Kadın Dediğin..

He de gec canim konussunlar.

Benim boyum 165 kilom 55 ama zayif gosteriyorum yada insanlar ne cok zayiflamissin kurumussun yine mi kilo verdin deyip durduklari icin kendimi hastalik derecesinde zayif goruyorum bazen.
Bazende bosver arzu agzi olan konusuyor diyorum.
Vesselam takilma bosver

benim de en muzdarip olduğum konu. 46 kiloyum. kilo alamıyorum.hep çok zayıfınlar bilmem biraz kilo al demeler. çocuk yap demeler. her meselede fıkrı olanlar... çok kötü bir durum gerçekten. ama ben bu insanlara karsı çözümümü buldum. gördüğüm ilk kusurlarını söylüyorum çok net bir şkilde. sonra bana bulaşmıyorlar :))))

Canim benide surekli zayifsin diye rahatsiz edici sekilde elestiriyorlar.

Senin taktigini denicem :KK48:

Canim benide surekli zayifsin diye rahatsiz edici sekilde elestiriyorlar.

Senin taktigini denicem :KK48:
kesinlikle dene. beim işime yaradı. konuşanlar sstu. konuşacaklar da cesaret edemiyo bana bulaşmak istemiyo galiba. azıcık çirkeflik yaptım mecburiyetten çünkü bıkmıştım

Bu tipler, kilo verince gelip ya sen biraz kilo mu aldin diyor :KK53:
Benim basima gelmisti
8 kilo vermistim o ara, goren sok oluyor halime. Fesat bi arkadasim geldi ya canim sen biraz kilo mu aldin dedi :KK53:
Gulmekten konusamamistim
O kadar aciz gorunuyorlar ki fesatliklariyla

Vallahi bıktım artık şu lafı duymaktan. Kadın dedigin şöyle olur böyle olur. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor. Bayramda iki akrabaya gittim komplekse girdim. Ağzı olan konuşuyor. Kiloma takılmış vaziyette. Cnm sen kilo mu aldin lar havada uçuştu. Sana ne benim kilomdan ya. Sordum mu. Bu arada boyum 163 55 kiloyum. Normalde 52 53 bandında gezerken bir iki kilo aldım bu ay. Kaldı ki obez olsam bile bu kime laf etme hakkı verir ki.
Kadınların vücudu saçi makyaji kiyafeti hakkında ileri geri yorum yapan insanlardan tiksiniyorum.
Bence insanlara kızmayın. Ne yazık ki bizim toplumumuzda dış görünüşe yüklenen anlam haddinden fazladır. Kadınların birçoğu kendilerini dış görünüşle var ettiği için kendi takıntılarını size yansıtıyorlar. Bazen bende üzülüyorum. Keşke dış görünüş yerine kendimizi başka şeylerle var etsek, bedene yüklediğimiz anlamları ruha,bilime,zihinsel faaliyetlere yüklesek ne iyi olurdu...
Her dönem için ideal kadın safsataları ortalıkta gezer durur. Siz kendiniz olmaya devam edin.

Kilonuz gayet normal. Öyle dikkat çekecek çok kilolusun denecek bir kilo değil.
Muhtemelen kilosuyla problemi vardır o yüzden sana kilodan yürümüştür.

Back
X