Ahh benimki dizi işlemiyor maleseffAynen bende her bölüm eşimle ağlıyorum.Bakıyorum beyimde burnunu çekip duruyor:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh benimki dizi işlemiyor maleseffAynen bende her bölüm eşimle ağlıyorum.Bakıyorum beyimde burnunu çekip duruyor:)
Ya sizde de göz yaşı her an hazır bekliyor mu yoksa bir tek ben miyim ?
Sürekli gözler dolu![]()
Hatice iyi kadın ya nasıl ağlıyor
Aynen bende oýleyimYa sizde de göz yaşı her an hazır bekliyor mu yoksa bir tek ben miyim ?
Sürekli gözler dolu![]()
Çok güzel olur :)Yeni gelen arkadaslar,bundan sonra bildirim olmaksizin her hafta sali günü burda olalim olur mu?topigimizi dizimizi hic yalniz birakmayalim :)![]()
Ben gelmeye çalışıyor um canım her haftaYeni gelen arkadaslar,bundan sonra bildirim olmaksizin her hafta sali günü burda olalim olur mu?topigimizi dizimizi hic yalniz birakmayalim :)![]()
Aynen bende oýleyimYa sizde de göz yaşı her an hazır bekliyor mu yoksa bir tek ben miyim ?
Sürekli gözler dolu![]()
Boğazım yanıyor sürekliYa sizde de göz yaşı her an hazır bekliyor mu yoksa bir tek ben miyim ?
Sürekli gözler dolu![]()
Çok güzel olur :)
O zaman artık her salı burda beraberiz dizimizi yorumluyoruz topigimiz hic yalniz kalmiyorBen gelmeye çalışıyor um canım her hafta![]()
Aynen Canlar burayı bırakmayalım .Her Salı dokuzda bulusalimYeni gelen arkadaslar,bundan sonra bildirim olmaksizin her hafta sali günü burda olalim olur mu?topigimizi dizimizi hic yalniz birakmayalim :)![]()
Aynen Canlar burayı bırakmayalım .Her Salı dokuzda bulusalim![]()