Kadin dedigin nasil olmali?

Kadin dedigin İNSAN olmali. Normal zekaya vicdana goruntuye bakima sahip siradan biri iste. Anladigim kadariyla siz bize dayatilanlara karsi cikmak icin bu konuyu acmissiniz. İyi niyetinizden suphem yok ancak baslik bile hos diil bence. İcerikle tezat. Kadin dedigin diye bir sey yoktur. İnsan vardir kadin erkek farketmez
zaten sorunun bile hakaret oldugunu icerikte yazmistim. hadsizce derken kastim buydu

kızlar bence güzel kadın nasıl olmalı ya da kadın dediğin nasıl olmalı bu bile cevap olarak standardını arayan bir soru. kalıba sokmaya gerek yok.
kadın kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle kadındır.
dışa bağlı olmadan kendi beğenen ve seven kadın zaten kendini tam kadın gibi hisseder.
kg , kıyafet, saç rengi vs bunlar kendi istediği gibidir çünkü başkalarına göre ayarlanmamıştır.

icerik okumadan falan mi yaziyorsunuz anlamadim. yorumumda zaten bu sorunun pesinde degilim, tepkimi gosterdim ama herkes guzel kadina cevap vermeye ya da bunun sacma bir soru olduguna kanaat getirmis. guzel kadin okudugunu anlayan olsa gerek

Hayatim boyunca kiloyu sevmedim, 20 sene once de, 0 beden modayken de, simdi koca popolar trend oldugunda da ben etli butlu kadin goruntusunu estetik bulmuyorum. Ama bu tamamen kisisel bir sey, 40 bedenin altındaki kadinlara iki tahta cakmislar kadin diye satmislar diyen adam da taniyorum 36 bedenlik karisini ama bacaklari kalin diye elestireni de.
Dolayisiyla kadin kendini nasil begeniyorsa oyle olmali ve kendisini oldugu gibi sevecek adamla olmali.
Moda bize her gun baska bir sey dayatiyor hepsine uymaya kalkisirsam ne ruh sagligi kalir ne beden sagligi.

Sarışını böyle
Charlize-Theron-14-705084 (1).webp
Esmeri de şöyle
600full-monica-bellucci.webp

Ama dünya hiç adaletli bi yer değil :63:

Bir dert mi bilemiyorum ama dertlesmek benim ki. Aklimdaki soru isaretleri..
Biliyorum cok hadsizce bir soru. Kadin dedigin nasil olmali.
Medyada sifir bedenler güzel kadin olarak geciyor hep. Moda yok tv, dergi ne varsa hep bu beden yönelik.
Nereden cikti bu zayif kadin güzeldir sevdasi?

Kafam cok karisik gercekten. Senelerce iki kilo fazlamdan rahatsiz oldum ve simdi de kilo alayim yeter diyorum. Kivrimli bedenimden rahatsiz ettirecek kadar oynuyorlar ayarlarimizla.
Modanin icine tüküreyim, nedir bu kadinlari herhangibir kaliba sokmak isteyisiniz!

Söyle bir karsilastirdigim kivrimli azicik etli kadinlar daha hos iken nedir bu illa zayif kadin dayatmaniz?
Kac insan can verdi zayiflayacagim diye. Ne olur bir 4 kilo fazla olsak?
Ooo sismanlar tayt giymesin, yok boru bacakli yok söyle böyle. Bunu diyen mübarek heykeltras misin?

Senelerce vucudumu beyenmememe sebep oldu bütün bu sacmaliklar.
Kendinmizle barisik olacagiz ama müsaade etmiyorsunuz ki!
Mankenleri burnumuza sokup aha kadin bu diyorsunuz.

Ben artik biraktim bu isleri. Galiba kendimle barsitim. Eskiden utandigim o iki kiloyu da almaya calisiyorum. Artik sagliksiz ve nesesiz buluyorum bu ince beden olayini.
Yani demem o ki, biz güzeliz. Yeter ki saglikli olalim.
Galiba kendi sinavimi verip erdim su an.
Kilo fazla olmadiktan sonra iyidir.
Baslarim sizin zayif olayiniza.
I love fat =D
Ben kocamdan da cevremdeki tum erkeklerden de cok zayif hatunlarin hastalikli gibi durdugu ve kadindan cok 12 yasindaki erkek cocuguna benzediklerkni duydum. Bana da cok kadinsi gelmiyo. 36-38 beden iidir

Vhalla diger hatlari bilmem de kadin gobeksiz olmali arkadas ...
hatta her insan gobeksiz olmali...
hamileligimden dolayi olk defa gobegim oluyor....
depresyona girdim yahu ...hic mi rahat etmez insan....
nasil duruyorsunuz bu gobeklerle....
Göbek deliğimin alt kısmı var ya, orada mandalina büyüklüğünde bir bıngıllık var senelerdir, doğum falan da yapmadım, orada duruyor kendisi, kilolu değilim, standartlara göre oldukça normalim, üst beden 34-36, alt 38 :D amma velakin o göbek gitmiyor gitmeyecek.
Valla arkadaşlar ben güzeli severim, güzel olsun kadın ya:KK14: Sarışını, esmeri fark etmez, bakınca şöyle bir güzel olsun:KK68:
Ne çok zayıfı hoş ne de aşırı kilolusu, kararında, hasta olmadan güzel olmak bence iş olan. :KK25:

Herkez kendini nasıl gizel hissediyorsa oyle kalmalı, ben de bir kac kilo fazlalık vardı anladım ki ben biraz daha Zayıf olunca mutluyum ve verdim kiloları eski halime döndüm,. Nasıl mutluysan oyle kal bence.

