- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Bende hep kocasiyla olmasini istiyordum ama sonradan arifle olmasi daha guzel olur diye dusundumEvlensinler ya çok iyi adam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hep kocasiyla olmasini istiyordum ama sonradan arifle olmasi daha guzel olur diye dusundumEvlensinler ya çok iyi adam![]()
Cok guzel dizi yaa dimiAsıl olarak:bu diziyi ilk bolumden beri izliyorum niye simdiye kadar bildirim gelmedi olacakti bu serzenisilk bolumden beri soyledigim kadinin yasamadigi kalmadi..bu adam yasiyosa ellerimle bogardim o adami cumlesiydi...fragmanda gorunce ben
arif taraftariyim zira
![]()
Yalniz degilsin canimBerşan' ı yolası gelen tek ben miyim?![]()
Iyi bi aile babasi iyi bir es...zaman ne getirir gerci bilmemde...bi de su ceydanin dobraligi merhameti hosuma gidiyo:)Cok guzel dizi yaa dimiyazik arifte mutlulugu hakediyor baharda
Arif mi sarp miAdam cok guzel guluyo ya![]()
Sarp yaaaArif mi sarp miben sarpin gülüsünü daha cok begeniyorum da
![]()
ArifArif mi sarp miben sarpin gülüsünü daha cok begeniyorum da
![]()
Aynen çok karizmatikAdam cok guzel guluyo ya![]()
Saçları da tam ele dolamalıkYalniz degilsin canim![]()
Teşekkürler..gelecekler...
Sarpin gülüşü cok tatli yaaSarp yaaa![]()
Cok fazla güldüğünü goremedigimiz icin gülüşü kiymetli oluyor dimiArifciddiyet yakisiyoda icten guluyo:)
Arif ı görünce sarpın papucu dama atıldi:)Arif mi sarp miben sarpin gülüsünü daha cok begeniyorum da
![]()
Fizik iyide o saça bi çare bulması şart :))Ceyda'nın fiziği de çok güzel yüzü de