dedigin nasil olmali?

kadın dediğin önce kendini sevmeli kucaklamalı sarmalı,kendinle aşk yaşamalı.....gerisi zaten parmağın ucunda oynatır.....
erkeklere gelince ıncecik kızlarla takılırlar tipik türk kadınlarıyla evlenirler.....ojelerim bozulmasın diye hayatıma erkek sokmuyorum boşandığımdan beri o ayrı:KK70:cekemem erkek derdini:KK37:

Vhalla diger hatlari bilmem de kadin gobeksiz olmali arkadas ...
hatta her insan gobeksiz olmali...
hamileligimden dolayi olk defa gobegim oluyor....
depresyona girdim yahu ...hic mi rahat etmez insan....
nasil duruyorsunuz bu gobeklerle....
:) kendimi bildim bileli göbekliyim hatta lise yıllarında filan kocamn çıkardı. Hep derim bi gün estetik yaptırsam ilk göbeğimi düzleştiririm diye:) 1hafta oldu sezerayn doğum yapalı bi de güzelim göbeğim dersin 2 ye bölünüyor gibi. Hepsini geçtim sevgili kocamda da bendeki göbeğin 3 misli var rahat beyfendi. Velhasıl doğru tespit kilo filan değilde şu göbek çok sıkıcı..hep sakla hep sakla nereye kadar dimi...

Size bir noktada katılıyorum ama ayrıldığımız nokta şu ki hiç kimse bu dayatmalara boyun eğmek zorunda değil. Birilerini suçlamak en kolayı. Önce kendimizle barışık olacağız ki kimse bizi etkileyemesin.

Ayrıca şöyle de bir şey var ki biz zaten millet olarak insanları dış görünüşüne göre kolayca yargılayan insanlarız bu dediğiniz de çok ayrı bir konu değil. Şişman biri görüldüğünde saçma sapan laflar söyleyen bir milletiz, örnek vermek istemiyorum. Dediğim gibi başka şeyler de var. Biz fikirlere değil görüntüye inanılmaz önem veriyoruz bu durum sadece medya yüzünden böyle değil bizim ruhumuzda var insanları aşağılamak ötekileştirmek.

Kadın dediğin evinin kadını çocukların anası olacak.
Sırtında sopa,karnında da sıpa taşıyacak
Lal olacak...

(Yersen)

Çok sevdiğim, arkadaşım dediğim, yanımda olmasından mutluluk duyduğum kadınlara bakıyorum ve ortak özelliklerini yazıyorum:
-kilo, kırışık, saç rengi gibi fiziki konularda ciddi takıntıları yok, hayatlarındaki ana mesele bu değil.
-evli olanların hiç biri hayatlarının merkezine kocalarını koymamışlar, bekarların da tek derdi evlenmek değil.
-çok zıt görüşte bile olsalar tartışmayı bilen ve yeri geldiğinde susabilen insanlar.
-cimri değil hiçbiri, yahut sürekli para konuşan insanlar değiller. çaya giderken götürülen kurabiyeye 5 lira vermekle fakir olunmayacağını bilirler.
-hepsi de dobra ve yalandan dolandan uzak insanlar.

:) kendimi bildim bileli göbekliyim hatta lise yıllarında filan kocamn çıkardı. Hep derim bi gün estetik yaptırsam ilk göbeğimi düzleştiririm diye:) 1hafta oldu sezerayn doğum yapalı bi de güzelim göbeğim dersin 2 ye bölünüyor gibi. Hepsini geçtim sevgili kocamda da bendeki göbeğin 3 misli var rahat beyfendi. Velhasıl doğru tespit kilo filan değilde şu göbek çok sıkıcı..hep sakla hep sakla nereye kadar dimi...
:)
BEBEGIN hayirli olsun ♡♥
...ergenlik yillarinda benimde az gobegim vardi ....tabi vücut tam oturmadigi icin....okulda hep abur cubur falan....tabi cok degildi ama vardi yinede....sonradan oturdu
2 -3 ay sonra spor yapmaya calissan duzelmez mi göbeğin sence ?
hem esinin de belki kafasina dank eder :)

Bana gore 1.65-1.75 arasi kendi vücuduna gore abarti olmayacak sekilde dolgun goguslu ve kalcali, ince bacakli (ki kalcanin dolgunlugu daha goze carpar) çirkef olmayan, yemek yapabilen, yapmasa bile bilen, en önemlisi kisisel bakim islerini kendisi halledebilen. Her eglence oncesi kuaföre tasinmayan. Kılsız tüysüz. Sevismesini opmesini bilen. Esprili olan, cok duygusal olmayan, akıllı hesap kitap bilen paranin degerini bilen biri olmali. Erkek gibi yazdim sanirim ama oyle. Erkek nasil olmali diye sorun bi de ohooo ona yazılcak sey daha cok :)

Fiziksel özellikleri bir kalıba sığdırmaya çalışmayı daima saçma bulurum.
Kadın-erkek önce herkes insan olmasını bilmeli,boy-kilo vs. benim için önemli değil,olmadı da hiçbir zaman.

Bana göre kendine yetmesine bilen erkeğe muhtaç olmayan

Kışı her bakımdan seviyorum arkadaş.:KK37:
incecik kıyafetlerle oram buram fırlıyor.Çek dur göbeği içine pöff :KK12:
Halbuki montun kabanın içinde ne rahatım. Ohhh sal göbeği gitsin:KK76:

Ve ayrıca zıfır beden güzel de değil.:KK30:

Kadin dediğin sarma sarmayi bilmeli :D böyle seylere pek takmayn yaaaa

Erkeğin sevdiği kadın kadının sevdiği kadın farklıdır.

Bana göre bel incecik olmalı ama kocamanda meme olmalı.
Hatta meme konusunda çok takıntılıyım göğüslerim büyük ama ben koskocaman istiyorum silikon düşündüm Sırt ağrısı vs olur diye vazgeçtim.

Kadın tarif edilirken bile elle bi Şekil yapılıp tarif ediliyo erkekte öyle bişey var mı ? Yok.

Eskiden şişman kadın sevilirmiş tarla çamaşır boya iş yapacak zayıf kadın yapamaz mantığındalRmış.

Şimdi işler değişti 50 kilo biriyle 90 kilo birini düşün hangisine yakışır elbise?

Erkeklere göre değil kendi beğendiğin gibi olki herkes beğensin.

Kadın dediğin erkeğe muhtaç olmayacak. Aynaya baktığında güzelim diyorsan sorun yok. Kendine güveni olacak kadının bilecek ki tek başına kalsa da var olacak. Ağlak tip olmayacak bazen seksi bazen çılgın bazen de bebek olacak..

Kadin dedigin İNSAN olmali. Normal zekaya vicdana goruntuye bakima sahip siradan biri iste. Anladigim kadariyla siz bize dayatilanlara karsi cikmak icin bu konuyu acmissiniz. İyi niyetinizden suphem yok ancak baslik bile hos diil bence. İcerikle tezat. Kadin dedigin diye bir sey yoktur. İnsan vardir kadin erkek farketmez

Back
X