Kadın 55 kilo olmalı (benim boyumdakiler:D). 5 kg fazlam var. Sadece kendimi daha iyi hissedeceğim için. Kimin bedenim hakkında ne düşündüğü umurumda değil. Hiçbir zamanda olmadı.

Ee ben Allah vergisi baya baya zayifim hayatimda yaptigim tek diyet kilo alma diyeti oldu.Memnunmuyum degilim biraz etine dolgun olmayi isterdim.Ama olmuyo burda cok zayif kadin cok sisman kadin bidi bidi diyenler olmus.Herkesin begenisi zevki kendine derim herkes bir kalip olamaz ya.Ruhunuz guzel olsun,gerisi halledilir.

kadin dedgin once kendini sevicek kendiyle barisik olucak..bakimli olucak..cirkin kadin yoktur bakimsz kadin vardir..ve bence en onemlisi evlendikten sonra beni alan aldi mantigiyla kendink salmicak....

Kadın kendini hangi kiloda beğeniyorsa o kiloda olmalı.
Eskiden aynaya baktığımda karşılaştığım görüntüye gülümserdim.evet boyum kısa ama hic takmamıştım kafama,insanlar söylese bile rahatsız olmazdim
Simdi ise bedenimin kontrolünü kaybettim sanki.bu tabi kendime yukledigim yükün,stresin kendini dışa vurum sekli.
Bakmak istemiyorum artik aynaya,geçen seneye kadar hic olmayan göbeğimi içime çekmekten çok yoruldum.boyum batar oldu bana
Zayıflamak istiyorum
Ama insanlar için değil,aynaya baktığımda tekrar kendime gülebilmek icin

Kadin dedigin
....
Tuzu az, şekeri çok gibi limiti olmayan prosedürlerle yemeklerle işi
olmayacak. şöyle pastırmalı kurufasülyenin yanına tereyağlı pilavı
konduracak şüphesiz. Salatasız oturmayacak yemeğe.Temiz olacak herşeyden önce mesela köfteyi mıncıklarken elleri, Yahut
pahalı parfümlerin sindiği, boyacı küpü gibi, her öptüğünde bulaşık
bir tadın kaldığı bir kadını öpmeyeceksin. Buram buram aşka
sarılacaksın arkadaş. Buram buram kadın kokacak kadın dediğin.Kadın dediğin güzel olacak… Zeki olacak zeki, seni bir hamur gibi
karmasını da bilecek, o hamura kendini katmasını da…
...

Der Can Yücel, aklima geldi ;-)
donusun muhtesem olmus :KK9::KK9:
ve guzel demis CAN YUCEL :KK9:

Kadın dediğin börek yapmayı bilmeli der bir zat.:KK70::KK70:
sevgiler ,
nefes alsin yeter diyende var :KK70:

Akıllı adam kadınların 'ebatlarina' bakmaz.

Dırdırcı mı, kaprisli mi, yersizce nazlı mı, huysuz mu, olgun mu, ahlaklı mi bunlara bakar.

Bu kriterlerden olumluyu tutturamayan kadın isterse super model olsun en fazla para babalarının ya da cinsellik peşinde kosanlarin süs bebeği ya da uç gunluk eğlencesi olur, ideal kitleye gelmez öylesi.

Hiçbir olgun adam karakteri bozuk ama tipi güzel birini hayatının kadını yapmaz, ustelik guzele de ister 34 beden diyelim isterseniz de dolgun bir hatun.

Tatlı suyun başı kalabalık olur derler, dış görünüş algısını değiştirir güzel ruh...

Ama elbette bu yazdıklarım idealimizdeki olgun, sağlam karakterli adamlar için geçerli... Diğerleri yani yaramaz oglanlar zaten kadını et olarak goruyor, ha uç kilo eksik ha uç kilo fazla...

Yani kilo ve moda takintisi biz kadınların birbirimizi değerlendirirken kullandığımız ölçü birimlerinden fazlası değil.

Güçlü olmalı
Sabr etmeyi çok iyi bilmeli
Ne yaşarsa yaşasın pes etmemeli
Dik durmalı herseye herkese rağmen

Kadın dediğin güçlü olur,bizlerede güçlü olmak yakışır .

Başkalarını bilemem ama ben olduğum gibi mutluyum. Ben mutluyum kardeşim kime ne? Kimseyi degistirmem,kimse de beni değiştirmeye kalkmasın.:KK49:

Gecen sene universiteye hazirlandigim icin 15 kilo almistim sinav stresinden ve bir sure cok kafaya taktim ama bir turlu zayiflayamadim git gide kilo almaya devam ettim. Sonra instagramda bir kiz gordum benim neredeyse 2 katim ve yuz guzelligi de yok ama sirf ozguveninden dolayi o kadar hos gorunmustu ki bana. O kiz cok iyi bir ornek oldu benim icin ve artik nasil gorundugumu kafama takmiyorum ve kilo konusu benim icin takinti olmaktan ciktigindan dolayi su an hizli bir sekilde kilo veriyorum. Hala tombis bir kizim ama su an daha saglikli oldugum icin cok mutluyum :KK36:

Back
X