AA o niyeymiş ki, üç hafta araay ya dizilere 3 hafta ara verildi diyordu haberler trt dizileri
hariç acaba önümüzdeki hafta dışında da yok mu
valla çok kötü yerde bitti ya kim öldü kü acaba binada yabanca
kimse de yok onlardan biri inşallah orda hiç görünmeyen biri vardır da
o ölmüştürceyda ölmesin emre ile birleşsin oda...
Reklam verenlerle anlaşma oluşturmak için 3hafta trt dizileri hariç diğer diziler yayınlanmayacakmış şimdi okudum bende.AA o niyeymiş ki, üç hafta ara
AnlayamadımReklam verenlerle anlaşma oluşturmak için 3hafta trt dizileri hariç diğer diziler yayınlanmayacakmış şimdi okudum bende.
AA o niyeymiş ki, üç hafta ara
Üç müüüüü3 hafta bekleyeceğiz off yaaa
Fragman diye bi şeye tıkladım youtube 'da, o da analizmiş. Orda kimse vurulmuyor, vurulmuş gibi yaptılar diyorgaliba baharın annesi vuruluyor
Instagramda bir fan'ın sayfasında gördüm. Bahar hastanede annesinin başında ağlıyordu .Fragman diye bi şeye tıkladım youtube 'da, o da analizmiş. Orda kimse vurulmuyor, vurulmuş gibi yaptılar diyor
Her şey olabilir.Önümüzde ki bölüm ne zaman acaba?Fragman diye bi şeye tıkladım youtube 'da, o da analizmiş. Orda kimse vurulmuyor, vurulmuş gibi yaptılar diyor
Hatice.sonunda salı günü baslıyoooor. 3 haftadır sıkıldım iyice. sizce kim öldü ?:)
banada hatice gibi geliyor. ama ters köşe yapabilirlerHatice.
Ben de gordum onu ama fox.un sitesinde fragman olarak yok o..Instagramda bir fan'ın sayfasında gördüm. Bahar hastanede annesinin başında ağlıyordu .
Bence hatice ayrica yarali ama biri de mortu cekti..Ama ceset torbası çıkıyordu disari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?